Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 988
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • У дома
Ха, ето къде сте.
Тази седм започнах двуразово трениране. Тръгнах на джим с приятелка, уж да я мотивирам, но тя така яваш-яваш го раздава в джима, че се налага да си довършвам вкъщи. И си е решила, че точно час, нито минута повече не трябва да стоим, пфу

Мери, чудесна тема си оформила.

# 91
Сега се връщам от тренировка.Много яко  Party Каточели някой ми чете мислите.Нали ви казах, че целта ми сега са трицепс опорите.Смениха ни комплекса от упражнения в събота и в този за трицепс се набляга точно на опорите.Ей сега вече трябва да успея поне да 10-тина да ги докарам  Grinning

Аз всъщност влизам за съвет.
Моля Меринда и Бобченка за помощ.Кажете ми моля как изпълнявате клековете с щанга.В смисъл реда, не формата.Аз ходя отдавна във фитнеса, но както казах само на класове.Иначе съм много боса и ме е срам да пробвам без да съм наясно какво правя.
Първо да попитам как качвате щангата на врат.От стойката нали  newsm78 Аз не мога да кача сама повече от 35кг  Embarassed Пробвах с тази от класа ми.В къщи нямам толкова тежести.
 И после колко серии правите и как правите почивката между тях (в смисъл сваляте ли щангата), също разкрача по-широк или среден е.Извинявам се, ако звуча глупаво, но ми се ще тия дни да се завъртя в по-мъжката секция и да пробвам до къде мога да стигна.Много ще съм ви благодарна   bouquet С тия вашите постижения ме амбицирахте  Hug

Липсват ми Агентката и Едира  Hug Надявам се да са добре и да се обадят скоро.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 03:57 от tqna

# 92
Колко сте изписали, докато видя, че има нова тема.
Мери, благодаря!
Аз с гири, щанги не мога да трениран. Не трябва по-точно. Даже последните гири си ги подарих на едно комшийче.
Тези дни съм на Тае-бо. И мисля още седмица, две да съм на него.

Хубав ден Hug

# 93
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Tired, мразя да ставам рано зимата....

Тяна започвам клека от стойка, тоест, минавам под щангата, която си е повдигната, намествам я на раменете си и повдигам. Отдалечавам се от стойката и клякам. Аз правя според зависи 3- 4 серии. Като преди това имам една загряваща от 15 повторения само с лоста. Втората ми серия е с 40 кг и останалите вдигам на 50 кг по 8 повторения. Разкрачът ми е колкото раменете и не засичам почивките между сериите, какти ги почувствам така, но не са повече от минута със сигурност.
Аз в деня за крака отделно правя и други клекове с пудовка- гоблет клек, сумо клел и ски клек (събрани крака)  Peace

# 94
  • here, there, everywhere
Ето ме и мен тук. Вчерашните ми планове се промениха и вместо фитнес правих No more trouble zones. Днес обаче трябва да стигна до фитнеса. Може би и Джо ще направя.

Малко извън темата, но понеже се опитвам да се храня нисковъглехидратно реших да си направя извара. Та сложих аз млякото да заври и му добавих кисело мляко. Нищо не се промени. Реших да сложа малко оцет, но пак така. Замислих се какво мляко купуваме?! Хем аз взимам по-скъпо, био. Е няма пресичане това чудо. ooooh!

# 95
Таня-аз съм пак на кръгови тренировки. Клековете ги правя всеки път с едно и също тегло-от вчера- 48 кг. Разкрача ми е на ширината на раменете или маааааалко по-широк. Правя три кръга по 12 повторения. Щангата ми я вдига инструктура. Има стойка, която е крайно неудобна и затова се нуждая от неговата помощ. Вчера му дотежаха кг-те и спомена, че една стойка би свършила чудесна работа. Mr. Green hahaha

# 96
Малко извън темата, но сега се сетих, че някой в предишната тема беше питал за подобряването вкуса на смутито. Тъй като и аз го имах този проблем в началото, да споделя.
Задължително слагам сок от портокал(понякога и сок от грейпфрут Heart Eyes).
Подобрява много вкуса, а и е полезен.  Peace
Благодаря на нашата прекрасница Фея за насоките! Heart Eyes

