Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 127
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
http://nakratko.bg/category/31/37082/  Crazy  
Даммм, почвам с поркането и следобедната дрямка, щом го казва доктор. Crossing Arms Mr. Green

jenny_b, нека по- опитните в темата да ти обяснят, но само коремни преси не е добре да се правят.
... писали са ти вече.

# 316
Max Cardio Conditioning  от мен  Peace Имам брутална мускулна треска от Max Recovery онзи ден, но си ми е много добре.

Днес и аз реших да пробвам да си сложа в кафето масло и добавих една чаена лъжичка кокосово  към сутрешното и 4 поне часа не усетих глад, даже не се сетих за храна. Това е нещо голямо за мен, защото на втория час след закуската започвам да мисля за обяд, не че съм гладна. Особено като не съм и плътно заета на работа, съвсем. Отдавна си мисля да пробвам да направя съчетание между ВМ-НВХ и Зоната, ще видим какво ще измисля, в същото време ще се опитвам и млечните да понамаля. Имам нужда да променя нещо, че вече 10-ина месеца съм зонова (къде стриктно, къде не съвсем).
Klec@, и аз попаднах на това днес и така се позабавлявах. А една позната наскоро ми разправяше колко е вреден спортът за здравето, тази статия потвърждава всичко  Laughing

# 317
Пуууууу шъ им съ ни'знай и мързелите. Да дъвчат мекици с пудра захар и така ще са във форма. Кръгът също е форма. Само трябва да си разпечатат тази страница и да я сложат в рамка някъде по-наблизо, че да си я повтарят като мантра като започне да ги боли всичко.

Аз за жалост изоставам , първо ниво трябваше да приключи утре, но не може да се тренира само тялото, а мозъка да мързелува. Отпускам си още една седмица, в която трябва да вместя още 4 тренировки паралелно с подготовката за останалите 2 изпита. След това продължавам по план с второ ниво, а след него - Killer buns and thighs. Jen Selter's butt or burst.

# 318
  • Пловдив
Не мога да смогна да ви изчета  Laughing!
Тези дни с храненето се изложих, но от утре пак се взимам в ръце. Отчитам се с http://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM&list=PLUpQ85dyBjp … iuyX&index=27. Тази мадама я открих след една тренировка за корем, която мисля Бобченка беше споделила. Вече започвам да усещам приятната мускулна треска от днешната тренировка. Идеална ми е за рано сутрин, че на моите съседи все им преча, все нещо им тропало.
Добре дошли на новите момичета! Сигурна съм, че тук ще намерите всичко необходимо като информация.

# 319
Запис и се връщам да чета назад. Днес отчитам: http://www.youtube.com/watch?v=DxLGL4IkWb8

# 320
iggy И аз от няколко дни съм влюбена в тая мацка, много ме кефи. Казваш че Бобченка е споделила, но аз явно съм бляла някъде,  сега ме е яд че не я открих по-рано  Simple Smile

Аз тази вечер не можах да направя втора тренировка, но направих 70 клека и 20 напада на крак със собствено тегло,колкото да не съм без хич.

Айде лека ви нощ  Hug

# 321
  • Пловдив
Добро утро!
Хм, като не се обажда Фея /какво ли стана с нея/, и другите задокеанки, и на, никой не е писал през нощта  Grinning.
За днес - Макс Интервал Плио, просто супер яка тренировка, с малко в повече лицеви опори, нооо ще се кефим след месец с Дели какви ръчички имаме  Grinning Grinning Grinning Вчера имах Макс ИНтервал кръга, още повече ми хареса и от днешната, и каква мускулна треска имамммм- корем, бедра, дупе, раменца. Много съм доволна от втория месец, за сега ми харесват тренировките, макар и да са доста изцеждащи, сякаш по-леко ми вървят от тези от първия, хем са и по-дълги... Странно. Но, първия месец ми мина в празници и много въглехидрати, може и те да са ми давали някакъв мързел в повече, знам ли. Както и да е, Инсенити е супер и смятам да я повторя тази година, ще видим кога. Peace
За новите момичета - добре дошли, успех с тренировките и най-важното е постоянство, постоянство, постоянство. Не се отказвайте и ще има резултат, със сигурност. И един съвет от мен - като за начало, харесайте си програма, която ви опонира на физическата кондиция, приятна ви е за правене, със симпатичен треньор и я следвайте. Смятам, че като по-неопитни, няма как сами да си избираме тренировките ежедневно и да имат ефект. така мисля, де, аз тренирам почти година и още нямам абсолютно никакво самочувствие сама да си правя някакъв вид програма. Всеки е различен обаче  Peace Успех!
Бобченка, да оздравява детето бързо  Hug
Лек, усмихнат и успешен ден на всички

# 322
аз отчитам HIIT 15 от Turbo Fire но без подскоци, че още ме боли коляното като скачам....и се опитах да пробвам тренировката за корем на Мишел....е хора казвам ви не могааа са тренирам корем толкова ми е противно....
някой да ми сподели някакво кардио без подскоци, но натоварващо...

# 323
Фъстъчка, опитай Тиха аеробика на Румяна, тренировките на Боб Харпър. Спри го тоя турбофайър, аз също ги правех като ме боляха колене, че и инат бях - няма пък да ги спра, ама ставите са по-инати Simple Smile ако иска да тренираш цял живот - пази си ставите Simple Smile

# 324
Мери видях я таз тиха аеробика добре изглежда...ще я пробвам  Simple Smile

# 325
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортни....

Отдавна не съм писала, но се опитвам да Ви следя редовно, въпреки че не успявам, много сте бързи, ех.... Изпълвате ме с ентусиазъм - Благодаря за което!

http://www.youtube.com/watch?v=JptauSjM17A - отчитам се с това Simple Smile Поизпоти ме, но усещането в бедрата е страхотно..
Прави ми впечатление, че в доста тренировки се набляга на долна част - по-големи мускули, повече горят.  newsm78
Наскоро четох една статия за "тичането", "джогинга" - хората, които тичат 4-5пъти седмично, имат по-развита устойчивост и горят повече мазнини чрез развитите си мускули, дори когато не тичат....
Някой, който тича може ли да сподели мнение по въпроса!?
И още нещо http://metraineracademy.com/the-science-behind-rest-based-training-rbt/ - споделете мнение!

Успешен ден желая! Връщам се да Ви чета!   bouquet

# 326
# 327
запис... започвам да ви следя много активно. Хубав ден на всички!

# 328
  • Бургас
че още ме боли коляното като скачам..
Фъстъчка , за коляното ме посъветва един познат,да намажа с магнезиево олио,направих го и после го "увих" в ластичен бинт,много съм доволна от резултата
Също мисля,че Мери е много права ,важно е задната част на бедрото да има добре развит мускул,за да може при упражнения да не прехвърляме тежестта на тялото на коленете,а да използваме мускулите си,затова следващата стъпка е упражнения за задно бедро  Simple Smile

# 329
iggy, благодаря, че сподели това видео  bouquet
Хареса ми и това е и днешния ми отчет Simple Smile
След него разтегнах с Tara Stiles и това видео http://m.youtube.com/watch?v=RR4wvCYNlvk

Общи условия

Активация на акаунт