Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 021
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Хаха, Люба, с теб смена един хал  Laughing И аз наскоро така от любопитство се качих на кантара и видях, че не е мръднал и си казвам срамота, хората какви чудеса правят с тая програма, а аз...  Mr. Green Ще дам отчет като я свърша, но не очаквам чудеса в цифри. Поне виждам промяна в тялото и издръжливостта, ако не беше това поне, не ми се мисли.
Тези дни няма да тренирам обаче.
Скрит текст:
Вчера уж дойде МЦ, но подрани (24 ден, с 32 дни продължителност по принцип) и е много странно, не е както обикнивено, струва ми се, че съм се претоварила, та ще спра за малко. А и съм на лекции от четвъртък до неделя от сутрин до вечер.
Klec@, аз съм с хремата и използвам само капки с клеева тинктура, но си ги правя с физиологичен разтвор  Peace

# 631
 Laughing
Вивиан, всичките й тренировки са такива! Напоследък тренирам предимно с нея и направооо  Crazy. Но съм доволна, надъхва и изцежда на макс! Wink

Аз направих йогата на Джилиан- амии... много съм задобряла/ въх, че съм скромна/, направих всичко както трябва и го усетих където трябва!!! Чисто нова съм! Heart Eyes

Момичета, отделяйте по един ден седмично за стречинг/ йога/ разтягане, много е важно! Казва ви го човек, който преди няколко месеца мрънкаше, че "старите пушки" в темата му повтарят това. Сега виждам разликата и как тялото ти се отблагодарява за това!
Къде е сега Агентката да ме прочете! Joy

Дели Peace

# 632
Стречинг всеки божи ден, сутрин и вечер, амин!  Laughing Така правя аз и има смисъл, защото ако няколко дни пропусна, се одървявам цялата Rolling Eyes Аз пропускам, когато пропускам и тренировки де, а това е при извънредни обстоятелства, примерно когато съм на почивка. Но дори и тогава е полезно и приятно да се разтяга човек.

# 633
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Много положително ми действате девойки!!!   bouquet

Днес отчитам тези:
1. линк
2. линк 1
3. Стречинг

Споделям мнението на Cioccolata относно стречинга! На мен също ми действа много рефрешващо... Wink
luba_rizova много ти се кефя, когато те чета!
Хубава вечер девойки!

# 634
Добър ден,

Влизам с молба към Мавина, препоръ4ай ми моля те, някоя тренировка убиец от зузкините, 4е ти си по- наясно. Днес пак няма да мога да се добера до залата уви  Tired Днес сутринта ги попрегледах, но неможах да намеря такава, която да ми допадне.

Меги, всеми си дълъг ду6 и веднага след това направи щпак дълъг стре4инг на болезнените места  Peace. Не тренирай, дай време на тялото да се възстанови  Peace
Бобченка ЗУОУ са много яки ,но аз тренирам един път
ЗУОУ ,другия път съм на нейните от Бодирок ,после ЗШРЕД ,после Зпредизвикателства....
честно казано мен ме тегли повече към нейните тренировки от Бодирок
Ето линк: https://www.youtube.com/watch?v=pjGcNS6MOFk
1.Low Jacks   20reps
2.Pike press     6reps
3.Mountain Climbers  30 reps
4.Tricep Leg Lifts  10 reps
5.Superman   10reps
6.Toe Touches   20 reps
7.Leg Lifts  10 reps          /4 rounds for time

https://www.youtube.com/watch?v=Cr5AfE0bC2w
1.Dive Bombers with Knee Touch 10 reps
2.Side Jump Side Lunges  16 reps
3.Crab Dance  20 reps    /6 rounds for time