# 97
Аз от 2 дена, само на степера  Confused. Онзиден се събудих от пронизваща болка на гърба под плешката, не знам какво е туй чудо. Не мога да се въртя, навеждам и да дишам дълбоко. Сега мажа с един крем, сложих и колана и като чели малко по-добре. А така ми се тренира. Инъче с храненето съм супер  Peace

# 98
Аз се отчитам с 20 мин от тренировката - Cardio Strength на Мишел - ееее не знам как ама тая тренировка ми идва много тежка...то верно, че не съм правила кардио от сума време ама...но ще работя по въпроса, но като цяло от всички тренировки от програмата й най ми допаднаха силовите и стреча Simple Smile

# 99

От таз вечершната тренировка май ще имам мускулна треска на дупето и задното бедро. Правих мъртва тяга с гирите ми. Само 3 кг. са, но нямам други тежести. Явно обаче и те са достатъчни  Mr. Green
Няма лошо, дори ми е приятно да усещам тази лека болка като вървя.  Crazy

Напълно достатъчни са да ти докарат треска.Аз си я причиних(в съвсем добрия смисъл) с 2-кг гири във всяка ръка.Направих по 30 повторения на всеки крак и то много бавно,понеже все още имам проблем с баланса на 1 крак.
Но такава приятна болка рядко съм изпитвала,чак ми беше кеф да вървя. Peace

# 100
ХА!
И аз докато се включа в новата тема , то стара станала  Laughing
Мери , първата мацка ми е идеал  Blush
Аз съм с Шон - втора седмица Simple Smile Учудващо от никакви 25 минути ,имам мускулна треска !
Хубав ден желая !

# 101
Привет Hug
За днес рамо,ръце, корем и йога Wink
Аз клековете с тежест ги правя на смит машина, тя си има придържаща стойка и не ми трябва помощ. Но я карам леко с тежестите, че имам проблеми с кръста. Миналата седмица правих с 15, тази мисля да кача на 20 кг. Нямам проблеми с тежестта, харесва ми, но после така яка треска на кръста ме хваща, а ми е правилна стойката, не знам аз какъв е проблема.( С тежестите за ръце нямам проблеми, колкото повече по-добре Wink)

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 12:39 от mery_79

# 102
  • София
Да ви споделя тази страхотна тренировка за уголемяване на дупе:
http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-za-ugolemiavane-na-gluteusi/

За финал има и малко аеробика. Просто страхотна  Peace
Натоварва яко.
Пистоли обаче не мога да направя, клякам, но не мога да стана. Замествам ги с клекове на 1 крак или със сядане и изправяне на стол на един крак.

С удоволствие ви изчетох и се обнадеждих за дупето си, което след 3 месеца трениране с Румяна вече е доста по-повдигнато. Значи до година ще имам кръгло дупе  Flutter Дано!
Онези снимки с големите дупета направо ме отвращават, въобще не ми харесват.
Малките и кръгли дупенца са друго нещо  Heart Eyes

# 103

С удоволствие ви изчетох и се обнадеждих за дупето си, което след 3 месеца трениране с Румяна вече е доста по-повдигнато. Значи до година ще имам кръгло дупе  Flutter Дано!
Спкойно и по-рано даже ще се повдигне Wink Аз не че съм имала чак толкова виснало дупе, но пък за по-малко от година така се вдигна, че някои панталони не можех да ги обличам Grinning  Особено по-плитките и по-тесните... Ама предпочитам да си купя нови, но да не съм сплескана и висяща Simple Smile

# 104
  • София
Ооо, Малвина, да знаеш как те обичам  Heart Eyes
 Hug
Мойто не е увиснало, по-скоро беше плоско някак си, без обем. Вече има обем, но пък не е кръгло  hahaha
Обаче друго си е да чуеш две топли думи, някак си денят ти се оправя Hug

(нещо днес ми е кривонделесто)

Общи условия

Активация на акаунт