Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 090
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
аз си тренирам скромно вкъщи newsm39
днес, както всеки ден ,карах един час колело, после коремни преси и упражнения за дупе и бедра pletka
е понякога колелото го съкращавам на 30 мин , но днес се постарах, бях ядосана хахах

# 166
Я сега докато ме гони безсъние поради отново настинка ли, грип ли не знам вече, пощурях тази зима. tqna За пръв път отказах грипна ваксина и май съжелявам вече.
Мери, дано ти се размине по-бързо и по-леко! Hug
Билянка, при теб ако са хормони и се вижда светлина в тунела, то при мен не знам какво е. След стриктен режим през декември започнах да си позволявам по малко мед, масло и сметана за няколко дни, просто вече не издържах само на салати, месо и яйца, в никакъв случай не съм прекалявала, и качих скорострелно. Не съм спирала да тренирам, от седмица режима отново го затегнах, но резултати в посока намаляване на обиколките няма и няма.
Резултатите в цялостното ми състояние са отлични-коса, кожа, нокти и т.н., но пусто отслабване тц. ooooh!
Днес ще направя отново йога плюс крака, ще допълня с упражненията, които Айа постна тук от fitnessblender-a, вероятно няма да ми остане време да се отчета през деня, та за това отсега  Grinning
Lidsy, прекрасна си! Браво за коремчето!
Приятен ден!

# 167
  • here, there, everywhere
Добро утро. Вчера на фитнеса се понапънах и сега нещо вратът ми се е схванал. Що пък вратът не знам... Натоварвах ръце и гръб. Обаче кардиото нещо ми се е влошило (5 минути и капвам). Това не е било последните 2години.

Днес ще тренирам вкъщи, но се чудя кое да подхвана. Отчетът ще е по-късно.

Билянка, абсолютно съм убедена, че са хормоните. Съжалявам за новината, но ти трябват едно 4-5 месеца и тогава резултатите ще се появат от раз. Природа, не можеш да се бориш с нея.

Лидси, много си фина. И аз си мисля, че мъжът ти ревнува малко. Те все така разправят, но се радват да се появяват с хубавите си половинки пред хората.

Меги, аз съм член на клуба на Руми, но нямам снимки. Имаше още няколко момичета като мен. Merry мисля е най-активна с тренировките на Руми.

Клец, радвам се за добрите новини. Стой мирна тази седмица и после се мятай. Ей, голям кеф са това тренировките.

Бобченка, с изключение на вчера ти даваш ли си почивки и ако да, по колко пъти в седмицата? Нали казват, че мускулите се градят не докато тренираме, а след това, в почивката.

Маями да се обади какви ги върши, липсва в темата.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 10:47 от Nuclear

# 168
Благодаря ви! Причината да ММ да ми приказва такива глупости не е важна, защото вчера беше на кростренажора. Обичайно го заобикаля все едно някакво проклятие тегне над него. Дай Боже да не е единично явление.
На мен ми се налага да поразредя тренировките и времето пред комютъра, за да мога да си взема изпитите. Което значи, че ще изостана с програмата на Джилиан.

# 169
Оридел, вярно е, че е много неприятно, извинявам се.
Принципно не споделям толкова лична информация тук, но исках да споделя с вас. Може би за съвет и подкрепа, не знам.
Нуклер, верно е, че е голяма краста спорта. Особено като виждаш промените в положителна посока! Simple Smile
Lidsy , сетих се за една снимка, която пазех доста време, но сега не я намирам...
Цитирам по памет " Силата е новото секси!" мацките на нея бяха  Crazy  Страхотни резултати си постигнала!

Фея ми се губи. Маями също.

# 170
Фъстъчка, мускулна треска усещам леееееека на предно бедро, дупе, гръб, корем/талия, кръст (от силова 2 на Мишел)  Laughing

Като казах кръст... маааалеееее докато бях при сестра ми в Турция бях правила една тренировка, която така ме удари в кръста! Не можех да се движа! Но за 2 дни ми мина. Беше ужасно, чувствах се като бабичка при ставане от стол, автобус и т.н., на всяко движение ох-ках и пъшках, бях много смешна, ама на мен не ми беше смешно  Shocked Такова нещо не ми се беше случвало. Ето я въпросната тренировка:
Скрит текст:
В сайта им има и други подобни тренировки на снимчици. Аз съм си свалила доста. От тук се чудя дали четвъртото упражнение не ме удари в кръста с 40 бройки, което е... или първото.  Laughing

Меги, и аз съм в клуба на Румяна. Страхотни тренировки има!  Peace

# 171
Отчет за вчера - 30 минути Detox yoga със Сейди  Peace след нея 10 минути йога дишане за начинаещи  Simple Smile
За постелките -имам три.
Първата ми е отпреди 3 години, взех я от Спорт депо. Но в момента не я виждам, за да дам линк. Нямаше как и нея да домъкна тук и тя си остана в БГ.
Втората си я взех в Норвегия, нямах голям избор в началото и въпреки, че не харесвам дебелите постелки взех такава. Не я препоръчвам на никой Peace Хлъзга се много и непрекъснато се измества.
Скоро след това пак от норвежко си взех тънка и съм доволна  Simple Smile
Тази от линка е подобна на 1 и 3 номер от моите, препоръчвам такъв тип http://sportdepot.bg/bg/product/body_sclupture_komplekt_za_ioga_ … ml?state=cGFnZT0z
Освен дебелината самата постелка от горната си страна е на миниатюрни квадратчета, като отдолу също има , но не са толкова осезаеми. Друг вариант е отдолу да е напълно гладка. Виждала съм такива, когато ходех на йога също не се хлъзгат  Peace Дано съм обяснила добре, че с обясненията съм малко Crazy

# 172
аз си тренирам скромно вкъщи newsm39
днес, както всеки ден ,карах един час колело, после коремни преси и упражнения за дупе и бедра pletka
е понякога колелото го съкращавам на 30 мин , но днес се постарах, бях ядосана хахах

Здравей! Монотонно кардио ли правиш?
Бих ти препоръчала, ако е така, да го замениш с интервално и да намалиш времето до 30-тина минути  Peace Ще имаш по-добри и по-бързи резултати  Simple Smile

Аз съвсем съм се бъгнала - цяла нощ сънувах, че правя клекове и пистолети  Laughing Laughing

# 173
Я сега докато ме гони безсъние поради отново настинка ли, грип ли не знам вече, пощурях тази зима. tqna За пръв път отказах грипна ваксина и май съжелявам вече.
Мери, дано ти се размине по-бързо и по-леко! Hug
Билянка, при теб ако са хормони и се вижда светлина в тунела, то при мен не знам какво е. След стриктен режим през декември започнах да си позволявам по малко мед, масло и сметана за няколко дни, просто вече не издържах само на салати, месо и яйца, в никакъв случай не съм прекалявала, и качих скорострелно. Не съм спирала да тренирам, от седмица режима отново го затегнах, но резултати в посока намаляване на обиколките няма и няма.
Резултатите в цялостното ми състояние са отлични-коса, кожа, нокти и т.н., но пусто отслабване тц. ooooh!
Днес ще направя отново йога плюс крака, ще допълня с упражненията, които Айа постна тук от fitnessblender-a, вероятно няма да ми остане време да се отчета през деня, та за това отсега  Grinning
Lidsy, прекрасна си! Браво за коремчето!
Приятен ден!

Може да имаш алергия към дадена храна или хормонален дисбаланс. Според мен си задържала вода или нещо от този сорт.

# 174
Merry, днес за първи път направих тренировката "Божествени тела", здраво се изпотих. Мисля, че се подцених, май трябваше да започна с начинаещи.От 3 месеца не съм спортувала изобщо. Усещам голямо натоварване, сигурна съм ефект ще има и то голям. От 5 дни съм на диета и съм много мотивирана и да тренирам. Благодаря ти за темата и за това, че открих тренировките на Руми чрез теб!
 Merry, разкажи повече как започна, какъв резултат имаше след колко време, ако имаш снимки побликувай, искам да се мотивирам силно. Ще ти пиша често за да имам още една подкрепа от теб и мотивация. Искам да изглеждам добре, искам да се заглеждат по мен, искам половинката ми да се гордее с мен, както аз се гордея с него!

# 175
Nuclear, от колко време се занимаваш с клуба на Руми? Не мога да разбера какво е това онлайн тренировки ли, след като си платиш какво получаваш, някаква индивидуална програма за отслабване ли , диета и упражнения? Побликуваните сникмки на сайта "Преди" и " След" са резултати само на упражнения в къщи ли? Едва ли?

# 176
  • Лутаща се
Сега видях, че в Спорт депо има намалена ето тази топка:
http://sportdepot.bg/bg/product/body_sclupture_topka_gimnastiche … ml?state=cGFnZT0z

Мнения за нея? Чудя се дали да си я поръчам  newsm78

# 177
Nuclear, от колко време се занимаваш с клуба на Руми? Не мога да разбера какво е това онлайн тренировки ли, след като си платиш какво получаваш, някаква индивидуална програма за отслабване ли , диета и упражнения? Побликуваните сникмки на сайта "Преди" и " След" са резултати само на упражнения в къщи ли? Едва ли?
Не вярваш, че с упражнения вкъщи може да има такива резултати? Simple Smile Не само , че има, но са направо впечатляващи. Виждала съм резултати от домашни тренировки, каквито не съм виждала при хора ходещи от години на фитнес. Доказателство за това са много голяма част от момичетатат тук. Но храненето  е най- важно и преди всичко, за да се постигнат резултати. Формулата е 80% хранене, 20% спорт.  Ама спорт, не ходене 1 час на пътека, гледайки филм, например.  Peace Както и хрененто - не просто да спреш газирано и сладко Simple Smile

# 178
Malvina, снимките които са публикувани в сайта на Руми са наистина впечатляващи , на пример на Тара за 2 месеца, разликата е огромна. Аз с диети и тичане не съм успявала да постигнаи на половина на този резултат, за това така с недоверие. Но по-рано днес споделих, че след първата  ми тренировка с Руми усещам такова натоварване в муслулите си каквото с тичането не съм усещала. Искам да позтигна резултати и ще спазвам програмите на Руми и с вашия опит и резултати ще ми  помагате ис мотивацията. Относно храненето, мисля, че се храня доста здравословно от 6 месеца поне. И само с промяната на храненето ми без спорт вече 3 месеца усещам промяна и то голяма в себе си. Надявам се и при мен да има резултати с комбинацията на упражненията и правилното хранене 

# 179
Има резултат и още как!
Ако се нуждаеш от мотивация-снимай себе си сега и след 3 месеца домашни тренировки.
Аз не съм имала такава фигура дори на 18,макар да съм била слаба,а и не съм от най-упоритите тук.
Тренирам от 6 месеца след раждане.Не се снимах в началото,защото не можех да понасям гледката,но скоро попаднах на снимка в телефона от началото на тренировките и не вярвах,че това съм аз.

Съгласна съм с Like smoke,че монотонното бягане,особено ако е свински тръс,няма да те доведе до резултат,който да ти хареса.Хвърляш напразни усилия.Казвам го от опит-правила съм тази грешка-много усилия и време по стадионите,никакъв резултат.

Общи условия

Активация на акаунт