Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 046
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Присъединявам се към питането за постелката и отчитам интервална тренировка с пудовката: http://www.myomytv.com/swing-here-swing-there-kettlebell-hiit-routine/ от една готина мацка с много яки тренировки. Аз вече месец и половина тренирам с нея и съм супер доволна. Разгледайте й сайта и може би ще допадне и на други Simple Smile
Не пиша много редовно, но ви чета всеки ден. И тренирам всеки ден Party

# 151
Вчера не ми беше ден. Днес отчитам с една убийствена тренировка - Cathe Friedrich - STS Shock Cardio - Cardio Core Circuit (51 min) .
На Бобченка би и харесала смятам  Wink

Нещо ми е криво, зациклила съм. От началото на годината оправих храненето, тренирам сериозно, но не съм мръднала грам надолу. Обиколките тоже  Sad
Предполагам има пряка връзка с кърменето, друго не ми идва наум.

Banani-Banunko, и аз не съм спирала тренировките. Дори точно по времето, когато съм забременяла тренирах с най-голям интензитет. Ей го резултата на дивана до мен  Heart Eyes
Слушай тялото си!

# 152
Отчитам вчера и днес упражнения за корем. Хем правя всички повторения, обаче така и не усещам после да имам мускулна треска. ooooh!
Уморявам се, но не много и издържам до края.
А толкова искам да сваля и стегна пустия ми корем... Tired

# 153
Добър вечер! Хайде сега:
Раз (м. август)
Скрит текст:
Laughing
Два (днес, преди днешната тренировка)
Скрит текст:
Flutter[/img]

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 07:47 от Lidsy

# 154
Only God can..., нали се сещаш, че като тренираш за корем тренираш мускулите на корема. Така дори и да имаш мазнини там ти увеличаваш мускула. Колко пъти сме го говорили и преповтаряли - корема се оформя единствено чрез правилното хранене  Peace И като тренираш
корема прави и гръбни преси, тоест лягаш по корем и повдигаш едновременно и горна и долна част на тялото.

Едно време се мъчех да стигна 1000 коремни преси в различни вариации. Но винаги включвах и гръбни преси. Знам го още от тренировките ми по Киокушин.  Peace

А сега не можеш да ме накараш да правя коремни преси. По-скучно и противно нещо няма  Whistling Много от другите упражнения, които правя, включват корема по един или друг начин, не виждам смисъл от отделни коремни преси.

# 155
Only God can..., нали се сещаш, че като тренираш за корем тренираш мускулите на корема. Така дори и да имаш мазнини там ти увеличаваш мускула. Колко пъти сме го говорили и преповтаряли - корема се оформя единствено чрез правилното хранене  Peace И като тренираш
корема прави и гръбни преси, тоест лягаш по корем и повдигаш едновременно и горна и долна част на тялото.

Едно време се мъчех да стигна 1000 коремни преси в различни вариации. Но винаги включвах и гръбни преси. Знам го още от тренировките ми по Киокушин.  Peace

А сега не можеш да ме накараш да правя коремни преси. По-скучно и противно нещо няма  Whistling Много от другите упражнения, които правя, включват корема по един или друг начин, не виждам смисъл от отделни коремни преси.
Знам, Мери. Hug
Започнах да се храня по 5 пъти на ден, и ограничавам свинското (не мога да го спра Blush), мазното, тестено не съм яла не знам от кога. А и вече не ям такива количества като преди.
Обаче пак не усещам някакво кой знае какво натоварване. ooooh!

# 156
Оххх момичетаа днес не можах да тренирам...и ми е тъпо малко ама така неочаквано ме викна майка ми да й помагам в работата....е поне изкарах някой лев Simple Smile
А бе я да ми каже някой, който е правил тренировката на Мишел силовата дали ако я правя два пъти седмично от до ще ми натоварва достатъчно дупето, че нещо ми се ще да го понатоваря.....защото след таз тренировка чувстам много добре, че съм тренирала ама пък никва мускулна треска нямам...не, че е критерии ама...или пък да вкарам малко и Боб...не знам как става така ама правя в тренировката на Мишел почти едно към едно като при Боб и то с тежести пък не ме хваща мускулна....

