Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 991
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
И аз много ги харесвам и сигурно ще се регистрирам. Приятни тренировки на всички Grinning!

# 661
Днес се отчитам с две нови за мен тренировки:
ФБ- http://www.youtube.com/watch?v=_OCa-IN2EdA&list=WLJ2kHOXm4KL … 8uov76Ty-bb6Apz9b
 - тази не ми допадна, едва ли ще я правя пак.
 Tummy Tuck - http://www.youtube.com/watch?v=l6NgqG5UUZo&list=WLJ2kHOXm4KL … 8uov76Ty-bb6Apz9b
 - тази определено ми "запали" коремните мускули! Тъй като обичам да тренирам корем, въпреки че не ми личи ( Close), си я записах в любими!

Допълних с гребане с дъмбел 2х15 на ръка, прословутото плие с дъмбел( пробвах и на пръсти Mr. Green),няколко вида планкове, планински катерач... може и да пропускам нещо. Малко манджа с грозде май стана, но раздвижих добре цялото тяло- общо около 1ч. тренировка.

# 662
  • Варна
Между другото, преди време бях поствала в темата за НВ-ВМХ критериите на Марк Сисън за това кога човек е кетоадаптиран. Единият критерий беше дали можеш да тренираш добре на гладно, т.е. да имаш нормално сила, да си изпълниш тренировката добре, а след това да не си умрял от глад. Ако можеш да тренираш на гладно и после да изчакаш известно време преди хранене (ако не ти е удобно да ядеш веднага), значи си кетоадаптиран.

Значи аз не съм  Mr. Green
На гладно тренирам винаги през уикенда - просто ставам и отивам в залата.
Но през седмицата все съм яла нещо преди тренировка, така че не го броя. Но преди да вляза в залата поне час и нещо преди това не съм яла, че може малко повече да дойде понякога. Приемала съм банан половин час преди това в редки случаи.
Иначе след тренировка издържам и 2 часа без да ям, но около 1 час след нея вече усещам глад.
Аз усещам, че експлозивната ми сила е осезаемо по-малка. За сметка на това ендюранс натоварването ми е на 80-90% възможностите ми, без никакъв глад за 2-3 часова тренировка.
Как го тълкуваш, Шоко?
Аз преди нямах желание за храна след силова/кондиционна тренировка, така че това не се е променило.

# 663
Радост, за силовите спортове на професионалните спортисти са им трябвали около 6 седмици, за да си възстановят предишните резултати (това е от проучванията на Фини и Волек). Така че трябва време.

# 664
Аз отчитам Pure Strength на Мишел - еййй ама тази тренировка ми стана любима всеки следващ път все повече ме кефи Simple Smile

# 665
  • Има много детски смях.
..., значи си кетоадаптиран.

Аз също явно съм.
Сега остава да ми обясните какво значи това.  Laughing

# 666
Бобченка ,вярно е!
Зузана има брутални тренировки..... то май нейна небрутална не съм виждала  Laughing
Утре почивка Simple Smile

# 667
Здравейте на всички. Поздравявам ви за постоянството и упоритостта.
Аз съм супер начинаеща, четох много и какви ли не статии. Мисля да започна с каланетика, харесват ми и тренировките на Румяна.
Дали ще е проблем ако комбинирам каланетиката с някои от упражненията на Руми, или да ги редувам някак?  Rolling Eyes

# 668
Umma, става въпрос за способността на организма да разчита на мазнините като източник на енергия, а не само на глюкоза/гликоген. Това всъщност е нормалният човешки метаболизъм - да можеш да оползовориш глюкозата, когато е налична, а след това, до следващото хранене, да разчиташ на мазнините за повечето дейности. Смята се, че предназначението на гликогена в мускулите е да служи за бързо гориво, когато например те погне саблезъб тигър или изобщо ти се наложи някакво голямо и внезапно усилие. Тази способност на организма да ползва складираните мазнини е характерна за организма на повечето деца, а и на много от младите хора до някаква възраст, но с времето повечето хора я губят. Основната причина е високовъглехидратното хранене. А кога точно ще я загуби конкретният човек - дали на 25, на 30, на 35, на 40 или по-късно, това зависи на първо място от гените, на второ място от начина на хранене и на живот. Така че кетоадаптацията е връщането на организма към "фабричните настройки", които са били загубени в някой момент.

# 669
Запалихте ме с тази Зузка, ей! Дано не се повтарям с някой, но попаднах на ZCUT POWER CARDIO SERIES AND ZCUT POWER STRENGTH SERIES. И двете програми са в торента, има си и календари  Peace Мисля да изпробвам!
Благодаря ти за линка   bouquet
Имах само ZCUT ама едната част  Peace
Ето линк и от мен за сваляне на тренировки ZWOW ,ZSHRED ,Z-yoga ,ZBeginers
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4528300
Ето тренировките от Bodyrock пак със Зузка
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3226182
Гледам ,че има и за сваляне за телефон  Crazy
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3909827

Да си призная нейни тренировки ,които са кратки и без тежести
/демек дет да ме хвани законя да си ги правя  hahaha /
съм си ги свалила на телефона си  Mr. Green  Hug
Имам и интервален таймер на телефона си имам и клипчетата..... абе пълно оборудване   Laughing
Пък мога и въжето да го метна в раницата си ,че да е с мен....  Joy

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 20:04 от Mавина

# 670
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Бърнър - термогенен пия от време на време в комбинаця с течен карнитин - може и без тях, но на мен ми дават енегрия за много пълноценна тренировка и съм доволна.

Извинявам се за невежеството, какво е термогенен бърнър?  newsm78 

!Diva!,
Скрит текст:
Аз имам тази Като цяло съм доволна от този магазин, имам и бричове, нагайки, ръкавици, всичко им е много качествено, а и мацката е много разбрана, ако не уцелиш размер и т.н. влиза в положение  Peace

И аз съм кетоадаптирана явно Simple Smile Тренировката винаги ми е сутрин на гладно  Peace

Аз също искам да правя йога или платес, само се чудя къде да ги вмъкна в програмата на Р.Илиева  Thinking

Ден 1 – Тренировка 1 от Идеално тяло
Ден 2 – Тренировка 2 от Идеално тяло
Ден 3 – Ниско интензивна аеробика – 10 минути
Ден 4 – Тренировка 1 от Идеално тяло
Ден 5 – Тренировка 2 от Идеално тяло
Ден 6 – Почивка от тренировки, но дълга разходка
Ден 7 – Степ аеробика – да се изпълнява на земя!!!

Идеи?  newsm78

# 671
За първи път да се запиша с нещо свършено не сутринта  Simple Smile. От днес съм решила освен силовите упражнения и аеробиката утрин да си правя и аеробиката вечер, затов аи днес се допитах до вас момичета, кога е добре да се хапва. Така значи кратка интервална аероника  в три кръга + упражнения за изправена стойка /че от това седене по 12 часа на компютъра съм като костенурка/ + сериозно загряване 7 мин. /Руми имала специално клипче, но кой да види  Shocked

И сега отивам да си хапна една хубава саладка и ви пожелавам лека и спокойна нощ!   Hug

# 672
Бърнър - термогенен пия от време на време в комбинаця с течен карнитин - може и без тях, но на мен ми дават енегрия за много пълноценна тренировка и съм доволна.

Извинявам се за невежеството, какво е термогенен бърнър?  newsm78 

http://www.bb-team.org/articles/2439_termogenitsi
 Peace

# 673
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добър вечер  Grinning
Много сме явно кетоадаптираните  Crazy. Аз на гладно най- добре тренирам. Днес ядох 2 часа преди тренировка и то много леко, но още си усещах храната в стомаха и не ми беше комфортно.

Отчитам се с тренировка от 30 минути от рода на боди пъмп- абе става, малко кратка ми дойде и необхватна, но довърших после с 20 минути бягане по насечен терен и 3 рунда от  суинга с 16 кг с пудовката и тяга с 32 кг пак с пудовката.
Разгрях с ролера, не ме болеше както коментират в тюба, пълен лаик съм що се отнася до ролера, незнам дали е нормално. Много добре ми дойде, обаче, масажа на гърба. Усетих някакво страхотно облекчение. Разпънах после още малко и  това е то  Crazy

# 674
Mавина и аз благодаря за твоите линкове, веднага си ги запазвам   bouquet Май все повече се навивам след Инсенити да подхвана някоя от праграмите на Зузка, може би силовата. Люба, с мен ли си?  Laughing

Не се сдържах и днес отчитам Max Cardio Conditioning.

Общи условия

Активация на акаунт