Първи клас - 11 ОУ или 105 СОУ, къде и при кого?

• 12 190
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Според мен и двете училища са зле.

# 16
  • някъде ... тук ...
Големият ми син завърши 7 клас миналата година в 11то, малкият в момента е в трети клас пак там. Класът на дреб е от 22 деца. Доволна съм от училището. Няма големи и са само първа смяна. Учат от първи клас английски. По желание от втори имат и немски. С баткото английският не беше добре, а и сменяха често учителки. Сега с малкия е по-добре положението.
Съгласна съм с мнението, че е спокойно квартално училище.

# 17
Включвам се и аз да следя темата. И ние сме в този район.

# 18
  • София
Според мен и двете училища са зле.

Peace

# 19
Здравейте,
Виждам, че темата е от миналата година по това време - има ли родители, записали децата си в 105 или 11, за да дадат мнение вече от собствен опит?

# 20
  • София
Здравейте,
темата май е замряла, но за да не пускам същата втори път ще пиша тук.
Абсолютно пред същата дилема съм. Може би клоня повече към 11 ОУ, но не съм направила краен избор. Тези училища имат ли отворени врати или нещо  такова, кога може да се разбере, кои учители ще водят първи клас. Преди да кандидатстваш и запишеш детето си там, има ли друг начин освен този форум да получиш информация или трябва да се видиш с директора например не знам................вие как процедирахте?

# 21
Най-добре иди или се обади в училището и питай за отворени врати.
А инфо от майките по площадките.

# 22
  • София - Дианабад
Обикновено тези, които тази година извеждат четвърти клас, следващата поемат първи клас. Изключение прави, ако увеличат паралелките, или ако някоя учителка се пенсионира. Иначе портиерите на входа ще ви упътят, за да се свържете с тях.

# 23
  • някъде ... тук ...
Ние ходихме при директорката за големия, а после за малкия класната на баткото препоръча учителка Simple Smile
Дребният сега е 4 клас. Наложи се да сменят класната тази година, защото старата се пенсионира по болест изненадващо. Сега са при една млада госпожица, но по примера на предишната може би, а може и просто защото е нахъсана да работи с децата, доста ги стяга. Децата свикнаха и я харесват.
Мога да питам кои са другите учителки Simple Smile

# 24
  • София
ЕлиТ, много ще ми помогнеш ако попиташ и за другите учителки, вашата как се казва. Тя догодина доколкото разбирам ще води първи клас, нали така? А като цяло от училището доволни ли сте? 

# 25
  • някъде ... тук ...
Нормално квартално училище си е Simple Smile Аз го предпочетох навремето, защото е малко и няма големи ученици.
Ще питам дали сегашната класна ще поеме догодина 1 клас, защото тази година малко изненадващо я направиха такава. Момичето беше водило само занималня досега.

diksan, разходи се до училищата, разгледай отвън и отвътре, да добиеш и своя някаква представа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт