"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 003
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Привет момичета  wavey!Много съм хепи,че се прибрах навреме от работа и сядам на компа да чакам епизодчето.Ууу дано е от любимите ми...да има много любов и романтика  Heart Eyes Heart Eyes txtloves newsm76 newsm76!
Ани,ще наминеш ти,няма къде да идеш  Mr. Green   Heart Eyes  Hug!
Тони  , tarlio  Честит Имен Ден !

Дано, дано  newsm10 newsm10, макар че фрагманите май друго предвещават  Close Close

# 571
Лилииии,и тебе няма да те има,кой ще ни превежда сега  Sad ,ах как ще ми липсвате.Приятно прекарване на РД  Hug,хапни едно парче торта и за мене  Mr. Green!

# 572
  • близо до брега на морето
Момичета,приятни минутки и безпроблемен нет Peace-аз се стягам пред тв-то,ще сядам и пред компа де Hug

# 573
  • Варненска клюкарка
Ако в неделя се излъчи и интервюто с Хазал и това със Серез, хммм.... Peace

И с тези обяснения днес на Хазалка  в Т Thinking като че ли иска някой конкретно да ги види, някой ревнивец може би ... Mr. Green

Аз в случайности не вярвам...друго няма да кажа. Stop smile3505

Не знам какво да кажа Зори, предполагам тъй като името и вече много време се споменава често до това на Ча са я поканили да хвърли светлина по въпроса. Преди две седмици една журналистка от Хабер Тюрк, отново разбуни духовете като направи намеци....
Доколкото съм чела обаче нейни интервюта, нищо няма да каже по въпроса, най вероятно че са приятели, че се чуват и не са се виждали отдавна и т.н. Тя с фотографа дето имаше снимки и клипове не коментираше нещата, а тук...много е обрана в изказванията си....
Само веднъж беше говорила за Чачовата ревност и че я ревнувал, а след края на сериала нещо се беше набрала в едно предаване Crazy и метна камъни в градината на един красив мъж, а 6-7 месеца след края на АФК като я питаха дали се е влюбвала в свой екранен партньор овъртоли едно изречение, не каза да, но не каза и не...беше в смисъл, че почувствала нещо и то толкова силно, че било усетено и от зрителите пред екраните и бла бла Wink Та едва ли ще чуем нещо ново Peace

пп Аз затова казах, че като правят намеци за Ча и СС поне един клип като  по нощите с мидите на Ч и Х да им бяха направили Whistling ...хайде да не е съвсем копи пейст и да хапват примерно гевреци ама не....

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 19:54 от Беллора

# 574
Лилииии,и тебе няма да те има,кой ще ни превежда сега  Sad ,ах как ще ми липсвате.Приятно прекарване на РД  Hug,хапни едно парче торта и за мене  Mr. Green!

Дани,  Hug Hug Hug

Лили, и заради мен едно.  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

Мила,  Hug де ви драсна с две, три думи,  Peace  щото толкова ще разбера без вас.  Mr. Green

# 575
Лили,   bouquet  bouquet  bouquet
И на теб приятно прекарване.  Party Party Party

Ако в неделя се излъчи и интервюто с Хазал и това със Серез, хммм.... Peace

И с тези обяснения днес на Хазалка  в Т Thinking като че ли иска някой конкретно да ги види, някой ревнивец може би ... Mr. Green

Аз в случайности не вярвам...друго няма да кажа. Stop smile3505

Охо, те ако се обясняват чрез туитъра, представи си колко са близки.  Whistling

# 576
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА "ПРИЛИВИ И ОТЛИВИ"  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО И ОЧАКВАМ СДОБРЯВАНЕТО НА ЯМАН И МИРА  Praynig Praynig Praynig

# 577
IlinaStoykova ,и аз и Venetat и то май всички де това чакаме,но..ще видим ко ще става  Crazy!
Ивенце ти нали си тука ,да не си останем днес само двете и как нищо неразбираме  ooooh! Mr. Green

# 578
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА "ПРИЛИВИ И ОТЛИВИ"  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО И ОЧАКВАМ СДОБРЯВАНЕТО НА ЯМАН И МИРА  Praynig Praynig Praynig

Ирче, съмнявам се, че сдобряване няма да има днес  Peace

Приятно гледане и от мен!

# 579
  • между морето и небето
 Hug

Тони , tarlio  Tada Честито на именничките! Пожелавам им щастие, любов и сбъднати мечти. И ... най-малкото ... снимка с Ча  Heart Eyes

Приятно гледане на всички!

# 580
IlinaStoykova ,и аз и Venetat и то май всички де това чакаме,но..ще видим ко ще става  Crazy!
Ивенце ти нали си тука ,да не си останем днес само двете и как нищо неразбираме  ooooh! Mr. Green

Карай, Дани, квото разберем.  Mr. Green

Накрая на епизода ще ги сдобрят.  Peace

Габи,  Hug

# 581
И аз съм на линия. Приятно гледане! Hug

# 582
IlinaStoykova ,и аз и Venetat и то май всички де това чакаме,но..ще видим ко ще става  Crazy!
Ивенце ти нали си тука ,да не си останем днес само двете и как нищо неразбираме  ooooh! Mr. Green
Аз определено не, Stop защото хаштага казва точно обратното. Всичко, ще започне отначало и неволите за Яман, даже, ще са с по-голяма сила отпреди, и отношенията им с Мирка.
И Хазалчето, и батко Али все с книги в ръце, умниците ми те. Grinning
Сега се шуми изкуствено около ПО, търсят се сензации за привличане на зрителския интерес и изместване на погледа му от някои съществени неща, а преди не беше нужно подобно нещо, то просто се случваше отсамосебе си.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 20:18 от Neidjal

# 583
Озета почна и маи ще го гледам,че няма какво да права,пак и в миналия епизод имам няколко любими сцени  Blush

# 584
Мераба!

Sasy   bouquet

Приятно гледане и безпроблемен нет на всички! 

Честит имен ден на всички,които празнуват днес!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт