Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките 2

• 93 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте. Навярно ВСЕ НЯКЪДЕ е обяснено, но дори с търсачката не успях да намеря точен отговор на въпроса ми какво е това NULL, от 7 дена вече пратката ми стои с един и същ статус и не мърда наникъде. Поръчана е на 16.03, а от 23 е с този статус и другото, което ми направи впечатение е нещо, което преди не ми е излизало на никоя пратка, пише ми TAC Air и ако google не ме лъже е нещо американско  Grinning. Извинявам се за може би дублиращия се с на много други хора въпрос и ще съм много благодарна на този, който се отзове за помощ. Ето и проследяващия ми номер ако искате сами да видите какво излиза при проверка RA453179797CN. Още веднъж се извинявам и благодаря! Simple Smile
Лети към Бг, след този статус следващото движение ще е в Бг, но кога точно никой не може да каже  Peace

Много ти благодаря за бързия отговор!  smile3525

# 676
Не намирам номера си в сайта на Дчл.Какво правим тогава?Изписва ми,че такава пратка не е намерена.И това вече седмица.Писах на продавача преди 2 дни и няма отговор. Пратката е платена на 14 март.

# 677
  • В един копнеж!
Дай ми номера

# 678
# 679
  • Варна
Влизам притеснена, че според сингапурските пощи и програмата трак чекер телефонът ми е получен. Моля, за помощ!
RF221019728SG

# 680
stenly Пиши на продавача, ако не ти отговори - пускай диспут за грешен номер.  Peace

# 681
  • В един копнеж!

Наистина няма резултат по този номер. Попитай продавача дали това е номера, дане би да е объркал нещо.

# 682
  • Beyond the stars
Влизам притеснена, че според сингапурските пощи и програмата трак чекер телефонът ми е получен. Моля, за помощ!
RF221019728SG

Нищо притеснително -това е първият статус в сингапурските пощи, според мен сайтовете имат някаква грешка в превода  Peace Ето проследяване на мой стар тракинг със сингапурски пощИ:
2014-02-13 00:00, Received from Customer
2014-02-15 00:00, Despatched to overseas (Country code: BG)
2014-02-15 02:00, SINGAPORE, SINGAPORE SO2, Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина
2014-03-01 11:24, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 09:17 от Вълшебство

# 683
  • FR
Вълшебство, от кой сайт излиза тази информация? На мен на вякъде ми дава получена от клиента на 29.03  newsm78

Stenly, имало ли е изобщо друга информа за къде пътува пратката? От кога ти е този номер? Аз имам чувството, че колета просто е регистриран на 29 и още няма инфо. Не знам  Confused

# 684
  • Beyond the stars
Вълшебство, от кой сайт излиза тази информация? На мен на вякъде ми дава получена от клиента на 29.03  newsm78

Stenly, имало ли е изобщо друга информа за къде пътува пратката? От кога ти е този номер? Аз имам чувството, че колета просто е регистриран на 29 и още няма инфо. Не знам  Confused

Явно не съм се изразила ясно, редактирах се  Hug Дадох примерен мой стар тракинг, за да покажа,че първият статус при сингапурските пощи е Received from Customer , което би трябвало да се превежда -получена/регистрирана в пощите  Peace

# 685
  • FR
Аааа ясно, не съм разбрала  Hug Да така е, защото в случая клиента им е продавача на телефона, от който са получили пратката  Peace

# 686
Искам да попитам има ли друг начин да се върнат пари освен, чрез Pay PAl. Аз нямам акаунт и не ми и  трябва. ПО какъв начин може да ми върне парите Китайчето Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 687
  • В един копнеж!
Искам да попитам има ли друг начин да се върнат пари освен, чрез Pay PAl. Аз нямам акаунт и не ми и  трябва. ПО какъв начин може да ми върне парите Китайчето Simple Smile

Директно по банк. сметка не може ли? откакто Алито не използва пейпал, не виждам как по друг начин да стане.... newsm78 Стана ми интересно, че и аз чакам едни обратни пари.

# 688
  • Beyond the stars

С диспут  Wink Той се съгласява и парите ти се връщат по картата  Peace

# 689
Много благодаря Simple Smile Hug
А той иска без диспут да му дам пей пау акаунт и да ми ги върнел, но аз не смятам да се доверявам. Щом ме съветвате ще пусна диспууутче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт