Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 141
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Линзи, браво за резултата!  Peace
На мен също ми се тича. Нямам търпение да дойде пролетта, да се стъмнява късно и след работа да тичам след колелото на малкия в парка.... ииии да започна да ставам по-късно, за да не тренирам преди работа 3 пъти в седмицата.  Embarassed
За плочките по корема и аз мисля, че е до ген, но за себе си не мога да кажа, че съм била толкова стриктна в храненето, както Бобченка, за да заявя, че не съм от този тип. Иначе корем тренирам по 1-2 пъти в седмицата и това ми е една от най-приятните тренировки, усещам си всички мускули по корема, но като цяло моята структура е тънка талия и по-пищни бедра и дупе. Голяма драма са ми тия едри крака.... Sad

За днес отчитам: 35 мин. интервално кростренажор + 10 мин. корем от ФБ и 10 мин.йога-стреч пак от там.

Моля, по-напредналите за коментар на интервалите ми: 1 мин. - 1.30.мин. спринт на скорост около 14,5км./ч. и 3-4 мин. в зависимост от кондицията ми на около 12 км/ч. Знам, че всеки уред има различен маховик и по различен начин измерва километри и скорост, но все пак....

# 256
Ейййй, момичета, много сте изписали! Нямах търпение да се прибера за да видя какво сте писали. Аз днес не съм тренирала. Вчера си направих тренировката на Руми за цяло тяло, ОБАЧЕЕЕЕ само до втория кръг на повторенията. Стана ми лошо наистина, така ми причерня. Кой да прочете и да чуе, че за начинаещи се правят по 10 повторения от всяко упражнение. Но определено има голям ефект, толкова ме боли всичко, мусколите ми се натовариха доста и имам мусколна треска, въпреки ацитизала.

Отчет с 28мин тренировка за цяло тяло с Румяна. Лекичка ми дойде дори и като болна  Laughing

Merry, аз пак като нова и не разбрала да питам пак  Simple Smile - ти как си започнала тренировките- примерно избираш седмичния тренировъчен план на Руми за божествени тела и си изпълняваш тренировките и както са си за понеделник, вторник, сряда и т.н. ? По колко пъти на ден 1 или 2 пъти- сутрин и вечер?

# 257
Merry, аз пак като нова и не разбрала да питам пак  Simple Smile - ти как си започнала тренировките- примерно избираш седмичния тренировъчен план на Руми за божествени тела и си изпълняваш тренировките и както са си за понеделник, вторник, сряда и т.н. ? По колко пъти на ден 1 или 2 пъти- сутрин и вечер?
В началото като започнах да тренирам в нас бях започнала със Зузана. От време на време включвах Румяна. Правила съм Инсанити, но не изкарах до края. Поради болки в коленете и откриване на причината - спрях Зузана, Инсанити и всякакви подскоци, докато не замязам на нормален човек, който не се маже по 3 пъти на ден с различни мазила  Whistling Тааа след това започнах да тренирам с Румяна, да избирам си програма и я карам, колкото време си реша. Не повече от 2 седмици, защото ми омръзва  Laughing Тренирам с Джаки, Боб Харпър, от време на време нещо друго. Карам по програма с Румяна, но ако пише понеделник еди си какво - може и да не го спазя. В смисъл деня няма значение, карам тренировките подред Simple Smile

Понякога тренирам 2 пъти на ден, понякога по веднъж  Peace

# 258
Отчет за днес с това видео на Джилиан http://m.youtube.com/watch?v=4w2ssgjdIts  Peace
Хареса ми, искаше ми се някакво разнообразие от Т25. Мисля да си избирам различни видеа за различните дни, вместо да следвам една програма. Иначе много ми доскучава като тренировките се повтарят често Crazy Само не знам дали ще успявам да избирам подходящи тренировки, за да натоварвам цялото тяло равномерно  Rolling Eyes

# 259
Merry, много си  мила, благодаря ти. А винаги ли си в някакъв режим на хранене, имам в предвид- упражненията на Руми с нейна диета ли комбинираш или примерно храниш се нормално- без сладко, тесто, здравословни храни в нормални количества и си тренираш редовно?
Аз лично се притеснявам, че не изпълнявам много правилно самите упражнения, не мога да се гледа в огледало примерно, бързам да сум в ритъм с Руми, гледам компютъра  Sad , не знам , надявам се с времето да се получи  Simple Smile

# 260
Днес ми е почивка, но пък мъжо е болен та цял ден притичвам напред назад  Simple Smile
Утре ще тренирам крака, ще дам и отчет в по-късен момент.

Ровя си се аз в интернет и попадам на тази снимчица

Ахххххх...... кога ще е и моето такова

# 261
  • Варна
За кафето/чая с кокосово масло потърсете информация като 'bulletproof  coffee'. Аз миналата зима имах добри резултати с него, от днес пак го започнах. Наистина е важно да се разбие с блендер или миксер преди консумация.
http://www.bulletproofexec.com/bulletproof-coffee-recipe/

# 262
Запис и от мен  Grinning

# 263
Какъв лош късмет.
Излизах с кучето, направих преход от 5 км.
На връщане минах през Кауфланд и видях, че са получили същите гимнастически топки, пак диаметър 65 см, но и с помпа на същата цена като от сайта - 17 лв
Дали мога да откажа доставката от Спортдепо? По принцип трябва да я донесат утре. Цената ще бъде 17 лв + 4 лв доставката. Не е заради разликата в парите, а заради наличието на помпа в кауфландската топка, а тази от Спортдепо няма.
Знаете ли дали мога като дойде куриера да откажа да взема поръчката без да платя нищо?
Днес е неделя и не мога да се свържа нито със сайта, нито със Спиди. Писах писмо до Спортдепо, но пратката вече е във В. Търново.
А така искам да я откажа!!!  #Cussing out

Какви са тези топки? И в кой Кауфланд ги има?
 Мерси

# 264
А бе момичета я кажете упражнения за задно бедро и как да разбера дали нямам дисбаланс между предно и задно  Simple Smile

# 265
Меги, за съжаление не. И аз съм човек, не мога да устоявам винаги на изкушенията и понякога се отдавам за доста време без да му мисля и после съжалявам  ooooh! Laughing От утре влизам в ритъм и започвам стриктно режим от Румяна  Peace пържено по принцип не ям. Сладкото ми е трудно да го  откажа, но кажа ли не, значи не Simple Smile С тестеното нямам проблеми. Общо взето ми е трудно да започна, после е лесно Simple Smile

А ти внимавай как тренираш. По-добре сега, когато тепърва започваш, прави нещата по-бавно, слушай правилното изпълнение, изобщо не се мъчи да стигаш нейното темпо. Правилната техника е по-важна от всичко останало!  Peace

# 266
За кафето/чая с кокосово масло потърсете информация като 'bulletproof  coffee'. Аз миналата зима имах добри резултати с него, от днес пак го започнах. Наистина е важно да се разбие с блендер или миксер преди консумация.
http://www.bulletproofexec.com/bulletproof-coffee-recipe/

Ама защо? Нали се разтваря мазнината в топлото кафе, моето с лъжичка си го разбърквам.
Чета, че кафето с кокос може да има ефект само ако изключиш всички останали вредители, т.е. останали мазнини, независимо от какъв източник, въглехидратите да са единствено от кокосовото масло.
Вивиан, ти само чай-кафе с кокосово масло ли прави или добавя ядки и зеленчуци?

Отчитам почивка, с храненето също. Вчера не се чувствах добре и днес му отпуснах края... ooooh! ooooh!

# 267
А бе момичета я кажете упражнения за задно бедро и как да разбера дали нямам дисбаланс между предно и задно  Simple Smile

Ако имаш, възможно е от време на време да те болят ставите. Някъде прочетох, че ако стъпалата ти са в неутрална позиция след трениране на задно бедро до отказ, значи няма дисбаланс. Ако обаче стъпалата ти отиват навътре или навън, тогава трябва да промениш тренировката.
След като приключа с програмата на Джилиан, мисля да поработя точно над това, като за целта ще използвам ластици поради нежеланието и невъзможността да посещавам фитнес. Като няма риба (уред), и рака е риба (ще се справям с наличното, като се опитам да си нагодя нещо от BB team и Bodyconstructor. Тия вторите имат справочник, избираш мускулна група и ти показва възможните упражнения + видео как се изпълнява.

# 268
Изгледах клипчето с упражнения, които са ми за утре- за паласки и целулит на Руми. Нямам търпение да стана сутринта и да започна с тренировките и да се заредя с енергия. Много съм мотивирана   Simple Smile, дано и за напред да е така, покрай вас момичета и споделените ви резултати наистина съм много надъхана Stuck Out Tongue

# 269
някой да има идея как може, ако въобще е възможно изпълнението на добро утро в домашни условия...

Общи условия

Активация на акаунт