Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 039
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Привет спортуващи девойки  Laughing Аз съм една силно и интензивно спортуваща жена като Вас  Hug но имам едно питане, дано не ви досаждам.
В процес сме на бебеправене с ММ и се чудя дали интензивните тренировки със СТ и тежести биха ми навредили по някакъв начин до момента, в който видя двете заветни чертички ??? Как мислите Вие ? Дали да намаля темпото докато бебеправим или да си тренирам на воля пък после да му мисля Simple Smile

П.П. По принцип мисля да не спирам с тренировките един ден живот и здраве като забременея де Simple Smile просто ще намаля тежестите и интензитета.

# 136
  • Stavanger,Norway/ Varna
Голяма досада съм днес, ама нямам много работа на работа и ми е ску4но.

Banani-Banunko ( hahaha готин ник), за6то да намаля6 тренировките, ни6то ло6о не виждам да си тренира6. За справка- до 7ми месец от бременността ми с голямата дъщеря, бягах по 7 км на пътеката и тренирах на ма6ините в залата и вси4ко си мина наред. Продължавай си по старо му и успех с бебе правенето.

mis_val относно мотивацията- аз се мотивирам като пи6а тук в темата. 4ета бб тийм, гледам снимки от групите за финтес във ФБ, 4ета блогове и тн.  Peace

Днес усе6там лека мускулна треска от тягата в4ера  Crazy, също мисля да направя фит теста на Ми6ел вместо кардио тренировка (кардиото й не ми допада с толкова стъпки).

# 137
  • Пловдив
Добра статийка за загряването преди тренировка:
http://www.bb-team.org/workout/4774_praktichesko-rakovotstvo-za- … renirovka-i-chast

# 138
tqna май ще те послушам за огледалото  Laughing Ще увелича малко и кардиото, за съжаление не мога да увелича тежестите - максимума ми е 28-30кг на щангата, единствения вариант е зала, ама.....

Днес тренирах крака  Close  но напади и бг клек тренирах с тежест - 15кг

# 139
  • Бургас
yulinga , bob4enka   Hug     bouquet
Вчера бях на бейли денс,голямо съм дърво  sohappy

# 140
  • Лутаща се
Някоя от вас ще може ли да ми пусне изпробвана силова тренировка за долна част, с дължина около 30 мин.
Ровя из блендъра, но като не съм ги правила и не мога да се спра на никоя. А не ми се "стреля напосоки".

# 141
Някоя от вас ще може ли да ми пусне изпробвана силова тренировка за долна част, с дължина около 30 мин.
Ровя из блендъра, но като не съм ги правила и не мога да се спра на никоя. А не ми се "стреля напосоки".
На мен упражненията за глутеуси ми разказаха играта вчера. Те са около 20 минути, останалото от клипа е нискоинтензивна аеробика - на Румяна Илиева са.
http://www.youtube.com/watch?v=BKbxr4yxXh0

# 142
Мавина, много ме разсмя коментара си. Толкова много незнаещи и неискащи да знаят хора има на този свят...  Peace

Аз днес се отчитам със Michelle Dozois Pure Strength 2 - тази е мнооооого по-добра от първата  Peace  Crazy

skarlet, 21 минути английска тренировка на Румяна за долна част, уникална!

# 143
Скарлет, пускам ти нещо приятно от един мой симпатяга  Grinning Освен долна част упражненията товарят и коремните мускули има включен и български клек  Wink.
 http://www.youtube.com/watch?v=GFZWPDUraWk
Основните упражнения за долна част са клекове, напади, мъртва тяга и повдигане на дупето или крака от легнало положение.
Ето тук можеш да разгледаш http://www.womenshealthmag.com/tags/lower-body-workouts

Вал така като те чета груповите тренировки са подходящи за теб.Там мотивацията е силна и щом имаш възможност е чудесно. Пробвай различни класове докато намериш своя.
Със седалката се свиква.Бобченка  Joy Там пък значение има разстоянието и до кормилото.Трябва като си сложите ръката от лакътя върху нея, да стигате кормилото с дланта.Не мога да го обясня, но треньорите знаят. Между другото треньора не винаги може да улучи най-подходящото за вас, но след няколко проби сами усещате къде е мястото ви.

Още нещо във връзка с болките.Скоро не съм напомняла.Аз вземам рибено масло и вит. Д3 и според мен оказват много благоприятно въздействие на формата и възстановяването ми.

# 144
Вчера бях на бейли денс,голямо съм дърво  sohappy
Когато реших, че трябва да правя нещо за себе си и аз започнах първо с бели денс. Беше ми забавно, обаче хич не съм за подобни чупки, Joy Тогава реших, че спортът е моето занимание и така започнах да тренирам вкъщи Simple Smile

# 145
  • Лутаща се
Много благодаря за предложенията.   bouquet
Като се прибера ще ги прегледам и ще си харесвам. Сега не мога да видя нищо, защото в офиса имам ограничение и не мога да гледам видеоклипове.

# 146
Tqna, при мен лично рибеното масло не ми влияе никак добре, разстройва ми стомаха и отделно ми отваря апетит. Забелязала ли си подобно нещо при теб? Може би има период на адаптация, който аз бях нетърпелива да изчакам.

# 147
  • София
Мери, мнооого благодаря за препоръчаната тренировка на Руми!
Аз английските й тренировки въобще не съм ги разглеждала, но явно ще трябва  Heart Eyes

Искам да попитам нещо - имам нужда от хубава постелка за тренировка, да не се пързаля, да не се подгъва, изобщо да е бетон като се постели.
На Руми гледам са непоклатими, знаете ли какви са?

И да си дам отчета - убийствена тренировка за горна част с убийствено интервално кардио за финал:
http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-stegnat-korem/

Втора седмица го правя и забелязвам прогрес в бройките, които успявам да направя на някои от упражненията. Миналата седмица бях по-зле  hahaha

# 148
Вивиан, нормално е втората седмица да подобряваш, защото вече знаеш техника, упражнения и си по-добра, по-технична и можеш дори и по-бързо да ги правиш. Ще видиш, че 3тата седмица ще си още по-добра  Peace Английските й тренировки мен ме кефят повече, по-силови, по-тежки са. Така че внимавай, не се изсилвай за тях. Пробвай с по 1 кръг, ако ти се стори добре, направи и 2ри. Все пак слушай тялото си дали можеш или не всичките кръгове.

Мен ме хвана някъв грип, еййййй. Толкова се борих да не се давам, ама не успях. И на това отгоре е само хрема... много мразя да съм хремава!  #2gunfire И то само едната ноздра - още по-гадно. Направих си бъркоча с джинджифил, пия парацетамол, витамин C, B1, чайове. Мисля да се гътам в леглото и да се изпотя няколко пъти, че да го изхвърля това чудо дето ме е хванало. Цялата ми глава имам чувството, че е два пъти по-голяма и сякаш ще ми изскочат очите, чувствам се подпухнала. На всичкото отгоре съм и с МЦ. Абе красота пълна отвсякъде  Laughing

# 149
Мери, бързо оздравяване!  Praynig

За крака аз много харесвам две сравнително нови блендърски тренировка. Днес правих именно една от тях
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Brutal-Butt-Thigh … Like-a-Squat-/h7/

А това е другата: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Kelli-s-Booty-Wor … d-Lifted-Butt/gm/

Стига човек да има големи тежести на разположение за упражненията се получава много добра тренировка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт