С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 288
  • 819
  •   1
Отговори
# 300
В Гърция,когато децата са и от двата пола,в повечето случаи момичето остава в бащината къща.
Явно са ги ''схванали'' по-добре нещата  Mr. Green Като гледам майките все добри,за сметка на свекървите.
Янтра,хич не ти завиждам с 3 снахи Mr. Greenще има да те описват Grinning

И сега кажете -По колко пъти в месеца или годината е редно да се обажда свеката,за да не ''досажда''?И трябва ли да каже,ако има проблем или по-добре да си мълчи,за да не се приеме като ''когато има нужда''?
Скрит текст:
Абе казах ви аз,че в тая тема има много ''бисери''  Grinning

# 301
Моята първа свекърва беше ужасна. Говореше лоши неща по мой адрес и в лицето ми и зад гърба ми. Учеше сина си какво било как било. Е получи си го раздели ни.
Сегашната ми свекърва дори не я познавам, далече е, не се меси, само пита как сме и кога ще имаме бебе (е сбъдна и се желанието). И както се казва далече от очите-далече от сърцето.

# 302
Много обичам, когато свеки се включи и помогне с гладене, с приготвяне на нещо вкусно  Heart Eyes Но тя винаги пита, дали смятаме, че е удобно - е, как да не съм ок  Simple Smile

# 303
Слава богу си живеем сами, кандидат свекървата я виждам на месеца 2 пъти, но това не и пречи всеки път да ме учи как да живея какво да готвя на сина и (за сведение тя готви една манджа на месец), как трябва да се държим един друг, когато той прояви емоция към мен било то целувка или прегръдка тя настръхва и почва да обяснява едно време как било. При всяко нейно „едно време” следва мое „времето е друго и аз живея в него”  В нас е идвала един единствен път за 30 мин за нейно съжаление се срещна с майка ми.При нанасянето ни ги бяхме поканили една неделя в различно време но свекито рещила да дойде по-рано та се срещнаха за ПЪРВИ път, майка ми беше меко казано потресена, свекито е като латерна не спира в секунда изрича поне по 3 думи, та обясняваше едно време купила едни сатенени чаршафи не и трябвали че да ни ги дадяла и още куп други ненужни за нея неща. Е сина и не издържа и я уведоми че майка ми вече се е погрижила за всичко и ни е купила всичко което му трябва за едно ново домакинство (действително така си беше, майка ми не щади пари за нас и всеки път когато и кажа че мисля да си купувам нещо ни го купува). Та нея я изтрайвам ама другия и сииииииииииин оле мале. Всеки ден е в нас, бърка ми по щкафовете, изгася лампите след мен и ми прави забележка че не сам готвила здравословно. Недай си боже да му кажем че днес не го искаме оооо сърди се ама само до другата вечер в която пак трябва да дойде. За всяко нещо което на мен или на приятеля ми не ни харесаа му правим забележка но на него не му пука. Стигали сме до там да не му вдигаме и да не му отваряме вратата когато доиде БЕЗ предупреждение, еми не му пука, а след всяко гости всичко дословно се преразказва на мамчето( тои е на 33 и живеят заедно, свекара отдавна я е разкарал от живота си и не иска да я вижда)
Постоянно плюе хората дори собствения си брат, все е недоволна, а ако някой има повече пари от нея тя не го поглежда. В главата и са само пари, пише всичко дословно на тетрадки кога какво е купила.Не искам нищо от нея, нито да ми помага нито да ми пречи. Лошото е че праща другия си син да идва в нас и после да и клюкари всичко. Винаги когато стане дума за деца тя казва „Ако ще гледам дете ще съм на заплата” Обявила си е цената 300 лв на месец независимо броя пъти на гледането.
Съжалявам много за дългия разказ ама се поовлякох 
  bouquet  bouquet  bouquet

# 304
  • София
Все съм се изненадвала на разкази тук, но това... мариана900... ужас! Заплата си била определила жената, без значение колко пъти ще гледа детето! Тя може и да реши, че за 2 пъти седмично на месец й се събират повече пари, ако й плащате на идване, егати!

# 305
Все съм се изненадвала на разкази тук, но това... мариана900... ужас! Заплата си била определила жената, без значение колко пъти ще гледа детето! Тя може и да реши, че за 2 пъти седмично на месец й се събират повече пари, ако й плащате на идване, егати!

мен пък нищо вече не ме изненадва след като до скоро обясняваше на сина си че трябвало да и върне парите за образованието му( тои не я карал да плаща Naughty), след като преди 2 месеца отидохме на гости за 1 час ни наду главата че съм и взела сина и сега нямало кой една крушка да смени, нищо че живее с другия си син  Grinning. Има още толкова много изцепки но съм ги забравила ако се сетя нещо пак ще пиша   bouquet

# 306
  • София
Нееее!

И аз се чудех на моята, че каза на моя, когато й звънна, че ще се женим - ама ти нали ми обеща, че няма да се женииииииш, тя е стара за тееееееб! (година и половина ни е разликата в моя полза...)

# 307
Е сина и не издържа и я уведоми че майка ми вече се е погрижила за всичко и ни е купила всичко което му трябва за едно ново домакинство (действително така си беше, майка ми не щади пари за нас и всеки път когато и кажа че мисля да си купувам нещо ни го купува).

Егати готиното.

# 308
за 1 час ни наду главата че съм и взела сина

върни й го, да ти е мирна главата Mr. Green Mr. Green

# 309
  • София
Е сина и не издържа и я уведоми че майка ми вече се е погрижила за всичко и ни е купила всичко което му трябва за едно ново домакинство (действително така си беше, майка ми не щади пари за нас и всеки път когато и кажа че мисля да си купувам нещо ни го купува).

Егати готиното.

Laughing

# 310

Егати готиното.

Laughing

Emi ne e losho ot vreme na vreme da q svalq na zemqta! Az ako ne iskam da kupq/dam nesho na nqkoi ne obqsnqvam vseki pyk kakvo sam shtqla da kupq, ama vidish li ne sam go kupila!

# 311
Цитат
Та нея я изтрайвам ама другия и сииииииииииин оле мале. Всеки ден е в нас, бърка ми по щкафовете, изгася лампите след мен и ми прави забележка че не сам готвила здравословно. Недай си боже да му кажем че днес не го искаме оооо сърди се ама само до другата вечер в която пак трябва да дойде. За всяко нещо което на мен или на приятеля ми не ни харесаа му правим забележка но на него не му пука. Стигали сме до там да не му вдигаме и да не му отваряме вратата когато доиде БЕЗ предупреждение

Добре де, тоя какъв е такъв нахалник, няма ли си приятели, как така се самопоканва у вас??? А твоя човек защо не му обясни, че не може да кисне у вас, вие все пак си имате личен живот и не може да се сърди заради това!
Ама аз много знам да давам акъл, ако ми се падне един такъв, ще си мълча и ще си беснея кротко, щото съм залупена.
На моя мъж брат му е по-голям, живее при техните и няма нииикакво намерение да се изнася сякаш. Имаше някаква приятелка хваната от гората, ама двете със свеки се разбираха прекрасно, те почти наборки...

# 312
Някъде е брат , на друго място нахална сестра ... роднини !

# 313
за 1 час ни наду главата че съм и взела сина

върни й го, да ти е мирна главата!

# 314
Абе, момичета къде ги намирате тия "прости" свекърви, че и се омъжвате за синовете им.
От четири години съм свекърва и една лоша дума не сме си казали със снахата.

Общи условия

Активация на акаунт