Re:Güneşi Beklerken-В очакване на слънцето Тема 31 Лудо влюбен в теб.......

• 20 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Днес, дали ще ни зарадват с фрагман  ooooh! newsm78
Утре щяло да бъде  Peace Аз виках вторник, защото по принцип във вторник пускат в последно време, но сега щяло да бъде сряда. Изобщо не съм видяла туита на пича дето ги прави. Забравила съм да го последвам, а и да бях имам още сума хора и туита щеше да ми мине ей така  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
  • Под Сините камъни
На мен ми се струва че тия снимки от Мол-а,ще са от Сета,колкото и да не ми се иска да е така.Има и други снимки на Керем с това яке,а те са точно през почивките на сета
Дани давай още  Hug

# 572
Дани, пак загрози  Mr. Green

Тези снимки дето пускат на триото(ЗейКер + Психото), че излизали заедно изобщо не ми харесват  Crossing Arms Ква е тая простотия сега? Верно, че виках, че всичко ще се повтори дето преживя Керем ще го преживее и Зейно, ама па чак да са излизали ЗейБар и Керем не помня  Crossing Arms
Няма нужда толкова да я пробожда таралежа Зейно  Crossing Arms Crossing Arms
Пепиту,  и аз ги видях  Joy Нищо нали покрай нова година бяха у мола  Mr. Green Mr. Green
Ама то може те пак да са отишли в тоя магазин само двамата ,, така или иначе са снимали в мола, а и Ямур я няма на повечето снимки  newsm78 newsm78

# 573
  • Керодиспансера
Какви интересни неща сте коментирали докато ме е нямало Laughing Между впрочем забелязахте ли в сцената на неговото място,когато сядаха, как първо си я барна по краката и после я хвана за ръцете. #Crazy Толкова освободено поведение пред камера съм виждала само в ЗП. Heart Eyes Heart Eyes

# 574
Толкова освободено поведение пред камера съм виждала само в ЗП. Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 575
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сао АкМел...да им прибъдИ лЕбоФта и песните...амиииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Сао БегБар...да им прибъдат скандалите, искрите и тостовете с рибааааааааааа....амиииииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 576
  • Керодиспансера
Дани, Hug Hug,много красиви неща ни поднасяш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 577
А тоя Гюнеша да ходи на майната си, че само ми грози пейзажааааааааааа...амииииииииииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 578
  • Под Сините камъни
Зизунче и аз с теб
ааааамиииииииинннннн за всички  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 579
Сао АкМел...да им прибъдИ лЕбоФта и песните...амиииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Сао БегБар...да им прибъдат скандалите, искрите и тостовете с рибааааааааааа....амиииииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishopbishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 580
Сао ЗейКер...да прибъдат лебофта, химията, физиката, металургията и освободеното поведениеееееееееее...дет е достойно за СЕМ-тююююююююрк....амиииииииииииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 581
  • В света на мечтите... ❤

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishopbishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
А тоя Гюнеша да ходи на майната си, че само ми грози пейзажааааааааааа...амииииииииииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Сао ЗейКер...да прибъдат лебофта, химията, физиката, металургията и освободеното поведениеееееееееее...дет е достойно за СЕМ-тююююююююрк....амиииииииииииииин... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 582
АМИН bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Дани, идвай с големата артилерия  Mr. Green

# 583
newsm76 newsm76 newsm76

# 584
АМИН bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Дани, идвай с големата артилерия  Mr. Green

newsm47 newsm47 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт