С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 357
  • 819
  •   1
Отговори
# 120
То това е ясно, но няма с кого друг да говоря. Просто не е честно!не е честно все да ме карат да се чувствам виновна и лош родител, при положение, че не са наблизо и не помагат. Само акули дават. Все едно съм на 5.

# 121
Това ми е любимата малоумна тема  CrazyЗатова се записвам,че чат пат я забравям.
 Много се забавлявам докато ви чета. Joy
Особено като вземете да се нахъсвате една друга и да се подкрепяте в ''общото зло''  Joy

# 122
  • Бургас
Това ми е любимата малоумна тема  CrazyЗатова се записвам,че чат пат я забравям.
Особено като вземете да се нахъсвате една друга и да се подкрепяте в ''общото зло''  Joy

Много по-малоумно е да се запишеш да следиш тема, която смяташ за малоумна.

# 123
  • Mediterraneo
егааати кефа, а?! Като е малоумна темата, вероятно и списващите я са толкова напред с капацитета... Можеше и да не ни известяваш присъствието си, а само да натиснеш едно бутонче!

# 124
  • където ми харесва
егааати кефа, а?! Като е малоумна темата, вероятно и списващите я са толкова напред с капацитета... Можеше и да не ни известяваш присъствието си, а само да натиснеш едно бутонче!
Защо я захапахте? Не виждате ли, че е бъдеща свекърва...иска да се подготви психически....

# 125
  • Mediterraneo
Бъдеща свекърва, но настояща кобра вероятно  Thinking Разсъждавам на глас само, нищо лично.

# 126
Бъдеща свекърва, но настояща кобра вероятно  Thinking Разсъждавам на глас само, нищо лично.

Peace Точно в десетката.
Даже не мож' ме обиди,то си личи в темата, кой колко е дребнав и злобен. Mr. Green
Повечето оплаквания са супер ''малоуни'',пък вие продължавайте да се нахъсвате и да се галите по главите  spoko Пък други  да се забавляват.Нищо лошо,нередно не виждам.
Да,бъдеща свекУрва съм,пък и бъдеща тъща,а пък  за сега съм само снаха. Sunglasses

# 127
Хайде, и аз да се запиша  Laughing
Аз продължавам да нямам, от какво да се оплаквам, но реално и официално все пак нямам свекърва, де, че нали се водим съквартиранти с приятеля ми  Mr. Green

# 128
  • където ми харесва
Хайде, и аз да се запиша  Laughing
Аз продължавам да нямам, от какво да се оплаквам, но реално и официално все пак нямам свекърва, де, че нали се водим съквартиранти с приятеля ми  Mr. Green
Непоисканите да не се обаждат Naughty
Evana , малоумни или не, темата е точно за това...Да кажеш с какво те е подразнила свекърва ти. И няма нищо лошо. Има хора, които няма с кого да споделят, за това пишат тук. Ако за теб нещо е маловажно, то за оплакващия се може да е голяма болка. Не си в чуждите обувки и не знаеш как седят нещата. Така че, не омаловажавай проблемите на другите.

# 129
  • Бургас
Evana , да ти предложа още една "малоумна" тема, в която можеш да отидеш да позлорадстваш и да обясниш на хората, на които им се е случило нещо кофти, колко са тъпи и елементарни. Казва се "Да се оплачем".
Ако случайно не си видяла да ти кажа, че под всяка тема има бутон "Извести". Така можеш да следиш всички малоумни теми без да се налага да се принизяваш да пишеш в тях  Peace

# 130
Човек от собственото си малоумие ако не може да избяга, винаги ще намери подходяща сцена да се представи подобаващо.  Simple Smile

# 131

И като показа собственото си превъзходство над останалите, по-добре ли се почувства? ooooh!

# 132
Купихте ли подаръци на свекитата за Бабинден  Mr. Green
Мойта всяка година си чака подаръка ,сякаш има нещо общо с моето раждане  Laughing Laughing

# 133
За мен това е Ден на родилната помощ (акушерката), а не на бабата като прародител.
Докато беше жива акушерката, която пое сина ми, ѝ ходех на гости със сапунче, цвете и още някакво подаръче, според традицията.
Майка ми се опита да си припише този празник, но я отсвирих. Подаръците си ще получи на Осми март.

# 134
На мен пък ми правят подаръци, не се обиждам.

Общи условия

Активация на акаунт