Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Отчитам ръце, гръб и мааалко корем  Peace

За физическото в училище - мразех го  Mr. Green
Причините - сравнително неудобни съблекални, в които се бутате сто човека, обличане на екип, спорт, събличане на екип...и всичко това в рамките на 40 мин  Laughing

# 121
  • Пловдив
Ще взема и аз да я погледна тази Мишел, макар че доколкото разбрах тренировките са дълги.
За днес се отчитам с

# 122
За днес гърди, гръб, ръце и корем!

Ох, момичета днес съм в недобро настроение заради Огледалото  Sad
Тренирам вече година с някои прекъсвания, тялото ми се промени значително оттогава - бедра, пръсци, корем има видима положителна промяна, но въпреки това днес забелязах нещо гаднооо. Когато съм с прави крака в изправено положение нещата са наред, но като свия леко единия крак в коляното гледката въобще не ми харесва, едно такова безформено става  - от дупето до коляното. Дано ме разбрахте какво говоря.
Тренирам с тежест, клек, напади, бг клек, плие, тяга,  не че няма промяна, но не е това което очаквах  Sad
Дайте малко съвети как да ги оправя тея проклети задни бедра и бричове  Praynig

# 123
  • У дома
И аз ще се ослушвам за бедрата.

Да ви кажа най-доволна съм от тренировка рано сутрин. Дава ми енергия за целия ден. Вчера и днес в последните 10 мин за десерт вмъкнах по 2 км гребане. Много приятно, но машината ми каза само 100 изгорени кал, не знам защо се надявах да е малко повече. Не, че машините са точни, но все пак е ориентир някакъв.

# 124
Фантази, счупи огледалото  Mr. Green  Hug Не се притеснявай може само ти да го виждаш така.Не знам как се храниш, може би има нужда от изчистване, а може и да увеличиш кардиото.

Мавинка  Hug  Аз съм леля бабаитка  Joy , която доста дълго се търкаляше да тренира в къщи и още го прави  hahaha

Валл, причина за болки в коленете след спининг със сигурност е неправилна, височина на седалката, или неправилно разстояние от седалката до кормилото.По-вероятно първото.Коригирай леко нагоре следващия път и пробвай  Peace

Аталанта, не гледай машинката.Сутрин най-голямото предимство е, че стартираш метаболизма и "горенето" продължава дълго време след това през деня.

За пилатеса забравих. Имаме една треньорка по спининг, която има собствено пилатес студио.Около 60-те е .Не можете да си представите за какво фино тяло и каква мускулатура става въпрос. Висока и слаба е и, ако я видите отзад все едно 20 годишно момиче. Винаги изправена, абе фурия голяма. Аз много и се възхищавам и съм говорила с нея за храненето. Придържа се към ниско въглихедратното и каза, че се опитва да е близко до диета Зоната, но не е много стриктана. Все ми се струва, че фигурата и издължените мускули се дължат на пилатеса.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 22:35 от tqna

# 125
Днес отново отчитам йога с това видео http://m.youtube.com/watch?v=KU2uj7W08wo&feature=c4-feed-u  Peace
Допадна ми тази жена и мисля утре пак нещо нейно да избера  Simple Smile

# 126
  • У дома
Тяна, от пилатес-а ще да е. Най-хубавото и без грам мазнина женско тяло, което съм виждала на живо е на мацката в джима, която води пилатес. Само не мога да си спомня дали беше виган или вегетарианка.

# 127
Ей, вчера се размазах с упражненията за глутеуси на Руми! Отчитам напредък, имам мускулна треска.  Mr. Green

# 128
Тяна, от пилатес-а ще да е. Най-хубавото и без грам мазнина женско тяло, което съм виждала на живо е на мацката в джима, която води пилатес. Само не мога да си спомня дали беше виган или вегетарианка.

Ооо да, и аз гледах малко тренировки в ютуб, оказа се, 4е имам и дивиди-подарък от едно дамско списание. Ще го пробвам утре първо у дома и ако ми допадне, ще се запиша в курса. Днес отивам за йога мат - някакви препръки за постилките да ми дадете? Страхотно много видове са, а не желая да се ориентирам по цената (не винаги най-скъпата е най-качествена Embarassed).
Успешен спортен ден на всички ранобудни  Hug Hug

# 129
  • Бургас
tqna , благодаря за съветите   bouquet Аз бях за пръв път и настройки на седалката и другите места ги направи момичето,което ги води,нямам идея дали са били добре,но аз си имам проблеми с коленете по принцип,особено сега когато правя и клекове.Важното е,че вече все по-бързо се възстановяват,а седалката много ми е неудобна на
Скрит текст:
чатала
,ако я вдигна по-нагоре не знам дали изобщо ще мога да карам,не знам другите как са,особено мъжете ,но при мен там имаше най-голяма болка,като натъртено

# 130
mis_val, не е правилно да имаш болки в коленете от тренировка - щом имаш, значи нещо не е било наред. Наистина може да е от височината на седалката.

# 131
  • Stavanger,Norway/ Varna
mis_val аз затова сега не ходя на спининг, така ми натъртва онова място, 4е после два дни си държа мъжа недоволен  Embarassed Crazy. А преди ходех, 4удесно кардио си е. Рабира се, има и специални клинове с уплътнение, но не ми се инвестира в тях, при положение, 4е съ6тия ефект мога да постигна и на велоаргометъра, който има къде по- удобни седалки  Crazy

# 132
  • Бургас
Cioccolata ,  Hug  аз имам проблем с коленете ,не знам как да го обясня,пробвах предните страници,май не успях.Като цяло ставите ми са слаби,преди да започна хранителния режим и с кръста и гърба имах проблем и то при миене на чинии,за по-тежки физически дейности да не говорим.Сега коленете са единственото ми слабо място,но въпреки това нямам нищо общо с преди режима и тренировките.А и не знам дали си внушавам и дали е възможно,но ми се струва,че коленете ми все по-издръжливи стават,просто гледам след всяко ново натоварване да правя няколко дни нещо леко,за да имат време да се възстановят,засега това работи,надявам се да съм се ориентирала в правилната посока.
bob4enka ,  Joy Joy Joy    bouquet  искрено ме разсмя
Относно велоаргометъра си права ,твоя вариант е добър,но аз преди,когато си хапвах въглехидрати на воля ,никога не съм имала желание и сили за спорт,сега съм нов човек  Laughing  ,но все пак съм си аз,на груповите тренировки ми е неудобно и така макар и по-лежерно оставам до края и се старая да правя показаното съответно с моите сили и възможности.Ето онзи ден се чаких на кростренажора и бях там "цели" 6 мин  hahaha ,за мен въпреки желанието за спорт трябва винаги да има мотивиращ фактор,за да дам всичко от себе си на макс

# 133
За днес отчитам йога плюс коремни мускули. Придържах се към 40-мин йога, която Danito:) пусна скоро  Hug
Приятен спортен ден  Hug

# 134
  • Пловдив
mis_val, за коленете: 1. разгрявай добре преди и разтягвай добре след тренировка; 2. внимавай как правиш клекове, виж за правилното изпълнение. Натоварват ли се коленете при клек, значи не се изпълнява правилно; 3. Прави упражнения за задната верига (задните мускули на крака и дупето). Често болките в коленете са свързани с дисбаланс между предните и задните мускули. В повечето комплекси активно се тренират предните, а задните остават на...заден план... Joy
Аз също имах проблем с коленете (и последствия от травма), но откакто съблюдавам тези правила, никакви болки и дискомфорт нямам, а все ден правя клекове...
Бобченка, ей, как ме разсмя... Joy

Общи условия

Активация на акаунт