С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 324
  • 819
  •   1
Отговори
# 450
Все едно мъжът ти да си доведе любовница и да ти каже - трябва да я обичаш, защото аз съм щастлив с нея.

# 451
  • София
Все едно мъжът ти да си доведе любовница и да ти каже - трябва да я обичаш, защото аз съм щастлив с нея.
Глупости. Няма никаква връзка между двете ситуации.

Все едно това е единствения случай на дете, което трябва да приеме новата жена на баща си. Като не иска, не иска. Какво толкова ще му се обяснявате. Бабата да си го гледа, като го настройва срещу мащехата.

# 452
  • Пловдив
Все едно това е единствения случай на дете, което трябва да приеме новата жена на баща си. Като не иска, не иска. Какво толкова ще му се обяснявате. Бабата да си го гледа, като го настройва срещу мащехата.
Тъй де. Ама не да се очаква, че с разговори (един или много) може да се накара бесен тийнейджър да приеме новата жена на баща си, че и да обича природена сестра.

# 453
  • при късмета

Това беше най-тъпото ти изказване за всички 29 теми

# 454
  • Пловдив

Това беше най-тъпото ти изказване за всички 29 теми
За мен има логика в изказването на Трещерица.

# 455
  • при късмета
Къде точно е логиката?
Не може да обясняваш и на жена си и на детето си, че трябва да приемат някой, с един и същи аргумент.
Любовта на жена ти и любовта на детето ти са различни.
Както нашите към половинките и родителите ни. Двете не са еднакви за никой нормален човек.
Сравнението е неуместно, а от там самото изказване на Трещерица.
Аз коментирах самото изказване. Иначе я разбрах

# 456
И ревността няма нищо общо в отношенията снаха - свекърва?

# 457
  • Пловдив
Според мен както има ревност от жена към любовница, така има ревност от детето към новата жена на бащата. И по думите, че е имало две жени с които мъжът се е разделил, според мен е възможно у детето да е останало впечатление, че е възможно да повлияе на бащата да се раздели с всяка жена. И че основната фигура в живота на баща си е тя (детето, тийнейджърката), а не която и да било жена.

# 458
  • при късмета
Аз не говорех за ревността.
Чувствата, самата любов е различна от детето, от любовницата, жена ти и към, не от родителите ти.
Така, че едно е да кажеш
това на жена ти, съвсем друго на детето ти

Свекървата в този случай не ми се коментира, много е възможно да е в основата на всичко. По-скоро тя е тази която се страхува да не изгуби готови пари. Не мога да го коментирам със сигурност, защото информацията е малко. А и имам много лоши примери на осиновители от преди повече от 30 години и мотивите им за осиновяване. Това е друга тема

# 459
  • София
Coming 2 life, ти на колко години си? Имаш крайно наивно мислене.

Предполагам, въпросът ти е реторичен.

Да кажем, че вярвам в силата на откровените разговори и неведнъж съм печелила сериозни битки с тях.

А ти? Крайно нетолерантна и груба си към по-различното мнение. Чак пък квалификации "глупаво" и "крайно глупаво"! Още малко и бележника си да ти дам за двойка.

# 460
  • Пловдив
Мда, аз не съм особено толерантна. Но това не прави твоят съвет по-малко глупав. Най-малко да си създаде нови проблеми с момичето.

# 461
В най-неизгодна позиция е таткото.
Малката трябва да преосмисли ситуацията и промени поведението си и да е наясно,
че по-добре да има един родител,отколкото без родители.Няма да стане скоро,
но нещата търпят развитие.

# 462
Като гледам съпругата как му е направила сметка на парите, бързо ще ги оправи всичките.

# 463
  • където ми харесва
Ти, природно зла ли си, или това ти е само форумния образ...
Любопитна съм.

# 464
  • София
Чак сега схванах, че има "нова" тема и баш на каква словесна престрелка попаднах.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт