Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 131
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте
Тяничка, благодаря /за "...всичко отминава"/, човек трябва да се сеща за това от време на време , живота сякаш изглежда по-лек от такава гледна точка.
Бобченка, че детето ще се оправи, ще се, че излишно са те притеснили, са, че твърде начесто ти се случват такива неприятности, случват се , дано , дано като порастат още малко дечицата ти и да ги нямаш тези притеснения.  Hug
  За днес Макс рекавъри - да му го н.. на Шон и почивката и чудото, ега ти гадното "възстановително" видео, от което се натоварвам повече и ми е по-трудно от натоварващите тренировки #Cussing out Не знам аз ли не съм у ред, ма си е така - най-неприятна от всички тренировки ми е тази, а си милех, че ще е летен бриз Shocked.
Като стана дума за яйцата и селена да споделя нещо - в България традиционно има липса на селен, поради храната, която ядем по принцип, а не се и добавя никъде, та това е един много хубав и здравословен начи да се набере необходимото количество за организма  Peace
Меги, може да си в плато именно защото ядеш малко. Много грешно е впечатлението, че колкото по-малко се яде, толкова повече се отслабва. Точно обратното е. Момичетата тук това го обясняват, също ако погледнеш в ВМ-НВХ, в броенето на калории и отпред в линковете за храненето, ще си го обясниш защо е така. Та, мисълта ми е, ако нещо те притеснява в темпа ти на смъкване на кг, спазвай си някой режим и ще имаш успех. Друг е въпроса каква ти е изходната точка и къде искаш да стигнеш. Да не си 50 кг на 170 и да целиш отслабване, тогава не знам кой режим ще ти помогне  Grinning
Лек и усмихнат ден на всички

# 406
Merry, с една почивка на седмица мислиш ли, че е достатъчно? В неделя нямам възможност за тренировка, така че винаги в неделя ще почивам. Сега съм много амбицирана Simple Smile.  От 10 дни съм на диета, а от 6 дни тренирам  и не знам, какво се случва но първите 5 дни свалих 2 кг, а от както тренирам  нищо вече 6 ден. Странно, мислех ,че като тренирам ще ускоря горенето на килограми, а то Sad. Направо се отчайвам. Имам едни 3 кг, който сами толкова противни и трудни. Пмогнете ми, как да се оттърва от тях. Програмата на Руми за божествени тела има и седмична диета, но има мног храна в нея има чувство ,че ако изяждам всичко това няма да отслябан , а ще кача даже Sad

Меги,понеже скоро минах по този път,ти отговарям.Макар да виждам,че Люба ти е отговорила вече.
Скрит текст:
Първите лесно свалени кг  най-вероятно са задържани течности.Оттам нататък е предизвикателството.

Имах сравнително малко кг за сваляне и ги свалям много бавно.Първите свалени кг бяха с лекота-3 кг.За следващите 7 месеца тренировки свалих 3,5 кг.Обаче тук дойде изненадата.Когато облякох отново дрехите си от преди бременността,те ми бяха леко големи,а преди ги закопчавах с гълтане на корема.
Тежах повече,а бях по-слаба.За съжаление,не съм си следила обиколките преди и нямам друга база за сравнение.
Имай търпение и вярвай,че не само кантара е критерий за красотата на тялото ти.Съветвам те да следиш обиколките,не случайно казват,че това е важно за трениращия,а не кантара.Не е необходимо да го ползваш всеки ден-колебания в теглото от 1 кг са нормални.

Цаката на отслабването не е в глада.Радвам се,че послушах съветите тук да не го правя.Сега се храня повече от всякога и се чувствам прекрасно,дано съм здрава,за да мога да тренирам.Гладът означава забавен метаболизъм,а това не ти е в услуга.Организмът ти не е глупав и забавя процесите,за да оцелее,понеже не знае колко време ще го държиш в стрес.
Съжалявам ,че не започнах по-рано да се придържам към НВ-ВМХ,макар да не съм стриктна.

Съветвам те да даваш почивка на тялото-и два дни в седмицата да почиваш,е съвсем добре. Peace
Аз съм 171см и в момента тежа 54,5 кг,а имам още малко мазнини за чистене Mr. Green

# 407
luba_rizova, да 50 кг. сум но съм 157 см. и тялото ми не е пропорционално, бедрата и дупето ми са доста по- обемно от талията и горната част на тялото. С релани 47-48 кг. се чувствам добре и изглежгам добре. Не си мисли че съм някаква маниячка на тема да съм клечка. Трябва да ти пратя снимка за да добиеш представа. Сега съм на режим с диета " Японско чудо" но не мърдам, не знам  какво се случва Sad просто 2 кг искам да смъкна

# 408
  • Лутаща се
Понеже се заприказвахте за хранене и гладуване влизам да споделя изумлението си от нещо, което аз не разбирам и не бих приложила.
Малко е спам, извинете.

Скрит текст:
Шефът ми миналата година бе опериран от рак на дебелото черво. Успешна операция, 6 месеца химиотерапия и уж всичко е наред и опастността е отминала.
От 10 дни вече гладува. Пие само някакъв кленов сироп  + червен пипер и кой знае още какво. Но приема САМО това, никаква храна.
Това било лечебно гладуване.
Не изглежда да е отпаднал и твърди, че не е.
Аз обаче нали знам, че като се гладува организмът започва да разгражда мускулите си, за да се поддържа се чудя защо за Бога си причинява това?  newsm78

За да не е само спам. Вчера ми беше почивен ден, днес продължавам с Шон.

# 409
Merry, с една почивка на седмица мислиш ли, че е достатъчно? В неделя нямам възможност за тренировка, така че винаги в неделя ще почивам. Сега съм много амбицирана Simple Smile.  От 10 дни съм на диета, а от 6 дни тренирам  и не знам, какво се случва но първите 5 дни свалих 2 кг, а от както тренирам  нищо вече 6 ден. Странно, мислех ,че като тренирам ще ускоря горенето на килограми, а то Sad. Направо се отчайвам. Имам едни 3 кг, който сами толкова противни и трудни. Пмогнете ми, как да се оттърва от тях. Програмата на Руми за божествени тела има и седмична диета, но има мног храна в нея има чувство ,че ако изяждам всичко това няма да отслябан , а ще кача даже Sad

Ще дойда у вас и ще ти счупя кантарчето. Тренирай, хапвай качествена храна, пий вода и се радвай на живота. Изобщо, отнасяй се добре към себе си и резултатите няма да закъснеят. Просто се освободи от това да мериш резултатите и храната на грамаж.
Оскъдните порции и прекаленото натоварване ги асоциирам с това някой да те събуди с кофа студена вода в леглото и да те накара да бягаш.
Следвай Руми и не се отказвай.

# 410
luba_rizova, да 50 кг. сум но съм 157 см. и тялото ми не е пропорционално, бедрата и дупето ми са доста по- обемно от талията и горната част на тялото. С релани 47-48 кг. се чувствам добре и изглежгам добре. Не си мисли че съм някаква маниячка на тема да съм клечка. Трябва да ти пратя снимка за да добиеш представа. Сега съм на режим с диета " Японско чудо" но не мърдам, не знам  какво се случва Sad просто 2 кг искам да смъкна

Да се набутам и аз с мнение  Mr. Green
Всяко тяло има различна конструкция и склонност да складира мазнини на различни места.
За съжаление, по мои наблюдения, това няма как да се промени генерално, но може да се подобри осезателно.
Предвид килограмите, които си споделила за мен нямаш нужда от отслабване, а от оформяне и стягане. Наред с упражнения за долната част на тялото, прави сериозни такива за горната - така ще развиеш ръцете, раменете и гърба и силуетът ти ще изглежда много по-пропорционален и балансиран.
И, моля те, дай си време - поне няколко месеца. Разбирам, че почвате да тренирате и искате резултати на 2рата седмица, но ако ставаше толкова лесно по улиците щяха да се разхождат само хора с божествени тела  Wink

# 411
Like_Smoke, да , зная, че няма как за 6 дни да съм супер, говоря, че в комбинация с диета и тренировки за 6 дни нямам загуба на никакво тегло. наблягам на упражненията за крака и дупе, че сами доста отпуснати и се тресат яко.
Момичета как качвате снимка на лично съобщение или във форума?

# 412
Lidsy, да ти се похваля. Отпреди се теглих всяка сутрин, сега не се бях теглила 5 дни. ПОслушах съвета на Руми - "Изхвърлете кантарите, купете си шивашки метър" Simple Smile

# 413
И аз да подкрепя Like_Smoke: и за индивидуалната конструкция е права (и моите мазнинки предпочитат да се натрупват под кръста), и за трудността при тренировките. Всъщност в каквато и област да търсим развитие, трябва да ни е трудно - не чак прекомерно и непосилно, но трябва да има съпротивление, за да се развиваме и да надграждаме. Ако учите език и сте стигнали до някакво ниво, на което всичко, което правите, ви е лесно и си го знаете, ще тъпчете на едно място. Когато подхванете дейности, които да ви затрудняват - да търсите по речниците, да мислите, да учите нови думи - тогава ще настъпи развитието и надграждането. Така е и с тренировките, уви Peace

# 414
Момичета, чудесни мнения сте дали!
Аз съм от тези, които от детските си години вечно внимавам какво ям, защото лесно качвам, а и конструкцията ми е такава, че мноооого си личи всичко в повече, бедра и дупе ме издават много бързо, генчето ми е такова. Следователно се научих, че когато искам да съм слаба просто трябва да се храня съвсем ограничено.
На нв-вмх започнах преди може би 2 години, мога да кажа че когато храненето ми е само безвъглехидратно и без мазнини или по-точно в малки количества всичко е 6, слабея си, но дълго не може да се издържа на такъв режим. Започна ли да добавям мазнини и край веднага стигам до застой в килограмите и ако продължа да увеличавам мазнините/за да не посягам към сладкото/ и кг тръгват отново нагоре. Май само при мен е така като ви чета постовете  Blush
Lidsy е много права  Hug
Jery дано да го преодолееш скоро това състояние и повече да не се повтаря  Hug
Бобченка, понеже твоите щурачки са ни любимци в темата, желая ви здраве и спокойствие. Не ти е лесно и най-вече защото нямате много помощнички край вас, но и това ще мине и след време ще гледате от смешната страна на тези историйки.
Дамите отвъд океана са недостижими, Тяна прави чудеса в залата, докато аз се тупам в гърдите с моите гирички от по 5 кг.  Grinning
Фъстъчка
имаш моята оцека отличен, фино и издължено тяло със стегнато дупе и коремче, май и плочки виждам, браво че с тренировки си го доизвайваш и поддържаш в перфектно състояние  Hug
Билянка да са ти живи и здрави кукличките, нали са момиченца и се предполага че са по-кротички вероятно скоро ще можеш да ги поверяваш на някой да ги гледа докато отсъстваш.
Днес е ред на ръцете, вече са ми по-красиви лицевите опори, бавно задобрявам, но виждам напредък. Grinning

# 415
Меги, спри да го гледаш тоя кантар. Приятеля ми няколко пъти ме е молил да се кача на кантар, да видя колко кг и да му кажа дали теглел реално, защото него го показвал в повече и той не вярва. Отказвам му, защото не искам да знам колко кг тежа, не ме и интересува. Искам да се чувствам добре в кожата си, а все още не го чувствам така и не желая да знам колко кг съм  Laughing

И моля ти се не спазвай това японско чудо  Shocked мини на режим на Румяна. Точно в много храна е цаката  Peace Разгледай и Зоната, ако искаш. Там също има мнооого храна, а сваляш с лекота. Важно е количеството и качеството. Не се заблуждавай, че с малко храна ще отслабнеш по-бързо. Все пак не си качила тия мазнини за 2 месеца, няма и да ги изчистиш за 2 месеца  Peace Намери си режим, който да спазваш цял живот, а не диети за седмица-две, месец, 90 дни... какво правим като ти свърши диетата? Минаваш на хранене както ти скимне и се получава йо-йо ефект. Ами да! Защото се храниш много по-различно след това...

Благодаря ви за мненията за яйцата, сега съм по-спокойна и ще си ям яйцата с удоволствие  Laughing Heart Eyes

# 416
  • Пловдив
Меги, послушай момичетата и махни и кантара и чудото. То, в комбинация с тренировки си е убиец на организма, моля те. Не знам как се справяш, ама скоро ще започне и да ти прилошава. От собствен опит - не се тегли всеки ден, в никакъв случай!!! Няма нищо по-демотивиращо от всекидневните смени на цифрите нагоре-надолу. Тогава идва паника , преяждане, самобичуване, много тренировки, глад, и пак отначало. Аз имам много лоши спомени в миналото от всекидневното си качване на кантара, тогава и сега, като започнах да се тегля по-рядко - веднъж седмично или дори месечно, живота стана песен. А ти дори и нямаш обективно килограми за сваляне, така че със спорт и правилно хранене ще постигнеш превъзходна фигура  Peace Не забравяй, че при ниските хора е по-трудно с "универсалната" формула - ръста минус 110 или дори 115-120 /за болни глави, да ме извиняват/. Аз самата съм 152 и когато се харесвам, тежа 49-50кг, сега съм плюс 2 и въпреки всичко изглеждам по-добре от приятелки ,които са 170 на 60 кг. И това е заради спорта. Та зарежи кантара, гледай себе си и здравето си. И не се отказвай от тренировките!
Фъстъчка, забравих одеве - изглеждаш превъзходно, браво! Много се радвам, че въпреки прекрасната физика, тренираш! Ей това е пътя към съвършенството!
Лек и усмихнат ден на всички

# 417
  • София
Не мога да не се включа в любимата ми тема за отслабването  Laughing

Меги, първо, при започване на тренировки се качва някое друго кило от уплътняване на мускулите.
Освен това, ако досега в живота ти си правила драстични диети, мускулите ни са буквално изядени, т.е в момента, със спорт и протеин ти ги изграждаш, уплътняваш. С времето и драстичните диети ти си разградила мускули и си надградила тлъстини. Затова в момента се тресеш, въпреки че не си много кг.
Мускула тежи повече, затова най-вероятно ще качиш поне 2 кг.
Второ, заедно с качването на тези два кг,(примерно! Може да е 1 или 3), ще започнеш да отслабваш на мазнини (това ще стане ако ядеш стабилно и нисковъглехидратно, с Японското чудо - няма да стане)
Трето, след 3 месеца ще започнеш да виждаш повече резултати, през това време трябва да си постоянна, да си тренираш по програма, която включва тренировки за всички мускулни групи, не само за долна част и да ядеш хубава, истинска и нисковъглехиздратна храна.

Моят опит - за момента тренирам точно 3 месеца. Вече започвам да се изчиствам, точно както аз искам. Знам, че това няма да е вечно, защото вече има много малко и е ужасно трудно. Но релефа много ми харесва  Heart Eyes
Ям сериозно, но ВМ-НВХ. Не си правя експерименти с диети вече.
Постоянна съм, не се изсилвам да тренирам излишно.
Почивката е част от резултатите.

Чети Инес Субашка, Руми Илиева. Темата за ВМ-НВХ.
И най-вече - не се отказвай. Резултатите идват точно тогава, когато си напът да се откажеш и да захвърлиш всичко.

Мери, хапвай си яйца  Peace Това е супер храна.

За днес отчитам http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-stegnat-korem/
Кардиото накрая е смърт ... Страшна тренировка!

И последно - да ви се похваля, защото съм много доволна  Heart Eyes
Купих си новички Найкчета, с които да си тренирам, вече нямам проблема с хлъзгането  Laughing
Много им се радвам ... Колко малко му трябва на човек  Crazy
В последствие видях, че май и на Инес са същите  Laughing

# 418
Благодаря ви момичета за подкрепата, човек има нужда от мили думи и стимул от други хора!  Hug
Като ви чета с това нисковъглехидратно хранене, се замислям и аз ли да започна? Честно казано с тия диети наистина както каза мери йо-йо ефекта е на лице само. Ще почета темата за нисковъглехидратното хранене и със сигурност ще ви засипя от въпроси  Simple Smile

# 419
  • Има много детски смях.
И аз при вас.
От много време ви чета, а от близо година тренирам с Румяна. Старая се и да се храня с нея, но го правя в по- мазен вариант. Преди това с години тренирах в зала, но в един момент просто "узрях" за домашни тренировки  Laughing По- скоро за мен това е най- удачният вариант, когато буквално всяка минута от денонощието ти е разпределена поне седмица напред. Правя това уточнение, за да не засегна без да искам момичетата /а може би и момчета/, трениращи в зала и списващи/ четящи темата  Peace
И аз /въобще цялото семейство мнооооооооооого обичаме яйца. Останем ли с по- малко от 10 в хладилника, се изнервям и имам чувството, че в нас няма нищо за ядене  Crazy
И аз си търся хубава, не- пързаляща се постелка за тренировки, която "да се залепва" за пода. Също и нови маратонки за трениране съм решила да си взимам. Та в този ред на мисли, вие какви препоръчвате- такива за джогинг, за зала, за каквито още 10000000000 специфики има?  Thinking
За днес отчитам цяло тяло с акцент корем на Румяна.  Wink Чудесно ме изпоти, зареди и залепи усмивка на лицето.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт