С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 261
  • 819
  •   1
Отговори
# 330
... Не може млада, права корава жена да чака сина и да я гледа, при положение че работи!  #Cussing out
... майка ми вече се е погрижила за всичко и ни е купила всичко което му трябва за едно ново домакинство (действително така си беше, майка ми не щади пари за нас и всеки път когато и кажа че мисля да си купувам нещо ни го купува).
...
Нещо не разбирам. Ако синът дава пари на млада, права и корава жена, е лошо, но ако млада, права и корава жена, и млад, прав и корав мъж получават пари от майката на жената, тогава е добре, така ли?

Не получаваме пари от майка ми!
1. Имаме семеен бизнес от 20 години в който аз участвам от както се помня, всеки месец получавам процент от печалбата в този бизнес, разбира се си я изработвам.
2. Не съм карала майка ми да ми купува каквото и да било, тя просто реши че на едно младо семейство ще му трябват тенджери, тигани, чинии и прочие. Отишла е в даден магазин за домашни потреби и ги е купила, след това ни ги подари.
3. Не виждам какво лошо има да имаш възможността да улесниш детето си, НО не при всяко нещо което то иска да купи.
Нещата не опират в парите, кои колко дал, а в това че е грозно да обясняваш на всички че едва ли не си купила всичко което има в апартамента където живее сина ти, а всъщност си му купила 2 пластмасови купи  Laughing

# 331
  • Fort Worth, TX
Мариянче, пиши си и не ги отбелязвай някои потребителки.Много обичат да се почесват там където не ги сърби:-)
Свекърва ти е наистина много противна.Ограничавайте контакта и това е.

# 332
Много важно, че майка ти ти е купила тенджери! Голямо нещо, голямо чудо! Аман от фръцли като теб, дето в носовете ви дъжд вали!

# 333
Ужас! Само я чета тая тема, ама не се сдържах.
Много важно, че майка ти ти е купила тенджери! Голямо нещо, голямо чудо! Аман от фръцли като теб, дето в носовете ви дъжд вали!

Какъв е проблема не разбрах, че майката е купила тенджери? Искала, купила. Ти на снаха си нищо ли не си купувала, на сина си едни чорапи скоро не си ли подарявала, образно казано? Като се почне това надцакване, че никой с нищо не ти е длъжен, лошо ми става.

# 334
Що не вземете да си направите тема "С какво ме дразнят съфорумките" и да си плюете там ,колкото душа ви иска?!
Тук,доколкото виждам е тема за свекървите .Ама мине ,не мине и някоя се появява от нищото и почва да ръси глупости.
Като няма какво да кажете по темата ,прескачайте,щом животът ви е цветя и рози.  Mr. Green

# 335
  • Fort Worth, TX

Споделя жената.Злобни сте.Кой знае и вас как ви благославят.Иначе на приказки все се разбирате със снахите.Въпроса е  дали се разбира с теб и какво тя мисли.Темата е за снахи оплакващи се от свекърви.Като няма кво да кажеш конкретно по темата форум голям.

# 336
Брех, като не ви хареса нещо и айде, бегай. 

# 337
  • Варна
Ама моля ти се, ще ги обидиш - те да нямат какво да кажат...  Naughty Те винаги имат какво да кажат и "фръцлите" трябва да се засрамят. Ама така е - като не си пефекна снаха, няма да се жалваш. че свекърва ти не е перфектна като ССФ.

# 338
Да се оплача от моята, по темата.
Много си глези внучето. Пък то така се дърпа, че и майка му.

# 339
 Проблемът е в това моме, дето изтъква "големите заслуги" на майка си. Ако го повтаря непрекъснато и пред приятеля си, не знам докъде ще стигнат отношенията с него. Ако е мъж на място, а не д...льо, няма да приема от никой нищо. Но според това, което прочетох, той е именно д....льо, щом като се опълчва срещу майка си и гледа с овнешки очи що му дава тъщата, па било то и тенджери.

Имам право да коментирам, където искам.Толкова ограничен народ  в тази тема "срещнах"! Точно фръцли, дето  нищо в главите си нямат, ама напомпани със самочувствие.   

# 340
Защо да не може някой да приеме нещо от някого, било то тъща или свекърва. Принципно, не за конкретния случай.
Това не мога да си обясня.

# 341
Не мога да разбера защо нападате момичето. Това, че вас може такова поведение да не ви подразни, не означава, че всички са така. Темата е "с какво ви дразнят свекървите", а не "вас ще ви подразни ли това поведение". А това дали някоя от нас е "перфектната снаха" едва ли някой от форума може да каже, щом мъжа и си е до нея и си я подкрепя, какво значение има какво мисли свекървата?
Прекалено се задълбахте с помощта от майка и, имала - дала, не разбирам какъв е проблема. Нима на вас не са ви помагали? Какво лошо има една майка да помогне на детето си?

# 342
  • Fort Worth, TX
Кой нормален човек бяга от хубавото,а?Кой нормален човек не би оценил жеста.Това, че някоя те е родила не я прави майка.Боже колко сте тесногръди наистина.Според мен му е мъчно на момчето като вижда отношението на едната и отношението на другата страна.Това не го прави-дрисльо, путьо, мухльо  и т.н

# 343
  • където ми харесва
Проблемът е в това моме, дето изтъква "големите заслуги" на майка си. Ако го повтаря непрекъснато и пред приятеля си, не знам докъде ще стигнат отношенията с него. Ако е мъж на място, а не д...льо, няма да приема от никой нищо. Но според това, което прочетох, той е именно д....льо, щом като се опълчва срещу майка си и гледа с овнешки очи що му дава тъщата, па било то и тенджери.

Имам право да коментирам, където искам.Толкова ограничен народ  в тази тема "срещнах"! Точно фръцли, дето  нищо в главите си нямат, ама напомпани със самочувствие.   
А на тебе какъв ти е зора?
Ми, защо да не се похвали момичето?
Ако свекърва й беше направила този жест, щеше да си затраеш, нали?
Ама понеже е майка й, била фръцла, дето си събирала вода в носа... Ай, сиктир пък и от такива вечни мрънкала! Все ви дразни някой, все трябва да се обиди някой. Как ви изтрайват и снахите ви, че и собствените ви деца, си личи точно в тая тема.

# 344
  • София
Защо да не може някой да приеме нещо от някого, било то тъща или свекърва. Принципно, не за конкретния случай.
Това не мога да си обясня.

И аз не мога да си го обесня.

Приемала съм и съм отказвала вещи и на двете страни. Отказите към майка ми са били повече, но фона на по-голямото предлагане от нейна страна, разбира се, но и тя ме познава по-добре, така че е по-вероятно това, което ми купува или дава, да ми пасне на вкуса. Не страдам от липса на волни пожертвования от страна на другото семейство - приемам, че смятат вкуса ми за по-изискан  Mr. Green и се чувстват недостойни да ми угодят, хахаха

Общи условия

Активация на акаунт