Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 986
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Привет и от мен, момичета!
За днес се отчитам с 3 кръга на Тихата аеробика на Румяна и това за корем.

Един малко страничен въпрос:
Скрит текст:
Само аз ли не виждам подписите на всички, включително и моя  newsm78?

# 706
Ха Игги, радвам се че си попаднала на Каси и поп пилатес. Аз с нея започнах декември миналата година  2 месеца след 3то секцио. Много е позитивна и готина. Но сега ми е много леко и отдавна не съм я използвала за тренировка.
Днес правих поредния ден от Бодирока и пак Али Каменова. Мноого ми харесва нейната интервал на йога.
Да ви питам с какво е по-различна пудовката от гиричката, не може ли с гиричка да се правят същите неща?

# 707
  • в света на неограничените измерения
Един малко страничен въпрос:
Само аз ли не виждам подписите на всички, включително и моя  newsm78?

Това е новата визия на старата версия. Според мен е супер така.

За днес- скачане на въже 20 мин и упражнения с пудовка.

Сега съм си сипала чаша  Мерло и ... Животът е хубав!!

Да ви питам с какво е по-различна пудовката от гиричката, не може ли с гиричка да се правят същите неща?

Разлика има, но според мен, ако гиричката ти е същите килограми колкото пудовката с коята искаш да тренираш, можеш да правиш упражненията без проблеми.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 22:46 от vanvel

# 708
Добро утро!
Нещо и на мен ми е отпаднало сега, но се надявам да ми мине по време на пиене на кафето.
Днес мисля нещо на Били от серията Ампед и после това
Утре дано е по-хубаво времето да отида малко по някоя близка планина.

Скрит текст:
Вчера така се изложих с един шоколад. А не ми се беше случвало от месеци. Моят се връща от работа и ми носи един Линд, да имам повече сили, че нали бях малко болна. Аз уж само едно парченце  Embarassed И така целия си замина Embarassed

Лек ден и приятни тренировки Hug

# 709
  • София
Игги, за да виждаш подписите трябва да си отидеш в настройки и да отбележиш, че искаш да виждаш подписите. Simple Smile

Бобченка, изглеждаш феноменално! Възхищавам се на всичко, което правиш.  Hug
Запали ме по тия сурови бонбони и мен. Вече 2 пъти правя и шоколад повече вкъщи няма да се донесе...  Laughing

Отивам да се мятам на кростренажора за една 30 минутна интервална.

Хубав петък!  Heart Eyes

# 710
  • Пловдив
Игги, за да виждаш подписите трябва да си отидеш в настройки и да отбележиш, че искаш да виждаш подписите. Simple Smile
  bouquet

Скрит текст:
Кой да се сети .... Embarassed

# 711
Момичетааа аз да се похваля с една много приятна МТ на гръб ама точно по гръбначния стълб и на рамене еййй за това обичам тренировки като Turbo Fire само от п
нея хващам МТ на гърба  Party
иначе днес съм на задно бедро, дупе + йога

# 712
Вив,купих си комплект ластици миналата или по-миналата седмица от Лидл.3 броя-единият дълъг,вторият е като този,който са ти поствали в снимка,третият-0-образен,какъвто май искаш.

10 лв бяха,може още да се търкалят по рафтовете.

Само че моите си ги купих без да знам за какво са ми,сега установих,че нямам за какво да ги ползвам.Засега стоят в шкафа.

# 713
  • Има много детски смях.
Добро утроооооооооо! Денят ми започна със "смажи корема" на Румяна- страхотна кратка тренировка. Свърших преди около час, но още не съм гладна, по- късно ще мушна 1-2 сварени яйца.
От сряда смених комплекса упражнения, които правя инавсякъде усещам приятна гъделичкаща МТ  Blush
Някой беше споменал за видео на Руми с упражнения за стойка, може ли линк, че не го намирам...  Praynig
Хубав петък на всички!!!

# 714
# 715
  • Има много детски смях.
Много- много- много благодаря!!!   bouquet

# 716
  • София
ОРИДЕЛ, ще отида до Лидл, много благодаря! Дано намеря  Praynig

# 717
Здравейте, момичета! Много сте изписали, снощи не можах да вляза да вида какво правите, че имах гости, не можах да си направя аеробиката знощи, хапнах повече, ужас.

Like_Smoke, Klec@, Bob4enka, няма отказване за сега поне. Мисля, от днес да ви послушам и да започна да ис броя калориите, поне нчколко дена или седмица.

Вивиан, надявам се да си права с твоето предположение за уплатняване на мусколите.

Не знам да ли споделих,че пия и едни хормонални хапчета точко откакто започнах да тренирам и съм повече от убедена вече,че те са виновни ако качвам килограми. Четох мног лоши отвизи за хапчетата от други момичета- кг се вдигат рязко на горе Sad.

За днес http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-za-otslabvane-na-krakata-korema-i-dupeto/ и http://fitnesinstruktor.com/aerobna-trenirovka-koiato-pazi-kolenete/  newsm53

И най- важното, да ви се похваля, вече имам дъмбел   newsm44, вчева приятелят ми ги донесе- 2 бр с по 6 броя дискове. Много съм щастлива имам своите първи фитнес уреди   newsm44.
 Хубав завършек на работната седмицата дами! newsm53

# 718
Меги, наистина може да е от хормоните.

# 719
Вече съм повече от убедена, че е от хурмоните, но ням аотказване, спра ли гарантирано ще стана доста по -тежка. Едана жена беше споделила за 3 месеца 12 кг. от тези хапчета Sad, плашещо.

Момичета ще ми препоръчате ли някакъв калколатор за калории. Сметнах си ги от два различни сайта и голяма разлиак наиситна  1570, а от другия 973  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт