Аз ако съм като майката,никога няма да се ''натискам'' да ме запознава с приятелката си или приятеля (ако е дъщерята).Ако я или го има за сериозна(сериозен) и има намерение да се събират,тогава ще каже,че държи вече да ни запознае и са ''Добре дошли''.От такива ''натискания'' на майките ''Зор да се жениш вече,донеси момичето(момчето) да се запознаем'',що народ се разведе после.Аз пък не желая да ме запознава утрешния ден с всяка една.
Какво значи 2 г. не ви е запознал?Ми така е преценил,така е направил.Може да не е бил сигурен в избора си през тези години.Може за него това да не е било толкова важно през тези години..За мен пък това е отговорен мъж,а не бройкаджия.
Moli88 ,намери в коя тема да питаш

Ако се хванеш за измислените сценарии на Мис Джули и някои други като нея и отидеш с такива ''черни мисли в главата''няма да започнеш добре.Някои особи тук,все гледат интригата,от тях нищо свястно няма да прочетеш.Само могат да наливат масло в огъня или да ти ''смажат кънките'' за да полетиш идеално.От такива,които те
имай едно на ум. Идеята да занесеш нещо е идеална.Най-важното е да отидеш добронамерено и без лоши мисли.
Защото ти може да си мислиш едно,а пък истината да е съвсем друга.
Успех и от мен

.Вие ли нещо не четете. Всички искат да се запознаят с майката, само последната се дърпа. Ами в този случай какво да си помислиш. Момичето иска да се запознаят, момчето иска да се запознаят, а свекървата е
. Няма как момчето да натресе приятелката си без покана, ако майката не ги покани. Аз лично докато майка ми не каже "Да, покани момчето на гости да се запознаем" /при положение че вече съм изразила желание да ги запозная/, не бих го завела у нас. Не казвам нищо лошо за жената. Може просто да има проблем в комуникацията, без да има виновни. Няма лошо и младите да поканят родителите у тях на гости. Не е нужно да се ходи задължително в родителите на момчето.