"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 420

Иве аз пък мислех, че ще ходим на сватба!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Виках даже да им се обадя да я насрочат за тази пролет.  Joy Joy Joy Тъкмо щяхме хем сватба, хем брадва (разбирай аз да влезна официално в Крачоловия фенклуб)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

А бе , влизането в клуба ще е доста преди сватбата...  Joy Joy Joy

Ани, до края на сезона или на целия филм?  newsm78

На целия филм.  ooooh! Rolling Eyes Ще издържат ли толкова време според теб?  newsm78

Ами... мисля, че си се прецакала  ooooh!

hahaha hahaha hahaha

# 421
Всъщност знае ли се колко епизода ще е 1-ви сезон ?
Сега четох, че в оригинала  са 4 сезона. 1-ви сезон е 27 епизода, 2-ри - 24, 3-ти - 25 и 4-ти - 16. Не знам дали ще се водят изцяло от оригинала, но.. Да! Ако се беше хванала за 1-ви сезон щеше да има по-голяма вероятност да спечелиш  Hug

Ивето отдавна предрече, че 1-ви сезон ще приключи на 13-ти юни, петък!  Joy Joy Joy и нета и ще прекъсва и няма да разбере какво се случва.  Mr. Green

# 422
Според мен всеки си пречупва нещата според неговите желания.  Peace Нормално е на желаещите да се съберат да им се виждат влюбени погледи, а също така е нормално за НЕ искащите това да се случи да им се вижда просто обикновен поглед на забавен каданс, в който не виждам нищо по - специфично.

Жалко, че батко Али няма да го дадат в това предаване. Confused

Права си, че всеки вижда и чува това, което иска.  Hug Аз затова съм казала, че не вярвам на нищо освен снимки, видео .. такива работи.  Peace

Жалко за батко Али наистина. Ама той в момента е на топло и няма какво интересно да говорят за неговия герой.  Rolling Eyes

# 423

39 - 40 еп. Peace

# 424
Вики  Hug ето го Яман как се опитва да танцува.  Joy Joy Joy Много ми е смешен, честно!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Танците не са му силата.  Mr. Green

Сега четох, че в оригинала  са 4 сезона. 1-ви сезон е 27 епизода, 2-ри - 24, 3-ти - 25 и 4-ти - 16. Не знам дали ще се водят изцяло от оригинала, но.. Да! Ако се беше хванала за 1-ви сезон щеше да има по-голяма вероятност да спечелиш  Hug

Около 40 епизода ще е 1-и сезон.  Peace

Няма да спечели, стига сте я успокоявали.  Stop Mr. Green  Няма първи, няма втори сезон - на една снимка разстояние е от Крачолския фенклуб  Mr. Green Mr. Green

Ивето отдавна предрече, че 1-ви сезон ще приключи на 13-ти юни, петък!  Joy Joy Joy

Кво се смееш - я виж, как ми се сбъдват предсказанията...  Mr. Green Mr. Green Whistling

# 425

Ани,мн.благодаря за клипа с танца! newsm78Получава му се,мило ,защо да не се получава?! LaughingСамо е малко по-несигурен в стъпките,но където не достига танц компенсира с красива усмивка и пак е ок. newsm10
Виждам,че от неделя ще почват излъчването на Птиците умират сами по Нова.

# 426
Aни, ето и в уикипедията пише, че свършва през юни http://tr.wikipedia.org/wiki/Medcezir_(1._sezon)

Вики вярно е, че компенсира с усмивка и всичко останало и забравяш да му гледаш некоординираните движения на краката.  Joy Joy

Те пък Птиците вече за 100-ен път ги дават. На мен вече не са ми интересни.

Иве, не се радвай предварително. Кво си се разхилила?  Crossing Arms Mr. Green

# 427

Ивето отдавна предрече, че 1-ви сезон ще приключи на 13-ти юни, петък!  Joy Joy Joy и нета и ще прекъсва и няма да разбере какво се случва.  Mr. Green

newsm09 newsm09  Shocked

Кога го дописа това?  #Cussing out На 13 юни така ще ми е замирисало на море,  Crazy живот и здраве,  Hug че и да прекъсва, едва ли ще се нервя така.. Thinking Laughing

# 428

Ивето отдавна предрече, че 1-ви сезон ще приключи на 13-ти юни, петък!  Joy Joy Joy и нета и ще прекъсва и няма да разбере какво се случва.  Mr. Green

newsm09 newsm09  Shocked

Кога го дописа това?  #Cussing out На 13 юни така ще ми е замирисало на море,  Crazy живот и здраве,  Hug че и да прекъсва, едва ли ще се нервя така.. Thinking Laughing

Това беше от съня ти, пък и нали ти прекъсваше нета по едно време.  Joy Joy Joy

Ти пък още от юни ли ще хукнеш към морето?  Mr. Green Mr. Green И няма да гледаш финала?  #Crazy #Crazy #Crazy Как може?  ooooh! Joy Joy Joy

Аз тази седмица ще пропусна онлайн гледането.  Peace Ще имам гости с които не съм се виждала отдавна и ще го пропусна без много да страдам.  Joy
Единственото, което ще ме чопли е кой ще умре. Но ще го видя в събота или в петък по нощите.  ooooh! Mr. Green

# 429
Aни, ето и в уикипедията пише, че свършва през юни http://tr.wikipedia.org/wiki/Medcezir_(1._sezon)
.......................

Иве, не се радвай предварително. Кво си се разхилила?  Crossing Arms Mr. Green

Тия от уикипедията пък да не прочетат нещо... Mr. Green Mr. Green  Поне да напишат точната дата  Naughty

newsm47 newsm47   smile3508

Това беше от съня ти, пък и нали ти прекъсваше нета по едно време.  Joy Joy Joy

Ти пък още от юни ли ще хукнеш към морето?  Mr. Green Mr. Green И няма да гледаш финала?  #Crazy #Crazy #Crazy Как може?  ooooh! Joy Joy Joy

Аз тази седмица ще пропусна онлайн гледането.  Peace Ше имам гости с които не съм се виждала отдавна и ще го пропусна без много да страдам.  Joy
Единственото, което ще ме чопли е кой ще умре. Но ще го видя в събота или в петък по нощите.  ooooh! Mr. Green

Съня ми беше за 100-ия епизод,  Naughty  пък той далеч.  Mr. Green

Хуквам при първа възможност, дано така се наредят нещата, че да гледам финала. Grinning

Ще ми липсваш в петък, Sad  ама пък няма да ти търся видео... hahaha hahaha Mr. Green

# 430

Съня ми беше за 100-ия епизод,  Naughty  пък той далеч.  Mr. Green

Хуквам при първа възможност, дано така се наредят нещата, че да гледам финала. Grinning

Ще ми липсваш в петък, Sad  ама пък няма да ти търся видео... hahaha hahaha Mr. Green

Видя ли как мисля за теб?  Mr. Green Аз ще си намеря цялата серия и ще си я гледам без да се нервя, че ми накъсва като миналата седмица.  Mr. Green

Ето и най-най-любимия ми клип.  Heart Eyes

# 431
# 432
Охоо има много време до юни, да сме живи и здрави до тогава  Hug
Обаче хубаво са го измислили финала да е през юни, защото почва горещото лято и всички на море или балкан. Предполагам, че ако има 2-ри сезон може би ще го започнат отново септември  Peace

# 433
Охоо има много време до юни, да сме живи и здрави до тогава  Hug
Обаче хубаво са го измислили финала да е през юни, защото почва горещото лято и всички на море или балкан. Предполагам, че ако има 2-ри сезон може би ще го започнат отново септември  Peace

smile3521 smile3521
Юни е екстра.   newsm10 Тъкмо няма да висим петъчните вечери пред компютрите, пък и актьорите да си починат. Но Чачко, ако реши да снима някой игрален филм през това време, хич няма да му се разсърдя.  Party

# 434
Предполагам, че ако има 2-ри сезон може би ще го започнат отново септември  Peace

Да. Peace Сезоните свършват през юни, а новите започват през средата на септември. Лятото актьорите хукват по Бодрум предимно да събират загар и да релаксират, други пък участват във филми. Peace

Общи условия

Активация на акаунт