# 157
Момичета, влизам да се похваля.  Laughing
Въпреки болките тези дни, се оказа, че резултатите ми са добри, а болките са от някакво възпаление, което се оправя с хапове.
Дава ми една седмица почивка от тренировки и после да се мятам с пълна сила!  Mr. Green
Много съм щастлива!

По някое време ще "забърша" поста, но исках да споделя!!!

Мери, и аз правих коремни като луда в ученическите си години, но резултат нямаше! Ма и нямаше кой да ми обясни, че така не става!Сега има тоолкова информация, че е направо престъпление да не потърсиш... Crazy

# 158
Фъстъчка, силова номер 2 е по-добра от 1, да знаеш  Laughing Утре ще ти кажа дали имам мускулна треска от нея...

# 159
Ластиците в тренировките на Мишел с какво ги замествате? Или от къде мога да си взема?

# 160
  • Stavanger,Norway/ Varna
Only God can... какво му има на сваинското, че ще го спираш. Аз ям свинско на поразия, чувствам се добре и имам резултати.  Thinking

Линдзи супер.

Биляна ей сега ме погъделичка и ще ходя да я видя тази тренировка. По твоя проблем- само от хормоните е, да знаеш, дай си време да се стабилизират нещата. То тялото си знае и ще ти се отблагодари  Wink
Днес не смогнах за тренировка, толкова неща имах за вършене, че прегладнях, ядох и стана тяяяя. Напоследък голям глад ме гони, незнам какво е това чудо  Shocked

# 161
Принцесо, има нещо такова за рибеното масло. Малко покачва апетита, но аз си имам стратегия  Simple Smile То се взима след хранене за да се усвои по-добре. На мен най-обилното хранене ми е обяда и веднага след него ги пия с вит.Д. За мен ползите са големи. Понеже тренирам и аз като вас 5пъти в седмицата по 1час , понякога съм имала проблеми с МЦ, особено при по-голямо натоварване. Почна ли редовно риб. масло всичко си идва на място  Peace

Линдзи много си фина и в същото време се вижда стегнатия корем. Браво   bouquet

Билянка ти изглеждаш толкова добре след 2 раждания  Hug Ще се успокоят хормоните, а с тях и ти. Под стрес си още, дори и да не го усещаш.

Мери лекувай се, че тук с тоя грип е страшно също. Всички са в паника и ваксините им свършили за първи път от много години като се има предвид, че ги правят във всички дрогерии и по-големи магазини, билници, клиники. Аз не се ваксинирам, но около мен и по новините само за това говорят.

# 162

Линдзи супер.
Не баш. Мъжа ми започна с един блясък в очите да обяснява колко крехка съм била преди, а сега как съм започвала да приличам на Рамбо. Не виждам кой знае каква драстична промяна, но... Очевидно има мъже, които не харесват оформени и изразени мускули. Моя бил един от тях. Изненадах се.

Напоследък голям глад ме гони, незнам какво е това чудо  Shocked
И аз огладнявам зверски. Преди повече от две седмици започна постоянно ми се яде месо и риба. Не съм се лишавала нито от едното, нито от другото. Но огладнея ли - задължително ми се прияжда едно от двете. Обикновено бих го отдала на спирането на цигарите, но тези food cravings започнаха по-рано

# 163
Билянка,на мен ми трябваха 6 месеца след раждането,за да видя някаква промяна,а кърмих само 3.

Линдзи,супер Peace Ти си с моето телосложение и ме окуражаваш.

Клец,да ти кажа честно,не знам защо си забърсваш постовете,аз лично се чувствам тъпо да ти отговоря,а после поста ми стои безсмислено.Оправяй се бързо,радвам се за добрите новини Peace

Днес не бях на кеф,ама никак .Пилатес 40 мин ,за да не е без хич.

Лидси,да не би някой да се притеснява от това,че изглеждаш по-добре. Mr. Green Ревнува.

# 164
Здравейте и от мен, момичета! Днес за първи път разгледах доста обстойно темата за тренировките у дома и съм много мотивирана! От утре започвам с тренировките. Попаднах на упражненията на Руми Илиева и съм приятно изнанадана от това което прави тя. Едно голямо заслужено "Браво" за Руми. Разгледах сайта й и искам да попитам някой абонирал ли се е за онлайн фитнес клуба на Руми? Моля споделете, ако сте част от този онлайн фитнес и от публикуваните снимки за промените на телата!

Общи условия

Активация на акаунт