Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 160
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • София
skarlet71, много благодаря  отново  Hug
Опаковката е целофанена и няма как да видиш и изпробваш постелката, ако не разкъсаш целофана. Та няма как да я върна и да искам.

Мен нещо ме болят леко коленете и се чудя, дали да не направя няколко дни почивка  newsm78

# 346
Вчера успях да докарам не повече от 20-ина минути кардио (докато приспах едната другата се събуди)  Wink

За днес Michelle Dozois PeakFit Challenge D.07 Cardio Strength 2, 59мин. с 10кг.
Не съм я правила от години и съм я забравила. Не я препоръчвам, въпреки че съм фен на Мишел. Тук е ударила на хореографията толкова много, че изпадаш в момент в който не можеш да следваш ритъм и да се концентрираш в правилното изпълнение на упражненията.
Cardio Strength 1 мисля че беше по-добра  Peace

# 347
Отчитам вчера и днес стречинг за краката и боди рутин с пудовка по 50 мин за ден.

Cioccolata
Скрит текст:
приемам критиката и разяснението ти, но защо ли не ми допада тона ти.
Отдавам го на факта, че може би това са неща, които си повтаряла хиляди пъти, пък виждаш ли сега се налага отново.  Peace
Нямах предвид пречистване на организма, а че смесването на кокоса с други мазнини пречи да извлечем ползата от него. Четейки това:
"Средноверижните мастни киселини, които съдържа кокосовото масло, се усвояват лесно от организма и не запушват кръвоносните съдове. Те подобряват функцията на черния дроб, пречистват кръвоносните съдове и ги правят по-еластични."
Моля те, не ме съди. Както казах съм начинаеща, все още чета и се уча. Най-малко бих искала мненията ми да звучат като констатация. Hug

Раян Шанахан подготвял тренировка за Мадонна, на 11ти я чакат в Хард Кенди фитнес. Любопитна съм. Peace

# 348
Dress like Princess, права си, съжалявам, че съм те засегнала Hug Да, темата за пречистването сме я дъвкали многократно на различни места. Но и това, че средноверижните триглицериди пречиствали съдовете, също не е вярно. Това, с което те са "специални" и препоръчителни, е, че представляват нещо като еквивалент на въглехидратите, но сред мазнините, тоест осигуряват бърза енергия. Усвояват се направо от черния дроб, не се натрупват като телесни мазнини, а направо се изгарят за енергия. Освен това способстват в по-висока степен за образуването на кетони, ако не ме лъже паметта. Но тези пречистващи глупости не отговарят на истината Wink

Друго предимство на средноверижните мастни киселини (и на кокосовото масло, и на цитираното MCT oil) е, че могат да се окажат много полезни за хора с Алцхаймер. Има данни за това вече, и то много обнадеждаващи. Причината е, че при Алцхаймер се получава нещо като диабет на мозъка - клетките стават резистентни към глюкозата, не могат да я усвояват, а това значи, че остават без енергия. Тогава няма как да работят добре и линеят, а функциите, които конкретните зони контролират, също се влошават прогресивно. Тази резистентност се преодолява чрез средноверижните мастни киселини и осигуряваните от тях кетони - те доставят енергия на мозъчните клетки, която да се използва вместо неизползваемата глюкоза. Постигнати са впечатляващи резултати при болни от Алцхаймер по този начин.

# 349
Core Cardio & Balance от мен. Задобряла съм от Recovery Week насам, доста упражнения ги правих без почивка. Нямам търпение в четвъртък да дойде ред на фит теста.
Люба и аз установих същото - по-дълги са тренировките втори месец, но много по-бързо минават и ми доставят по-голямо удоволствие. Струва ми се, че ръцете ми са малко по-оформени, което за моето тяло е феномен  Laughing Въобще, от няколко месеца насам съм във форма, в която не съм била никога през живота си и са ми много интересни промените, които настъпват.

# 350
  • Лутаща се
Отчитам Focus T25 Dynamic Core Beta-1

Ходих да търся кокосово масло. Оказа се доста скъпичко - 12,50 лв за 200 гр. Още обмислям заслужава ли си да се купи  newsm78  По колко се консумира дневно?

Но пък в Кауфланд попаднах на манго на промоция и си взех. Как ви звучи пасирани 1 манго + 1 банан с малко мед и кисело мляко? Това съм намислила да си направя утре.

# 351
Diva, минавай на ВМ-НВХ без да се колебаеш  Peace
В комбинация със спорт резултатите са страхотни.
И аз ви наглеждам в другата темичка, но още не съм решила. А и не ми е много ясно, само, че е много мазно. Joy

Скарлет, в Метро мисля беше около 11лв за 400гр.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 21:19 от Анонимен

# 352
Здравейте!

Имам нужда от помощ PraynigЗапочнах тренировките на Джо Дилън от първата страница,но имам въпрос. Увеличавам повторенията 25 -30 -35 до 50 в течение на самата тренировка,т.е. в 30те минути или всяка следваща тренировка добавям 5 докато стигна до 50 повторения и тогава сменям тежестта и пак сначале?

Предварително ви благодаря  bouquet

Първата седмица правиш 25 повторения с по 1кг,2-та седмица 30 повторения с по 1кг,3-тата 35 повторения с по 1кг и като направиш 50-те повторения с 1кг зпаочваш отново,25 повторения с 1,5кг и така.Дано да си ме разбрала,че и аз как го обясних Simple Smile

И да се отчета по план със силовите днес рамо и корем.Значи от 2-ри съм съвсем стриктна в храната и веднага се вижда резултат особено в корема.

Добре дошли на новите момичета   bouquet

Бобченка,дано бързо се оправи момиченцето ти  Hug

Фей,къде се губиш момиче?

# 353
Кокосовото масло го има по 8-9 лв. в Пикадили, пак за 200 гр.
По био-магазините съм взимала в по-големи, 400 гр. буркани, около 25 лв. цена..
Това масло в Метро ме заинтригува обаче, че у нас го ползваме непрекъснато за всякакви работи..

# 354
Вивиян, учудена съм за постелката.Не е ли като на малки квадратчета.Моята е такава, но каточели на тази от линка не видях релеф и е по-дебела.Моята е релефна на квадратчета и съм много доволна въпреки, че е тънка.

Принцесо, Мадона нали си е счупила крака.Гледах при Гала как излиза от фитнес с патерици.Голяма краста тоя спорт и голям инат тая Мадона бе  Laughing не я спира и счупения крак даже.

Като споменах Гала, се сетих за предаването и от 20.01. Даваха първите дами занимаващи се професионално с аеробика у нас от 1988-89год. От времето на моята младост един вид  Grinning Беше много мило и интересно. И до днес се занимават повечето от тях.

# 355
Скарлет, ако искаш да консумираш кокосово масло, аз те съветвам да си купиш студенопресовано от някой биомагазин. Кокосовото масло в Пикадили е обезмирисено и е най-подходящо за готвене (предполагам, че това, което сте видели в П., е на Рапунцел). За кафето аз поръчвам екстра върджин масло от Iherb. Но от друга страна в кафето може да се сложи и обикновено краве масло - пак е доста засищаща комбинация, макар че не съдържа така ценните средноверижни мастни киселини. А количеството е по желание на клиента Wink

Аз днес се върнах към интервалните тренировки, които преди имах навика да правя всяка сряда. Нещо тренажорът скърца много, а аз не знам къде точно да го смажа Embarassed И други причини имах да спра интервалите, но сега мисля да ги възобновя.

# 356
Спрях със Синди, защото ми омръзна малко, за днес: Crunch Free Xtreme Abs Jackie Warmer. Гледам да правя повече за коремната област, че там ми е проблема.
Чета всичко, но някои термини още не ги разбирам Simple Smile
Постелката ми е от Лидъл (мисля че още ги има) и съм много доволна, но не съм специалист. Никога не съм се занимавала със спорт, играла съм класически балет 8 години, но беше мноого отдавна.

# 357
Момичета, подвела съм ви- маслото е 200гр. около 8лв, върджин на Рапунцел.
Направих справка с една приятелка. Blush

# 358
Добро утрооо, дами! Да се отчета- чувствам се супер след тринировката Дупе з амилиони  Simple Smile на Руми и аеробна в 2 кръга! Хубав и успешен ден от мен! Hug

# 359
Отчитам тичане тази сутрин - гледам да се възползвам от хубавото топло януарско време  Laughing
Тука в офиса сме няколко Форестгъмповци и сега единият колега ни навива освен в софийския маратон да тичаме и в гръцкия  Mr. Green само дано да съм все така сериозна

Общи условия

Активация на акаунт