https://www.youtube.com/watch?v=HlAxRuMp1mA -ако ти хареса ще ти пиша и за нея как
се прави първото е с интервален таймер ,другите две упражнения за време и
последните две пак са с интервален таймер.
https://www.youtube.com/watch?v=GDAPnajWq-0
тази е една от меко казано брутални нейни тренировки и за нея мога да пиша как
се прави -правила съм я......без последните 2 рунда.....размазах се още в началото  Laughing
За петък съм предвидила ето тази: https://www.youtube.com/watch?v=rHZH0mnqyAo
За събота тази: https://www.youtube.com/watch?v=bWCX2KATrbA
1. лицева опора от радиатор /стол /абе краката да са нависоко  Laughing 5 пъти
2. Скачане на въже високи колене 50 пъти
тези две упражнения за 10мин.
/и тази съм правила/   Peace
Нейните тренировки ,които правя ще ги пиша /които са от Бодирока/  Peace
Защото имам свалени всяка една нейна тренировка от началото до сега  Crazy
/естествено без платените и/  Peace

Днес бях с Джаки Уорнър 30 дни бърз старт -горна част на тялото утре съм на долна част +корем  Peace

# 635
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мавина  Peace, адвам ги. Тази, за която каза, че е брутална, съм я правила миналата година от време на време, има и по- брутални.
Днес се спрях на тази от предложените от Мери http://www.youtube.com/watch?v=HYXb20hMoP4 като я направих от 4 рунда и добавих към рундовете упражнението за корем паяк. Завърших със серии от 20 повторения клек с 20 кг ми дъщеря на раменете, лицеви опори и коляно към рамо от планк за корем. Общо- 30 минути тренировка, още ми се искаше, нооо нямах време  Tired
Много съм енергична днес, голям кеф, де да се чувствах така всеки ден  Crazy

# 636
Запалихте ме с тази Зузка, ей! Дано не се повтарям с някой, но попаднах на ZCUT POWER CARDIO SERIES AND ZCUT POWER STRENGTH SERIES. И двете програми са в торента, има си и календари  Peace Мисля да изпробвам!

# 637
  • София
Клек, доклада, който бях обещала -
Нямам мускулна треска  Rolling Eyes Съвсем леко, ме наболяват бицепсите и гърба, но е толкова леко, че трябва да я търся умишлено болката, за да я усетя. Никъде другаде.  Rolling Eyes
Дадох всичко от себе си, повечето от упражненията си ги правех всичките и макар и да достигах моята си точка на отказ се надмогвах и продължавах (ако имаше още бройки де). Не е като да не съм се раздавала, чак ми причерня от високия пулс ... Въобще тренировката ми беше точно като на мадамата (не й знам името).
Вече наистина съм озадачена и задавам следния въпрос:

Шоки, смяташ ли че е възможно от магнезия и вит Д + винаги много добро разгряване (разгрявам с Руми, 7 мин) + горещите душове да не ме хваща мускулна треска? Питам теб, защото си много добре запозната с ефектите на магнезия и вит. Д.

Въпроса е не че няма прогрес без МТ, а защо само аз не получавам  newsm78 Наистина ми е адски странно.
Днес ще потренирам със Зузка, но още не съм си избрала какво.

# 638
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вивиан не съм съгласна, че без МТ няма прогрес. Не я мисли толкова нея  Peace

Минавам само да ви кажа, че си направих вкусни палачинки само от яйце, смлени тиквени семки и ленено семе. Ядох ги на сандвич с пушена съомга и дресинг от кисело мляко, зелен лук, лимон, горчица и малко мед. Страхотна закуска. Споделям я, защото сигурно както мен, много от вас закусват долу- горе едни и същи неща, та малко разнообразие се отразява идеално  Peace

# 639
Вив недей да си хабиш нервите за нищо - защо нямаш МТ....някаю хора много тудно ги хващ,  примерно само в началото като почват и пасле адски трудно...това въобще не значи, че не се раздаваш и,  че не правио нещата както трябва. Аз примерно на гръб никога не съм хващала МТ, пък на гърди винаги, дупето също трудно само от Боб...така, че не го мисли Peace

# 640
За мускулната треска, при мен май важи написаното от Айа - получавам я или при промяна в обичайно изпълнявани упражнения (например този път имах малко повече на ръцете, защото при кофичките пуснах краката по-напред, т.е. за ръцете става по-трудно), или когато известно време не съм тренирала (бяха ми се събрали може би към 2 седмици без тренировки около Коледа и Нова година, макар че ходих доста пеша, и когато след Нова година започнах, имах зверска МТ на краката след първата тренировка).

Освен това съм чела, но не знам дали при всички важи, че при НВ-ВМХ трениращите имат по-малко мускулна треска, отколкото при стандартното въглехидратно хранене и/или зареждане около тренировки. Освен това в endurance спортове от сорта на плуване, колоездене, бягане - все на дълги разстояния, НВ-ВМХ дава много по-голяма издръжливост и почти напълно отпада необходимостта от прием на храна или енергизиращи напитки по време на тренировката или състезанието, или веднага след това. Много хора го забелязват това. И причината е, че организмът е свикнал да разчита на телесните мазнини за енергия, вместо да разчита само на гликоген.

Бобченка, мерси за идеята за смлените семки  bouquet По начало не ям никакви семки, защото нямам нерви да ги чопля Crazy А и не ми се ще да прекалявам с омега-6 мазнините. Но за разнообразяване на палачинките ще пробвам (иначе ги правя с кокос).

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 08:53 от Cioccolata

# 641
Вив,
докато тренирах вкъщи и аз бях спряла да получавам МТ, но откакто се върнах в залата си я имам  Mr. Green
Явно се нуждаеш от смяна на тренировката, тежестите - просто трябва да изненадаш тялото си с нещо ново  Peace

# 642
Данито, все ще те питам не сте ли в Норвегия. В кой град си?
Преди най- ефтините пудовки се срещаха в COOP OBS, незнам дали има още, ще погледна тези дни. Ина4е аз бях срещала по нета16 кг за около 599 НОК, което е с 200 по- малко от по спортните магазини  Thinking, но не помня къде. Погледни във finn.no какво ще излезе. Тези мъже не слу6ат и това е то  Rolling Eyes
Бобченка, слагам го в скрит текст, че не е точно по темата  Peace
Скрит текст:
В Норвегия сме да  Simple Smile Градчето е малко и такива екстри като Coop OBS нямаме  Laughing Има само Coop Mega и Coop Bygg. Sandnessjøen се казва града. Гледах снощи и във финн.но, но и там цените са такива(започват от 300 крони за 8 кг) Аз вече съм ги прежалила, но и половинката трябва да го направи, че ще поръчвам от неговата карта  Laughing
Така, по темата  Crazy Отчет за днес Butt and Abs tabata workout от ФБ http://m.youtube.com/watch?v=FSRu6D_0rVE
Днес скромно, поради причината, че вчера вечерта реших да разтягам допълнително с разни упражнения и днес съм със страшна мускулна треска. Не е изключено да се дължи и на вчерашната тренировка с "пудовка" Rolling Eyes
Приятен ден на всички   bouquet

# 643
Привет, скъпи дамии Simple Smile ! Днес съм особенно енергична освен тринировката по програма тази сутрин си направих и аеробика в 3 кръга на Руми. Позачетох се снощи в сайта и и видях ,че препоръчва освен силовите тренировки и кратка аеробика по 2 пъти на ден, ако има възможност човек.

Искам да ви попитам вечерта преди хранене ли да се прави втората аеробика, след вечеря /понеже аз до към 19часа съм хапнала/ ? Някаде бях чела, че било хубаво преди хранене да се тренира, защото организма ти по -бързо разграждал храната, другаде ,че не е хубаво да се яде след тренировка и аз не знам вече Simple Smile ?
Чудя се, защо не получавам никакво натоварване нито на гърба, нито на корема, като изпълнявам гребане с шише вода на стената      http://fitnesinstruktor.com/dupe-za-milioni/ на 8,40 мин. го обеснява?
Усмихнат и снежен ден от мен  Hug

# 644
Меги,
преди тренировка ям само, ако съм много гладна и то гледам да има около 1 ч. време.
След тренировка се храня задължително като правя всичко възможно да не отлагам храната повече от час и половина.  Храната ми преди тренировка, ако имам нужда от енергия е някакъв бавен въглехидрат или в краен случай, ако съм много уморена - един банан. След тренировка ям протеин със салата.

Общи условия

Активация на акаунт