Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 073
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Такааа сигурно изобщо няма да сесъгласите с мен, но аз да кажа, че всъщност прясното мляко не трябва да се пие изобщо, защото след определена възраст хората нямат ензима, който разгражда прясното мляко, то е до като сме бебета после не ни трябва.
Аз днес нищо не направих така ми се спешеее  Sad

Хич няма да ти се смея - на същото мнение съм  Peace
Човекът май е единственият бозайник, който продължава да пие мляко и след като вече отбит от майка си.

# 511
И аз не консумирам прясно мляко - от една страна поради изброените от вас причини, а от друга, защото никога не ми е харесвала. Преди са ме насилвали да го пия, защото нали уж е полезно. Но млечните (сирене и кашкавал) така и не мога да откажа напълно.

iggy, ще открадна тренировката ти скоро. И на мен тази мацка ме кефи.  Wink

За днес отчитам като кардио това: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/When-I-Say-Jump-H … rval-Training/ed/
След него правих упражнения със собствено тегло за крака -
http://www.youtube.com/watch?v=VusCUj61wDA
http://www.youtube.com/watch?v=ozAXyRQQjpA
И малко повдигания на пръсти за глезените.

# 512
Такааа сигурно изобщо няма да сесъгласите с мен, но аз да кажа, че всъщност прясното мляко не трябва да се пие изобщо, защото след определена възраст хората нямат ензима, който разгражда прясното мляко, то е до като сме бебета после не ни трябва.
Аз днес нищо не направих така ми се спешеее  Sad

Хич няма да ти се смея - на същото мнение съм  Peace
Човекът май е единственият бозайник, който продължава да пие мляко и след като вече отбит от майка си.

От еволюционна гледна точка е било голям плюс. Прясно мляко не обичам, но от сирене и кисело мляко няма жива сила, която да ме откаже.
Не знам за вас, но мен ме е налегнал такъв мързел покрай това бедствено положение. Знам, че имам програма, но някак си ми се тренира отново със свободни тежести преди да започна втората част с Джилиан.
Считано от днес започвам да използвам домашни процедури с вендузи и да боря "канцеларското" дупе. Все още ме е срам като Фъстъчка да се покажа в целия си блясък, затова от мен само корем и лява ръка.

# 513
iggy, тази тренировка ми е с отметка, но още не съм я пробвала. Как е, къде я усещаш?

Момичета, днес тренирах с моята любимка, но тази тренировка е... още на втория кръг се мразех, че си причинявах това! Е, направих я, но не с нейното темпо и с по- дълги почивки. Мразя да тренирам долна част, а тя ми е най- проблемна. ooooh!
Направих и малко въже, все още с един крак. Tired
Тук да питам Бобченка, дали изобщо да скачам по този начин или няма смисъл Thinking

Мляко не обичам да пия още от дете, така че не ми е грижа.
Кисело мляко обаче обожавам, сирене също! Crazy
Фъстъчено масло не съм пробвала и не мога да се изкажа. Наскоро си мислех да си купя да пробвам. Тахан с мед  си похапвам, но предимно за закуска. Като ви чета по колко ядете...аз хапвам по около супена лъжица с връх общо с меда и ми идва точно.Laughing

# 514
  • София
Завиждам ви, че не обичате прясно мляко и че можете да спрете само с една лъжица тахан ...  Whistling Heart Eyes
Аз умирам за прясно мляко и понеже купувам само домашно и квася вкъщи, не ме питайте какви усилия ми коства да не изпия поне 1 литър. Слава богу, когато си позволя чаша, две, нямам проблеми със стомаха, явно го възприемам добре  Crazy
С тахана ... там нещата са стара любов.   Crazy От тинейджърка го обожавам ... и никога не мога да спра само с една лъжица. Коства ми много, за да не изям буркана за един ден. Затова не си и купувам от големите буркани от 800 гр  Embarassed
Абе въобще - ламята Спаска  hahaha

# 515
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Simple Smile Не мога да смогна да Ви изчета, а темата е супер активна  newsm44

Днес се отчитам с това:
1. цък дойде ми трудничко, защото съм загубила форма, но с постоянство вярвам и инат Grinning стават чудеса Stuck Out Tongue
2. цък
3. цък

Бобченка И аз както момичетата те подкрепям в тази ти идея.
Скрит текст:
Мой приятел също се занимаваше така непрофесионално с фитнес, тренировъчни и хранителни режими, от около 5 години го направи в своя професия и не съжалява... а испанците много му се радват...
Фъстъчено масло - обожавах по една супена лъжица сутрин... но когато съм в България ми е трудно да си намеря "вкусно" такова и го замествам с кафе - кафето притъпява глада и се сещам, че съм гладна към обяд 12-13ч.
Според мен има значение обувката, с която се тренира - различните маратончета, fivefingers .. Лично за тичане ползвам с по-тежка  подметка леко заоблена... тренировките вкъщи - предпочитам боса или едни гуменки, които са гумирана подметка и ластичен плат отгоре. Супер са леки и страхотно удобни!

Мускулната треска усещам я неприятна, когато известно време разредя тренировките или ги пропусна. Когато тренирам редовно е просто гъделичкаща и ме кефи.

Христина Пранова я следя, потренирвам понякога с нея доволна съм !

Напоследък се амбицирам да поизчистя храненето, идеята за ВМ-НВХ ми допада, почти спазвам избягването на храните, но киселото мляко с мюсли, стафиди, канела и семена - не мога без него Simple Smile

Съгласна съм за прясното мляко, с изразставането няма как то да се преработи от тялото Simple Smile

# 516
  • Пловдив
iggy, тази тренировка ми е с отметка, но още не съм я пробвала. Как е, къде я усещаш?
Предният път, когато я правих, я усетих много в задната и вътрешната част на бедрата, рамо и трицепс. Уникално ме натоварва.

# 517
Знаете ли, често тренирам заради вас. Засрамва ме вашето постоянство. Черпя ви по една ябълка и днес мисля да бъде Фитнесблендер - Brutal butt and thigh.
Скрит текст:

# 518
Аз да се похваля - днес бях на тренировка с TRX въжетата в залата на едни приятели. Мнооого ми допадна идеята за такива тренировки, уникално могат да те натоварват. Самата тренировка ми дойде лека, други са си тръгнали с треперещи крака, следващия път ще си поискам по-сложни вариации Simple Smile

# 519
Шебекът Геновева  Hug - много мило Hug

Аз мляко не понасям от дете, майка ми едвам ме е отгледала да стана човек, та да мина на нормална храна. От няколко години, по-скоро след раждането и след като качих холестерол, започнах да ям йогурт с овес (трици или груби ядки) и дали от това или от салатите и спорта, свалих значително нивото за година само.
Не обичам да закусвам, но понякога избирам йогурт (125гр) с трици или груби ядки и малко сушени плодове. Е тая комбинация ме държи далеч от всякакви прегрешения поне до 1ч след обяд, като се има предвид, че деня ми започва в 5.30 рано.

Записвам за днес интервални 3х с пудовка и стречинг за крака.

Много благодаря за споделените линкове, особено на тоя от сайта на Руми, бях останала с впечатление, че готините й видеа са платени Whistling. Сега съм си направила нов фолдер и от утре почвам. Peace

# 520
А вие като почивате абсолютно нищо ли не правите или примерно правите йога или някоя петминутка?

# 521
Днес се отчитам отново с Christine Khuri от GymRa и 35-минутната тренировка с гири за цяло тяло. Пристрастих се към тази мацка  Laughing
iggy и на мен много ми допаднаха тренировките й  Peace
Днес и утре почивам, но реших почивката да бъде активна и направих това Tara Stiles - Yoga weight loss and balance workout 50 мин.
Скарлет, благодаря ти още веднъж за обяснението  bouquet Мисля, че се справих  Crazy

# 522
Оо, пък сега се сетих, че в Дания пият прясно мляко на основно хранене, примерно обяд или вечеря, заместват водата с него. Гнус!

# 523
  • Пловдив
Добър вечер!
За днес Макс Интервал Плайо. Малко ми дойдоха отноово в повече лицевите опорки, но ще се справя. Не мога обаче да правя с тяхното темпо. ОБщо взето - те правят два кръга, аз един.  ooooh! Разбира се, за мое оправдание ще кажа, че тук са Левъл 3 , т.е. по 16 лицеви опори на малко кръгче, та... Пак че и с 16 се справям, на фона на още сто други кръга пак с опори.
За млякото и млечните произведения- не споделям модерните мнения, че има нещо лошо в тях, не се смилат и т.н. Смятам, че са си много полезни. Разбира се, както при всичко - дозата прави отровота. Определено количество на ден не би ни убило, но по 1-2 литра прясно мляко плюс други млечни със сигурност не биха се отразили добре. За прясното мляко - който няма някакъв вид лактозна нетолерантност не би трябвало да има проблем с него. Разбира се, около 1/3 от хората я имат, така че ... Аз лично много обичам и пия, но не повече от чаша на ден, имала съм моменти и с доста повече преди години, не ми е направило проблем. Мъжа ми обаче веднага отива до ВЦ, на него не му действа добре. За Дания - не мисля , че има нещо гнусно в това да се пие мляко вместо вода. Може би има някаква причина във връзка с климата, /както ескимосите ядат само месо/, там се оглеждат много говеда, Даниш Краун е един от най-големите производители на месо, най-вероятно има връзка с това. Така или инче, датчаните си живеят прекрасно, и надали имат проблем с диетата си.
Лека и усмихната събота и неделя, утре ми е по план почивен ден.
Някой попита за почивката - аз в почивката почивам и не правя нищо. Особено сега, шест дни по 1 час на ден тренировки ме изцеждат и в неделя направо с кеф мързелувам. Факт е, че това ранно ставане  и недоспиване ми действт зле, нооо така е.   bouquet

# 524
Аз също си правя масажи с вендузи. Ако съм сериозна наистина има ефект,но ако намаля май пак си става като преди. Ако не друго то поне стопира развитието най-ефикасно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт