С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 268
  • 819
  •   1
Отговори
# 360
Мариана,
това все пак е форум и всеки е свободен да се включи като сподели история, така и като коментира такава  Peace

# 361
Проблемът е в това моме, дето изтъква "големите заслуги" на майка си. Ако го повтаря непрекъснато и пред приятеля си, не знам докъде ще стигнат отношенията с него. Ако е мъж на място, а не д...льо, няма да приема от никой нищо. Но според това, което прочетох, той е именно д....льо, щом като се опълчва срещу майка си и гледа с овнешки очи що му дава тъщата, па било то и тенджери.

Имам право да коментирам, където искам.Толкова ограничен народ  в тази тема "срещнах"! Точно фръцли, дето  нищо в главите си нямат, ама напомпани със самочувствие.  

Абе вие добре ли сте бе хора!!! Исках да споделя и реших да съпоставя майка ми и свекървата вие ме изядохте! Много ясно че ми е купила тенджери! Искала е ги е купила не е ходила да разправя обаче на всички! А до това какъв е приятеля ми ще ви кажа че е човек с позиции и добра работа! Никога не си е помислил даже да ходи да се моли на моите родители за каквото и да било! Тъпо е да упрекваш хора който не познаваш, а още по-тъпо е да ги оплюваш за това че са си споделили мнението!

Момичета, влизам за първи път от сума ти време.Родих на 29.01 и нямам спомен, защо съм гледала тази тема, може би, защото е актуална винаги... newsm78 Гледаме се с бебка, а и каката все още не е съвсем самостоятелна, нямам време да изчета всичко, а отговарям подред....Какъв е тук спорът? Не разбрах за тези тенджери...Няма да заемам позиция, само ще ви кажа, че сигурно във всяко семейство има хора с различни характери, хора, които не харесваме толкова-свекърва, тъща и т.н., но във всеки човек има добро и вярвам, че ако ние открием в отсрещната страна доброто, то ще ни бъде отговорено по същия начин...Трябва да се оценяваме...докато сме живи!

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 17:01 от miloto73

# 362
Е как на 29.02, като сега е 07.02.  ...

# 363
Е как на 29.02, като сега е 07.02.  ...
   29 януари Laughing

# 364
Е как на 29.02, като сега е 07.02.  ...
Даже си редактирах и горният пост, че то срамота Simple Smile

# 365
Че и високосна година си докарала. Grinning

# 366
Да ти е живо и здраво   bouquet. Свекърва или тъща?

# 367
Да ти е живо и здраво   bouquet. Свекърва или тъща?
Стига бе, булки!Изглупяла съм, бъркам! Embarassed
 Трещерица, благодаря! Тъща....знам, колко вицове има за тъщите Simple Smile

# 368
Честито бебе  bouquet

На  мен ми направи грозно впечатление претенциите на Мариана, че лошата свекърва чакала сина да плаща ток, вода и да пазарува храна на заплата. Веднъж месечно, забележете! Доста странно възражение, при положение, че става дума за работещ млад мъж, който живее (и яде Grinning) в тази къща. Какво е трябвало да прави жената, да го издържа изцяло ли? И докога? Да не говорим, че е под въпрос дали еднократното зареждане на хладилника е достатъчно за 1 мъж за цял месец, та май пак мама доста е давала за него Laughing

Иначе е съвсем нормално родната майка да е по-мила от чуждата. Ако не е, значи има сериозни проблеми в това семейство.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 17:34 от птица

# 369
много е готина темата  Peace
аз не че нещо искам да казвам за моята (въпреки че живее един етаж под нас), но засега не сме имали големи проблеми. Някъде бях чела, че за да живееш със свекърва си се изисквало "висша форма на дипломация".  Mr. Green
Друго ме притеснява - имаме един син, сега чакаме второ - много се надявах на момиче Embarassed, но пак ми се падна момче  bowuu та се притеснявам дали ще стана мноооого голяма свекърва  Mr. Green
видях, че има и други като мен кандидат-свекърви та ви пращам това, ако не сте го видяли
http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/21985-chesti-greshki-koit … arvite-dopuskat// Peace

# 370
  • Fort Worth, TX
Да ти е живи и здраво бебето.Мъжът ми също е роден на 29 януари.

# 371
  • София
Хубава си беше темата, докато се обсъждаха свекървени претенции за имена, сватби и пр. Като се намесиха и свекървите, до бой ще се стигне!

Не можете ли да приемете, че всяка снаха тук обсъжда собствената си свекърва, не заклеймява цялото свекървенско съсловие. А защо определени свекърви се смятат за лично засегнати, е вече друг въпрос.

На мен пък ми е драго да чета за чуждите свекървени изцепки - тъкмо оценявам по-добре какво злато е моята. Айде някой свеки да се припознае сега в думите ми и да й стане благо на душата.  Heart Eyes

# 372
Хубава си беше темата, докато се обсъждаха свекървени претенции за имена, сватби и пр. Като се намесиха и свекървите, до бой ще се стигне!

Не можете ли да приемете, че всяка снаха тук обсъжда собствената си свекърва, не заклеймява цялото свекървенско съсловие. А защо определени свекърви се смятат за лично засегнати, е вече друг въпрос.

На мен пък ми е драго да чета за чуждите свекървени изцепки - тъкмо оценявам по-добре какво злато е моята. Айде някой свеки да се припознае сега в думите ми и да й стане благо на душата.  Heart Eyes
     202uu

# 373
"На мен пък ми е драго да чета за чуждите свекървени изцепки - тъкмо оценявам по-добре какво злато е моята".
Браво на теб!

Аз пък като чета за изцепките и постъпките на снахите от темата, оценявам какво бижу  е моята.

# 374
Аз пък много се притеснявах. Но се убедих, че търкулнало се гърнето, намерило си похлупак. Няма начин една интелигентна жена да не може да се справи. Виж, ако стане дума да си мерим тенджерите, не участвам.

Общи условия

Активация на акаунт