"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 283
  • 734
  •   1
Отговори
# 405

Иве, права си! Просто е .... Heart Eyes lovekiss

smile3521 smile3521 Crazy Crazy

# 406
  • близо до брега на морето
+1

# 407
Ани, ама не им подхранвай напразните илюзии и ти.  Naughty Naughty Naughty

Вики  Hug аз не съм много запозната с турските сериали и любовния живот на актьорите им, но то и в американските и в ЛА сериали и в Холивудските филми се случват такива работи.  Peace Примери много.  Peace Като им е кеф на Ч и С да се награбват.  Mr. Green Ама дано изчакат края на сериала, че облога е до тогава!  Praynig

Иве аз пък мислех, че ще ходим на сватба!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Виках даже да им се обадя да я насрочат за тази пролет.  Joy Joy Joy Тъкмо щяхме хем сватба, хем брадва (разбирай аз да влезна официално в Крачоловия фенклуб)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 408
# 409
Eдин от любимите ми моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 410
Ани, до края на сезона или на целия филм?  newsm78

# 411
Ани, до края на сезона или на целия филм?  newsm78

На целия филм.  ooooh! Rolling Eyes Ще издържат ли толкова време според теб?  newsm78

# 412
  • близо до брега на морето
А дано издържат-че то после пътища много-кой откъдето е (пък ако не издържат да се вземат младите, щом се обичат)

# 413
Ани, до края на сезона или на целия филм?  newsm78

На целия филм.  ooooh! Rolling Eyes Ще издържат ли толкова време според теб?  newsm78

Ами... мисля, че си се прецакала  ooooh! Оригинала на филма до колкото си спомням е 4-5 сезона... Не се знае дали ПО ще е толкова, но ако е толкова... това са 3-4 години, в които почти всеки ден си с този човек. Това не означава, разбира се, че трябва да се случи нещо между тях, но при мисълта, че и двамата са необвързани (като изключим слуха за женения чичко-паричко на Серка) ... има голяма вероятност да се случи нещо за толкова време. Стискам палци , fingerscrossed  ако се случи нещо то да не е нищо официално, иначе ....  Whistling
Ще трябва да станеш Крачокла  Rolling Eyes

# 414
Eдин от любимите ми моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

bouquet  bouquet  bouquet
Това винаги го гледам с голямо удоволствие. Такива са следури. А и Мерт накрая слага точката.  Joy Joy Joy

# 415
Ани, ама не им подхранвай напразните илюзии и ти.  Naughty Naughty Naughty

Вики  Hug аз не съм много запозната с турските сериали и любовния живот на актьорите им, но то и в американските и в ЛА сериали и в Холивудските филми се случват такива работи.  Peace Примери много.  Peace Като им е кеф на Ч и С да се награбват.  Mr. Green Ама дано изчакат края на сериала, че облога е до тогава!  Praynig

remybussi   Joy Joy

Аниии, tooth toothтъкмо мислех и аз същия момент да сложа .И на мен ми е един от любимите.
 HugЕ,хайде тогава от мен друг. SadИсках да намеря танците от самото начало ,но намерих само последната част.

# 416
Ани аз бях убедена, че нищо няма да се случи, ама трябваше да е само 1-ви сезон. А аз се съгласих за целия сериал.  ooooh! Карай, дано не се официализират тогава, ако мима нещо.  Mr. Green

Мими  Hug и ти ме успокои!  Peace

Вени, и в този момент от 2-ра серия Яман беше доста по-смел и по-отворен.  Peace Сигурно мислеше, че няма да се задърж дълго там и няма да се влюби толкова.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 19:05 от Ани (Aniska)

# 417
Вики  Hug ето го Яман как се опитва да танцува.  Joy Joy Joy Много ми е смешен, честно!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Танците не са му силата.  Mr. Green

# 418
Според мен всеки си пречупва нещата според неговите желания.  Peace Нормално е на желаещите да се съберат да им се виждат влюбени погледи, а също така е нормално за НЕ искащите това да се случи да им се вижда просто обикновен поглед на забавен каданс, в който не виждам нищо по - специфично.

Жалко, че батко Али няма да го дадат в това предаване. Confused

# 419
Всъщност знае ли се колко епизода ще е 1-ви сезон ?
Сега четох, че в оригинала  са 4 сезона. 1-ви сезон е 27 епизода, 2-ри - 24, 3-ти - 25 и 4-ти - 16. Не знам дали ще се водят изцяло от оригинала, но.. Да! Ако се беше хванала за 1-ви сезон щеше да има по-голяма вероятност да спечелиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт