Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките 2

• 93 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
И аз ще помоля за помощ:

RC426506679CN - шипнато от 1 седмица, не го намирам

RC547193695CN

RC167492450CN
Благодаря!

# 481
И аз ще помоля за помощ:

RC426506679CN - шипнато от 1 седмица, не го намирам - и аз не го намерих, явно е рано

Другите 2 кода се обработват
RC547193695CN -    Received by China Post    36320201    Bulgaria    20140316 1055

RC167492450CN
Received by China Post    Ningbo    Bulgaria    20140312 1636
In Customs-Control warehouse    Hangzhou    Bulgaria    20140313 1333
Export Customs Scan    Beijing    Bulgaria    20140317 0919

Благодаря!

# 482
Да де ясно но този номер не е активен никъде. Не се вижда никакво движение по нея за това питах а днес е 7 ден
защото е още рано няма и седмица от 11 март, имай малко тарпение,по принцип трябва поне 10 дена да минат понякога до 2 седмици,за 1 ви път ли поръчваш от китайци ?
Да за първи път поръчвам Simple Smile може би и за това ми е така притеснено

# 483
Това означава ли, че е в България RC500391999CN ? Благодаря

# 484
Това означава ли, че е в България RC500391999CN ? Благодаря

Мисля че е изпратено към България,но не е в страната  Peace

# 485
Здравейте, освен чрез сайта на бг пощи , има ли друг за проследяване на поръчките , които са в България, тъй като подозирам, че трябва да са ми пристигнали, но май не е отразено в сайта на бг пощи?Дали това е възможно или просто съм нетърпелива?

# 486
  • Beyond the stars
Здравейте, освен чрез сайта на бг пощи , има ли друг за проследяване на поръчките , които са в България, тъй като подозирам, че трябва да са ми пристигнали, но май не е отразено в сайта на бг пощи?Дали това е възможно или просто съм нетърпелива?
Няма такъв сайт  Peace По-скоро си нетърпелива   bouquet

mmtomova днес е тръгнало към Бг  Wink

# 487

Няма такъв сайт  Peace По-скоро си нетърпелива   bouquet

mmtomova днес е тръгнало към Бг  Wink

Ще се чака, няма начин  Laughing baby_neutral

# 488
Може ли някой да ми помогне с проследяването на тези пратки
  RC551431768CN     RC707849042CN   RC367983539CN     RB049002259CN     RC808672888CN
Благодаря предварително

# 489
  • Люлин
Здравейте момичета, поздравления и благодарности за помощта, която оказвате. Hug
Имам проблем с една поръчка.
ето тази
http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-A760-Quad-Core-ph … 4/1654931519.html
Сериозен продавач, с 96.7 % рейтинг. Поръчката е от 21.2.2014 г. Получавам известие, че е изпратена, оставащо време 37 дни. Проверявам във всички възможни сайтове, никъде не излиза информация. Безпокои ме това, че доста от поръчките с по късна дата вече съм получил а за тази няма никакви данни.
Чел съм някъде, че има такива случаи, но мина повече от 25 дни откакто е изпратена а няма никакви данни за нея.
Тракинг кода е : RF205620854SG през Singapore Post.
http://prikachi.com/images/535/7171535s.jpg
Кажете, имам ли повод за безпокойство или да почакам още?

Освен този проблем имам питане за 2 поръчки, които нямат тракинг номер за проследяване.
Има ли изобщо начин да разбера кога са в пощата без да проверявам по телефона или да отивам до пощата?
Питам, защото пощаджийката от нашия район е мърла и не само, че не носи пратките, ами хвърля бележките във входа на сградата и децата и чистачката и други ги изхвърлят.
Благодаря предварително за помощта.  Hug

# 490
milentr за сингапурски пощи не е нормално да няма толкова дълго време никаква информация,ако съм на твое място веднага ще пусна диспут с опция ,,няма информация за пратката,, за пратки без тракинг номер няма как да разбереш че са пристигнали в бг,трябва или да си изчакаш известието или на място да провериш

# 491
  • Люлин
milentr за сингапурски пощи не е нормално да няма толкова дълго време никаква информация,ако съм на твое място веднага ще пусна диспут с опция ,,няма информация за пратката,, за пратки без тракинг номер няма как да разбереш че са пристигнали в бг,трябва или да си изчакаш известието или на място да провериш

snow22, благодаря за информацията.
Нов съм в покупките и ми трябва помощ, затова питам.
Дали ти или някой друг с повече практика може да провери с тракинг номера ми дали наистина е тръгнала и до къде е стигнала поръчката ми, за да не би аз да се заблуждавам.
Все пак става въпрос за над 160 лева.

# 492

Дали ти или някой друг с повече практика може да провери с тракинг номера ми дали наистина е тръгнала и до къде е стигнала поръчката ми, за да не би аз да се заблуждавам.

за да ти казвам да пуснеш диспут значи преди това съм проверила номера ,не излиза в нито един проследяващ сайт че дори и в програмата, което означава че поръчката ти въобще не е изпратена до този момент

# 493
milentr RF205620854SG на 21.02 е поръчката ти а кога е изпратена???

# 494
  • Люлин

за да ти казвам да пуснеш диспут значи преди това съм проверила номера ,не излиза в нито един проследяващ сайт че дори и в програмата, което означава че поръчката ти въобще не е изпратена до този момент

snow22, големи благодарности за проявената отзивчивост. Сега вече съм сигурен, че и аз съм проверявал правилно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт