Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 122
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас

но не изкарах до края. Поради болки в коленете и откриване на причината - спрях
Merry , при теб каква бе причината и как се справи с нея ,за да продължиш да тренираш?

# 286
  • София
Вивиан, нямам намерение за сега, а и избор нямам. Живея в мако населено место, има само един фитнес и то само името му е фитнес, има само щанги. Просто съм много щастлива,че открих тренировките на Руми. Имах нужда от движение, вече 3 месеца работя от къщи. Освен да отида до тоалетната и до кухнята, никакво друго движение не извършвам. По цял ден съм на компютъра  Sad .  Времето не позволява да се тича навън, че от студения въздух веднага гърлото ми реагира.
Сега се чувствам супер с тренировките у дома, чудя се как не съм се разровила по-рано

Меги, моля да ме извиниш   bouquet
В бързината съм написала Меги, вместо Мери, а постът ми беше адресиран към Мери  Embarassed
Още веднъж - извинявай  Hug

# 287

но не изкарах до края. Поради болки в коленете и откриване на причината - спрях
Merry , при теб каква бе причината и как се справи с нея ,за да продължиш да тренираш?
Казаха ми, че явно не съм тренирала достатъчно задно бедро, таа имало дисбаланс между предно и задно и укротих малко интензивните тренировки. Минах по-скоро на силови, с малко или почти никакво кардио. Аз? Да спра да тренирам? Не си го представям по никаква причина. Живи и здрави да сме само Simple Smile и да не сме - пак ще намеря начин  Heart Eyes това ми е като да си измия зъбите, да закуся или каквото и да било друго жизненоважно. Никой не може да ме откаже да го правя  Flutter

Във фитнесааааааа..... очаквах да има по-малко момичета  Shocked Да са максимум 3 и да са нацепени  Joy Joy аххх, в каква илюзия живее милото  Blush Ходих на фитнес, защото приятеля ми искаше да не е сам. Викам добре, ще дойда. Загрях аз, почнах си клекове, мъртва тяга, бърпита с гирите. Опитвах се да се набирам и да правя кофички. Разбира се приятеля ми ме държеше, повдигаше и т.н. Аз сама все още не успявам, но имам огромно желание да съм машина  Joy Blush Една мацка едва ли не си почиваше на тоя уред.. 5-10 минути я гледах и нищо не правеше?! Не разбрах какво прави наистина  Laughing Качих се и на прословутата пътека, под наклон на бърз ход се опитах да правя Джо Дилън упражненията, ама ми изскочиха от главата, та колкото се сетих  ooooh! Следващия път ще съм по-заредена с идеи... ииии ще пробвам да клякам с по-големи тежести от 10 кг. Това и у нас го правя Simple Smile

Вивиан, не оставям аз домашните тренировки  Hug Каквото и да си говорим - това си е най-спестяващото време и пари чудо Simple Smile Обмислям да си обзаведа бъдещата къща/апартамент със стая за фитнес - с нова мечта се сдобих  Laughing А дано някой ден наистина Simple Smile Фитнеса не е за мен работа Simple Smile Нито ми е комфортно, удобно, нито може да се вредиш някъде, където ти трябва на момента. А да стоиш и да чакаш... тц Simple Smile

mery_79, много добър линк си ми дала. Благодаря!   Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 14:02 от Merry.

# 288
Знам, че не обичате много това, но ще направя  з а п  и с,  защото много искам да започна отново да тренирам  newsm39

# 289
Знам, че не обичате много това, но ще направя  з а п  и с,  защото много искам да започна отново да тренирам  newsm39
Само с тренировка може да се записват новите попълнения в тази тема  Whistling

Бързо скачай от компа за тренировка и чак след това се записвай, аааамаха!  Naughty Grinning

(Да не се обидиш  Hug разгледай първата страничка и започни с нещо за начинаещи  Peace)

# 290
Да, да, благодаря ти Merry. Има страхотни неща. Аз по едно време се бях запалила по тибетските упражнения, но ми трябва нещо наистина мотивиращо, нещо, което да ми задържи интереса, защото... съм голяма лигла в това отношение  Embarassed Трябват ми 3-4 редовни тренировки и след това всичко е наред. Но не съм ли упорита... голям зор. Сигурно е познато на повечето жени Simple Smile

# 291
ridzhina, началото винаги е трудно Simple Smile Захващай се да четеш и се почвай. Само с гледане не става, за съжаление  Simple Smile

Едни приятели имат зала (в събота беше откриването) и тази седмица мисля да посетя тренировка с TRX ластициCrazy

# 292
  • Бургас
Merry. ,   bouquet

тази седмица мисля да посетя тренировка с TRX ластициCrazy
днес точно такава тренировка съм решила да посетя в залата,надявам се да е достатъчно щадяща за коленети ми ,които имат нужда от почивка

# 293
За днес новата ми любимка http://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs
За довечера се надявам да ми остане половин час време за още една  Praynig

Merry И на мен ми е мечта да си имам фитнес стая, оххххх кога ли....

# 294
такааа първо да се отчета с малко мъртва тяга, суинг и хип тръстери...еййй да знаете това упражнение е много добро с тежест направоо в задника...плюс Dynamic Flexibility
Иначе Мери и моята мечта е като си имам къща да си направя място за трениране даже с моя приятел съм си говорила и той даже иска таааа живот и здраве и това ще стане...а за фитнеса и за мен не е нещо привлекателно - само да ме гледат да ми броят ии да ми се чудят и да чакам и не знам си какво си...аз не обичам да тренирам с някой честно казано, обичам да съм си сама с тежестите Simple Smile

# 295
Мери, много е хубава залата - дано да е пълна с трениращи  Peace

Забелявам, че много хора имат някакво предварително притеснение от посещение на фитнес, което според мен се преодолява много бързо и е въпрос на десетина тренировки  Simple Smile Просто си мислим, че всички нас гледат, ама не е така  Laughing Аз се заглеждам, но рядко и основно по хора, които виждам, че имат страхотни резултати, та гледам да изкопирам нещо  Mr. Green

# 296
Отчитам близо 5 км. ходене пеш- тук в Търново е не пролет, ами лято направо. grinning039

И да ви питам -
1.Относно ядките и червените боровинки не натоварват ли бъбреци и жлъчка?Че тъкмо намерих нещо да се засищам и пише, че не трябва да са повече от 50 грама на ден.Гледам да са сурови и да не са фъстъци, но не винаги ми е по джоба... И защо, да му се не види, суровите ядки са по-скъпи, като се пести от ток и сол?

2. И какво мислите за ядене на салати като айсберг,рукола, китайско зеле, италианска- и другите подобни и такива с домати, краставици и с зеле- сега извън сезона? Че маями ли кой беше казал да се яде китайско зеле. Да, но  не е ли добре да се ядат салати в сезона им newsm78 Аз  си ям червено цвекло и замразени магданоз и целина цяла зима, но за по-горното се зачудих.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 15:09 от Nil desperandum!

# 297
  • София
За днес новата ми любимка http://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs
За довечера се надявам да ми остане половин час време за още една  Praynig

Merry И на мен ми е мечта да си имам фитнес стая, оххххх кога ли....

Това ми се видя много добро!
Определено ще го пробвам, благодаря   bouquet

# 298

2. И какво мислите за ядене на салати като айсберг,рукола, китайско зеле, италианска- и другите подобни и такива с домати, краставици и с зеле- сега извън сезона? Че маями ли кой беше казал да се яде китайско зеле. Да, но  не е ли добре да се ядат салати в сезона им newsm78 Аз  си ям червено цвекло и замразени магданоз и целина цяла зима, но за по-горното се зачудих.

Айсберг консумирам целогодишно, а без рукола май животът ми ще бъде проза  Mr. Green
Не съм фен на китайското зеле, не ми допада като качество и вкус.

# 299
Nil desperandum! , ние зимата консумираме много китайско зеле! Правя го на салата с моркови и червено цвекло/понякога и чесън слагам/- става страхотна! Heart Eyes  Айсберг също ползвам, но по- рядко, и то в комбинация с домат и краставица. Рукола не се научих да ям, може би аз не умея да я правя, не знам. Но задължително едно от двете присъства в хладилника ми!

Общи условия

Активация на акаунт