Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 122
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Айде и аз да се отчета. За днес разтягане с упражненя от йога и поработих за ръце, да се похваля че почти през цялото време използвах 5 кг си гирички, но не бих казала че много съм задобряла в лицевите опори. Бобченка, направо ме смайваш с твоите умения, браво на теб, аз 1х10 едва правя и то не мога да легна до земята  Blush
Включих в храненето си малко въглехидрати, намалих белтъчините, за няколко дни. Ще видим как ще ми се отрази, но определено изпитвам нужда от тях.
За фитнеса, тъй като тази зима се разболях точно 3 пъти, а студовете още не са започнали, голям проблем се оказа супер мократа ми глава след тренировки. В къщи ми е лесно след час съм суха, но след залата с шапката и навън не ми допадна този вариант, пък и у дома наистина си ми е по-уютно, много се притеснявам в залата. Така или иначе и двата варианта си имат плюсовете и минусите, но засега си оставам основно у дома, на зала ще ходя по-рядко. А и споделям мнението на Мери, че за мен тренировките са като миенето на зъбите, това е нещото, което ми действа много ободряващо.
Брей че много писах, пък мислех само да се отчитам. Момичета от време на време давайте разяснение какво означават суинг, бърбита и др. термини, мъртва тяга вече разбрах на кое се казва. Grinning
Салати си хапваме ежедневно, старая се да ги разнообразявам, но зимата въртя основно айсберг и червено зеле. Отскоро ги овкусявам със сметана и стават много вкусни.
Прятни тренировки! Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 16:24 от !Diva!

# 301
Дива, това е бърпи - уникално кардио упражнение, което включва цялото тяло. Може да завършваш тренировките си с него, а и да го използваш в тренировките си като цяло.

А това е суинг - мноооого добро упражнение за дупето  Peace

# 302

Относно ядките и червените боровинки не натоварват ли бъбреци и жлъчка?Че тъкмо намерих нещо да се засищам и пише, че не трябва да са повече от 50 грама на ден.Гледам да са сурови и да не са фъстъци, но не винаги ми е по джоба... И защо, да му се не види, суровите ядки са по-скъпи, като се пести от ток и сол?

Червените боровинки не само, не не пречели, ами и даже помагали. От няколко дни се каня да ви питам как ги консумирате и съхранявате, понеже не са ми много вкусни, а имам доста от тях. То не бяха смутита, с кисело мляко, с прясно, с мюсли, с мед ... От хилядите комбинации ми се продуха системата отвсякъде, освен това ми се струва, че лицето ми има по-равномерен тен.

# 303
Lidsy, прати малко червени боровинки и на мен като имаш толкова много. Аз много обичам и мога да ям мнооого и наведнъж  Laughing помага и за зрението. Ям ги само така. Може и в кисело мляко.

# 304
Лошото е, че не съм виждала сушени червени боровинки,които да нямат захар и олио- поне в бг...
А ми харесват с кисело мляко и овесени ядки...или с орехчета само така..Ммм

А за ядките- един познат каза, че си бил докарал камъни с тях и да съм внимавала Cry

# 305
Lidsy, прати малко червени боровинки и на мен като имаш толкова много. Аз много обичам и мога да ям мнооого и наведнъж  Laughing помага и за зрението. Ям ги само така. Може и в кисело мляко.

Свеки ми носи периодично по един плик около 1 кг., той ги съхранява във фризер. Притеснява ме повторното замразяване.
Ти си герой, само докато си помисля как изяждам една супена лъжица червени боровинки и изтръпвам. Да ти пратя по Eконт Grinning

# 306
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз се разписвам, ама и аз незнам защо. Два дни не съм тренирала, малката пак е болна, а аз недоспала, изнервена и не в настроение. Значи, умората носи голям глад за въглехидрати ейй. Потушавам със сурови бонбони, ама и от тях не е на добре да се яде по много.

Нилс това със суровите ядки и бъбреците за мен е глупост. Аз само полезности и хубави неща мога да кажа за суровите ядки, които са неотлъчно в менюто ми всеки ден  Peace

Кой пита за добро утро  newsm78- аз по домашно му го правя като си сложа двата дъмбела (общо 15 кг) в една стара дамска платнена чанта с цип и ги слагам зад врата си и действам. Пробвах и с голямата щерка (20 кг) на гърба качена, но много ми се измества баланса така и сякаш не го усещам точно в задното бедро. Иначе в залата го правя с 30 кг и го харесвам упражнението.

Айсберг, бейби спанак, рукола и тн ям всеки ден. Тук няма сезонни салати, егати неплодородната земя и искам или не, карам на такива от Испания и Чили  Crazy

# 307
Много се дразня, като се отчитате, пък! Crossing Arms
За това, а и защото се чувствам добре, направих късо ХИИТ кардио и горна част от ФБ. Laughing
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/HIIT-Fat-Blaster- … ining-Workout/cg/
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Tank-Top-Arms-Rou … oning-Workout/fr/

Само червена боровинка не мога да ям, в микс с други плодове ми харесва обаче.
Но виж черна- малииии, ям ги с листата! Crazy Joy

# 308
Тренировка за долна част отчитам за днес.

Имам проблем със  задната част на бедрата.Има едно упражнение,което явно не правя както трябва.Не знам как се казва,ще опитам да го обясня.
От легнало положение работещият крак се слага върху по-висока опора (стол),а другият е във въздуха,с успоредни бедра.От това положение правя повдигания.Упражнението е за глутеус и задно бедро.Обаче аз получих болка в задното бедро.Дали упражнението има название?

Снощи си намерих едни снимки от м. август.Призля ми .

Ставам все по-самокритична. Mr. Green

# 309
Колко сте изписали, едвам ви изчетох!

Днес имам много ангажименти, за това успях да направя само спартанската 500 повторения на ФБ http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Spartan-500-Worko … out-Challenge/g4/
Добре ми дойде, въпреки че е по-кратка.

# 310
Отчитам се с ден 4 на бодирока:
http://www.bodyrock.tv/2014/01/18/catching-fire-30-day-challenge-day-4/

Направих го 2 пъти плюс стречинг след това. Бях пълно дърво преди, не можех да си пипна пръстите на краката, а сега почтииии си допирам гърдите до краката от прав стоеж, ако ме разбрахте.

Сега четох една статия, че канелата имала някакво вредно за черния дроб вещество, а аз дори на децата ръся щедро...спирам вече.

# 311
  • София
Оридел, това упражнение се казва хип тръст. Не знам за болката, възможно е да си пресилила задното бедро. И на мен ми се е случвало, когато имам големи мераци да изтласквам силно.
Все пак не знам дали при теб е точно тази причината  Thinking

# 312
Здравейте Simple Smile Записвам се при вас и се надявам да постигна добри резултати пак!
До преди 8г. тренирах във фитнес, после малко силов трибой.. след това 2 деца, като за това време съм правила само аеробни тренировки; последва чупене на коляното два пъти и операция.. и сега дойде моментът, в който реших да си върна доколкото мога хубавата стара форма Simple Smile
Започвам да чета за домашни тренировки, прегледах линковете от първия пост, много интересни неща има и с радост ще се възползвам за дните, в които няма да съм в залата.
Вчера и днес се отчетох само с коремни преси.. мнооого обичам да правя, изпадам в нещо като транс и губя бройката Joy. Но под 300-400 гледам да не падам на тренировка.

# 313
Оридел, това упражнение се казва хип тръст. Не знам за болката, възможно е да си пресилила задното бедро. И на мен ми се е случвало, когато имам големи мераци да изтласквам силно.
Все пак не знам дали при теб е точно тази причината  Thinking

Да,вероятно е модификация на хип тръст за начинаещи,тъй като не използвам щанга и не го изпълнявам от пейка.Сряза ме едното бедро днес.А предишните пъти - като леко разтежение през следващите дни.

Много съм зле с кардиото.Не ми е кеф да го правя  напоследък.

# 314
Вчера и днес се отчетох само с коремни преси.. мнооого обичам да правя, изпадам в нещо като транс и губя бройката Joy. Но под 300-400 гледам да не падам на тренировка.
здравей и добре дошла прегледай добре първата страница и само да кажа, че коремните преси са губене на време и то толкова много...за корем наю вече е правилното хранене след това силово и кардио трениране... Peace

Общи условия

Активация на акаунт