Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 151
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Отчет с въпросната Exercise TV 10 lb Slimdown Total Body, 40мин.  Wink

Jerry F, искренно се надявам проблема да не е сериозен и лесно разрешим  Hug
Ах как ми се катери някой баир и на мене, но няма как с бебка. Чакам само още малко да порасне  Mr. Green

Ех тези презокеански дружки как забегнаха вкупом еййй!

# 391
Здравейте момичета  Hug
Редовно ви чета, но рядко пиша, че съм в домашния фитнес съвсем нова.
През изминалата година свалих доста килограми с нисковъглехидратно хранене, и сега е време да се оформя. Някой да е изпробвал пилатес за коремни мускули? Има ли ефект? Днес ми беше първа тренировка, мисля да го редувам с кардиото на Били Бланкс. Отделно всеки ден си правя коремните преси и растягания, че съм решила да се науча на шпагат. Искам това лято за сефте да съм с хубаво тяло вече  newsm17

# 392
  • София
Фъстъче, идеална си, но то ти е ген като гледам   bouquet

# 393
Фъстъчка   bouquet Ще ми бъде интересно да видя колко много ще се промениш до лятото! Страничен човек ако чете тази тема би си казал, че тук е пълно само и единствено с жени с проблеми в ставите и атрофирали мускули. А то всъщност не е така. Колкото снимки съм видяла досега са били все на добре изглеждащи жени.

Днес бърза 20-минутна тренировка със свободни тежести.

# 394
Отчет с въпросната Exercise TV 10 lb Slimdown Total Body, 40мин.  Wink

Една от любимите ми е! Докарва ми всеки път /освен първия път- тогава беше брутална/ приятна мускулна на дупето и бедрата. Grinning
Голяма фенка съм на дамата!

Днес започнах, но се наложи да изляза, та не си довърших тренировката. Утре от начало.
Това : http://www.youtube.com/watch?v=DPZy-zHFNAU&list=WLJ2kHOXm4KL … o8uov76Tybb6Apz9b  Wink

Jerry F, дано всичко е ок с изследванията! Peace

Фъстъчка, имаш много хубаво тяло- издължено и изваяно! Браво!

# 395
Тази вечер от мен:
разгрявката на Руми - 7 минути и упражнения за бразилско дупе https://www.youtube.com/watch?v=SlvcwK7_EFs&feature=youtube_gdata_player
Откровено не ги усещам на дупето, но пък се поизпотих.
Смятам да врътна и едни 15 минути на Джаки за коремни.

# 396
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен.
Ей сега се връщам, пак емоции около мен, няма празно. Голямото се порязало на скаутски нож в училище и училището ми накъса телефона от звънене и така ме уплаши, че е нещо сериозно. Та я лепиха, бандажи. Взех я с мен в забавачката към фитнеса и ти вземи свали всичко, раната се отворила и кърви пак. Айде, аз гладна, разбита- директно в спешното пак да лепят. Подивях  Rolling Eyes

Отчитам с 30 минути ХИИТ кардио (някакъв клас който се казва Heartbeat), после 30 минути- 3 рунда комплекс с пудовка.

# 397
Бобченка, ще се оправи хубавицата  Hug Бойна като мама  Grinning

Фъстъчка бях забравила каква красавица си.Много добре изглеждаш  Flutter

Джери, мога да препоръчам Гинко билоба.В България поне има много.Моя съпруг получи някакви вестибуларни проблеми преди време.Четох доста и му взех на хапчета.Не знам наистина ли те повлияха, но повече не се е случвало и той е убеден, че Гинко билоба-та е помогнала.Разбира се не е зле да си пуснеш изследвания.

Аз влизам да благодаря на Мерида (къде изчезна и тя  newsm78) и на Бобченка, че ме нахъсаха с клековете.Днес се престраших  Grinning Имах 10мин. преди спининга и пробвах мъртва тяга с 43кг. 3х12 и клекове с 52кг. 3х15 . За мъртвата тяга кг. са ми супер, ще увелича на 3х15, а клекове мога с повече със сигурност  Peace Идеално ми дойде + бонус двойно потене на спининга после.

И при мен сланинките почнаха да се топят май. Най-големия бонус ми е, че съм здрава  Praynig
Много проблеми, много стрес и ако не е спорта ще полудея.

Бъдете здрави  Hug Всичко минава   bouquet

# 398
Благодаря Ви момичета за подкрепата  Heart Eyes

Tqna, и аз се замислям за Гинко билоба,. Трябва да ги разуча днес какви са, на какви цени. Май хапчета е по-добре от чай Hug

Фъстъчка, чудесна си  Hug

bilyana, за мен бе голямо щастие, откакто синът ми стана човек и можеше сам да седи в къщи, а аз да ходя по баирите. Намираш кой да гледа хубавиците и идвам лятото да качим Митикас Hug

Аз да се помотая още малко и почвам на Били - Рокинг абс. В болнични съм тези дни за това още се мотая, иначе в 7.00 съм на линия и пускам тренировките.

Щях да забравя, нали съм на ВМХ, закусвам по-малко, понеже ми става тежко. Обикновено яйца, парче салам или месо, останало от вечерното ядене, сирене, кашкавал, И някаква салата си правя, или така ненарязан домат
За работа си нося или си купувам от кулинарните щандове в големите магазини около Плиска.
Кафето с масло ми е много вкусно, но го предпочитам чисто.

Приятен ден на всички  Hug

# 399
Добро утро , дами Simple Smile ! Днес ми е почивен ден по програмата на Руми, но не се сдържах и направих тренировката за корем , бедра, дупе и кардио- 40 мин. Simple Smile Чувствам се много заредена и енергична след тренировката, а и времето е чудесно на вън- истинска пролет .

Хубав, успешен и усмихнат ден на всички от мен!

# 400
Megi, все пак не забравяй и че мускулите се нуждаят от почивка  Peace

bob4enka,  Hug

След малко се мятам на някоя тренировка, после ще се отчитам.

Тези от вас, които са на НВ-ВМД, я кажете всеки ден ли имате в менюто си яйца или поне през ден? Много обичам яйца, мога и над 3 да изям на ден, ама ме е страх да не прекалявам ...  newsm78

# 401

Тези от вас, които са на НВ-ВМД, я кажете всеки ден ли имате в менюто си яйца или поне през ден? Много обичам яйца, мога и над 3 да изям на ден, ама ме е страх да не прекалявам ...  newsm78
Всеки ден поне по две  Grinning. Смятам, че яйцата много незаслужено са набедени за 'лоши'  Peace

# 402
Merry., от септември досега, т.е. откакто реших да поогранича млечните, не минава ден в моя живот без минимум 2 яйца, а често са по 3 или 4 за деня. Закуската ми е яйчна (2 яйца), а често включвам яйца и в обяда или вечерята. Няма как да прекалиш с яйцата, освен ако нямаш (или не развиеш, да не дава господ) алергия. Тук уточнявам, че в яйцата действително има холестерол, но той (а) не е вреден - това вече е доказано, а дори е доказано полезен, например за мозъка; (б) холестеролът, който приемаме с храната, почти не се усвоява, защото е в неусвоима форма. 70-80% от холестерола в кръвта са произведени от черния дроб. Освен това в яйцата се съдържа много важния и ценен холин. Всъщност са необходими по 3-4 яйца на ден, за да се набави достатъчно холин Peace Не че не се съдържа и на други места, но например от жито, леща и т.н. трябва да се изяждат огромни количества, за да набавиш достатъчно холин. И пак освен това яйцата съдържат и други полезности, например доста селен.

# 403
Merry, с една почивка на седмица мислиш ли, че е достатъчно? В неделя нямам възможност за тренировка, така че винаги в неделя ще почивам. Сега съм много амбицирана Simple Smile.  От 10 дни съм на диета, а от 6 дни тренирам  и не знам, какво се случва но първите 5 дни свалих 2 кг, а от както тренирам  нищо вече 6 ден. Странно, мислех ,че като тренирам ще ускоря горенето на килограми, а то Sad. Направо се отчайвам. Имам едни 3 кг, който сами толкова противни и трудни. Пмогнете ми, как да се оттърва от тях. Програмата на Руми за божествени тела има и седмична диета, но има мног храна в нея има чувство ,че ако изяждам всичко това няма да отслябан , а ще кача даже Sad

# 404
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ехаа, Тяна, браво, аз на 50 кг клек се поозорвам да направя 10 повторения  Crazy

Ако нямам яйца на разположение, отка4ам  Crazy, всеки ден поне по 3 ако не и 4 отиват.

Общи условия

Активация на акаунт