Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 993
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Много благодаря   bouquet
Разбрах ви. Сега остава да пробвам и ще докладвам  Peace
Отивам да чета в ББ тийма всичко за клека, за да не се излагам пред младежите и младежките в залата  Laughing

# 106
Тази тема се изписва със скоростта на светлината  Laughing

Отчитам се с Michelle Dozois Pure Strength 1 - много яко  Crazy Crazy Crazy

Скарлет, силовите й, които са 1 и 2 нямат такава хореография.  Peace

# 107
Снощи пропуснах тренировка, защото си бях с мускулна треска от понеделник. Днес ще видим каква ще я свърша - утре ще докладвам  Peace
В процес на увеличаване на тежестите съм и определено ми се отразява много добре, но изисква време

# 108
Здравейте,
вчера не съм тренирала, защото имам ужасна мускулна треска. Особено на краката. Днес все още имам, но съм решила да тренирам обаче.
Препоръчайте ми нещо за корем за днес, което обаче не натоварва много краката? Praynig  bouquet

# 109
  • Бургас
Въпреки,че с огромен интерес следя темата и си записвам линковете,които ми допаднат в една групичка във фейсбук,засега прекратих домашните тренировки.От тази година си взех карта за фитнес,като до сега съм ползвала само класовете(май така се казва   newsm78 ) .Много съм доволна,йогата ми е най-скучна за сега,но е много полезна и смятам да я посещавам винаги когато мога,в понеделник бях на Сайклинг,като станах от колелото така ми бяха омекнали коленете,че щях за малко да падна на земята,да не говорим,че едва се досурках до съблекалнята,много смешна гледка бях,на другия ден нямах мускулна треска,но 2 дни на работа,седнала на бюро и веднаха ме схванаха краката,а и с този Сайклинг пак си натоварих колената,днес мисля да им дам почивка с Бейли Денс  Laughing

# 110
Мери, благодаря за чудната нова (за мен) тема   bouquet
Докато ви догоня, че да се запиша... Simple Smile

Аз си продължавам с Инсенити, макар последните дни да не мога да тренирам редовно - имах лекции, изпити, а в такива случаи съм в университета от сутрин до вечер и като се прибера съм скапана.

Реших да пробвам да си направя ядково мляко и довечера ще сложа едни бадеми да се киснат. Много обичам млечни, но реших да пробвам да ги поогранича. Също така четох, че от прясно ядково мляко може да се подкваси на кисело. Ще разучавам тепърва въпроса. А имате ли престава, тези от вас, които са били на Зоната, а и не само, ядковото мляко като блок ли се смята, колко от мазнината остава в него и в пулпа? А от този пулп какви бонбонки ще станат..м-м-м  Crazy

# 111
  • Пловдив
Здравейте!
Мер, благодаря за новата тема! разкошна и прекрасна! Маките ми харесват всичките  Grinning Че даже и тези с големите дупета  Joy Общо взето, възхищавам се на всеки, който полага грижи за фигурата си чрез спорт. Ивет лалова е моят най-най-най-любима атлетика, обожавам я, радвам се, че повечето от нас харесват фигурата й.
Фея, стискам палци нещата да вървят гладко с начинанието и все повече колеги да се увличат по спорта. завиждам на колегите ти, и въобще на отношението към тези неща в други държави. При нас, за съжаление има много вода да се излее, преди да дораснем за това. За пример - на моят син първи клас, решила класната му да им отреже на децата спорта, за да пишели повече  #Crazy В резултат - детето няма физическо от 2 месеца. Не ми се ще да й създавам проблеми, иначе щях да се оплача. Ето това е нездраво отношение към спорта.
Фъстъчка много моля да пуснеш и другите две тренировки - второо ниво, за да си ги дръпна. Нещо ми се хареса доста тази мацка Мишел и може би след инсенитито ще си направя нея. Намерих си и календара на програмата, а ако ти го имаш, ще се радвам да го дръпна от теб, че моя е на уърд файл, не съвсем прегледен. Много благодаря за споделеното за мацката , точно това търсех   bouquet
Аз си карам инсенити по план, тази седмица ми е възстановителна и е всеки ден с една тренировка. Тази тренировка адски ми харесва да си призная и с удоволствие си я правя всяка сутрин, на всичкото отгоре доста се и изпотявам, не е като да не ме натоварва.
Аз си бях в чуденка какво да захвана след инсенити, исках нещо силово - първо мислех Шалийн Екстрийм, ама нещо не ме накефиха видеата, не знам защо /май защото ми са смешни нейните дъмбели първо, и второ на някои от тренировките е с едни такива като кожени ботушки и ... ми не мога да го възприема сериозно  Embarassed иначе сигурно е добра/, след това си дръпнах Р90х и Р90х3, почти реших да направя Р90х, независимо, че е дълга, ще съм свикнала да ставам още по-рано за инсенити, то и то един час идва, та ... Но сега с таз мацка Мишел може и да изтегля Тони с два месеца по-назад. Вие какъв съвет ще ми дадете?
Иначе, Шон много ми харесва, и противно на всички мнения за твърде много кардио, аз с Т25 имах много Рипт тяло. Но направих гамата два пъти, де... Сега от инсенити не виждам този ефект, но храненето ми е зле, може и от това да е, не знам. Така или иначе, смятам да повторя инсенитито през лятото или есента, а може и фокуса. Но до тогава - ще съм на основно силови програми, за разнообразие, а и ми липсват гирите.
Хайде лек и усмихнат ден.   bouquet
Дели, ти какви резултати видя от Инсенити? нали сме една след друга с Т25 и после това?

# 112
Като имам достъп до компютъра ще кача всичко, което имам от програмата й. Радвам се, че някои от вас се запалиха по нея, защото си е готина  Simple Smile

# 113
Люба, за съжаление откакто започнах Инсенити, с храненето съм зле, а и не мога съвсем по план да карам, може би не си планирам добре времето. Издръжливостта ми се подобри, особено като гледам резултатите от фит теста. Мерки скоро не съм взимала, та не знам и там как стоят нещата, но поне не качих покрай празниците и дрехите ми хълтавят малко. Та, резултатите ми засега не са толкова феноменални като на примерите, които съм гледала, но колкото-толкова. А и да не забравяме, че ми остават още 3 седмици  Peace А колко са яки тренировките втория месец, не е истина! Като нищо да завършиш преди мен програмата, както е тръгнало  Mr. Green
И аз съм в чуденка какво да подхвана след това. Мислех започна с Т25 от Бета примерно, че нали не можах да изкарам Гама. Ще видим, има време да реша, но и на мен ми липсва нещо силово вече.

# 114
http://dox.bg/files/dw?a=cf30b94179
 http://dox.bg/files/dw?a=4283ff104c
http://dox.bg/files/dw?a=b788af3432
 http://dox.bg/files/dw?a=5a1f9922af

Това са останалите тренировки и други неща от програмата на Мишел Simple Smile

# 115
  • Stavanger,Norway/ Varna
deliberation внимавай с пулпа от ядките, тоест гледай да го изсушиш много добре, че аз замалко да си напатя с вкиснат пулп, след като не го бях изсушила достатъчно.

Аз се отчитам с тренировка за гръб и трицепс, не се стърпях и бягах на пътеката интервално, този път нямах проблем с пищялите  Crazy За мен пътеката си остава дъ бест кардио уред в залата, никакви си там крос тренажори или колела, така немогат да ме натоварят като пътеката. А какви супер убиващи табати си правя там, няма такива.
Успях да дръпна 60 кг на тягата  Crazy. Мисля да се спра до тук, не искамд а ставам много нацепена, от тук само ще поддържам.

luba_rizova аз определено бих дала шанс на Мишел  Peace, утре мисля и аз да я подпочна  Mr. Green

# 116
  • Пловдив
Да не остана и аз назад, вчера направих част от силовата на Мишел - не е лоша. При повече време мисля да повторя с цялата.
Днес пък по средата на тренировката от Фитнес блендър ми спря токът... Crazy
Люба, как така няма да имат нито час физическо в 1 клас?При положение че са по цял ден на затворено, сега зимата и игра навън нямат кой знае колко, на практика от 8:00 до 17:00 почти само седят и пишат... #Crazy Моята в 1 клас имаше 3 часа физическо+1 допълнителен.
На твое място изобщо не бих си мълчала...Не може класната да си прави каквото си реши. Има си програма, тя се съгласува даже с РИОКОЗ (не знам сега как се казва някогашното ХЕИ). Колко е оптимална, е друга тема. Но да се взима часа по физическо за писане, ми се струва безобразие, честно...И без това пишат предостатъчно, а движението им е малко... На твоя място и минута нямаше да мълча!Разбира се, първо щях да говоря с класната и да й покажа, че не намирам това за редно. После - според случая. Ако тя не може да си преподаде материала, нейн си проблем. Леле, как се ядосах само  #Cussing out Напоследък постоянно чувам за разни своеволия, лошо отношение и нарушения на учители...

# 117
Здравейте момичета   bouquet
Аз тренирам с Jackie Warner -30 day fast start  Peace
Другата седмица съм на тренировките на Зузка  Peace
Днес научих нещо ново за себе си...и начина ми на трениране.....
/това важи и за всички от темата  Mr. Green /
казаха ми ,че издевателствам над себе си  Joy
Аеробиката било за жени ,фитнеса за мускулести бабаитки  hahaha
Ейййй бабаитки такива  Mr. Green ни ва и срам тъй да са туварити ,мискинки ниедни  Joy
Другото което е ,че щом тренирате у вас си....правите някаква си мижава гимнастика
/туй от друга колежка/ не е ли фитнес зала....тез тренировки са ей тъй ,щото си нямаме друга работа...  ooooh! Без фитнес зала абсурд да се направи релеф....  Laughing
Явно моя релеф е съм си го татуирала  Mr. Green

# 118
Здравейте трениращи и само днес почиващи Hug

Аз днес почивам непланирано, защото късно си дойдох от работа, прегладняла и се нахраних обилно, което направо ме възпира от всякакви движения  ooooh!

Имам възможност да започна пилатес тук при нас откриват нов курс, в неудобно за мен време, но бих могла все някак да го вместя. Нямам никакъв опит с пилатес и понеже не съм фен на ин-дор заниманията в група, се чудя дали изобщо има смисъл да си купувам постелка.

Бихте ли споделили мнение как се чувствате след пилатес, колко благоприятно за тялото може да бъде, в сравнение с пудовка по домашно му примерно..???
Много, много благодаря Hug

# 119
  • Лутаща се
Отчитам първите 10 мин от Focus T25 Total Body Circuit Alpha-1, но скоковете ми дойдоха в повече и го спрях. Продължих с Ultimate Cardio Body_02 Glute Challenge на Бобчо

Общи условия

Активация на акаунт