Отговори
# 45

Тръгваааааааат !  newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря ти, джанъм !  newsm51  love001 newsm51

# 46
Момичета, срещали сте тази новина ?

SERDAR GOKHAN, WHO WILL PLAY MIRZA BEY, KURT SEYIT'S FATHER, FELL FROM A HORSE AND BROKE 2 RIBS

Аз май съм я пропуснала новината, че този актьор ще играе Мирза Сеит . Дано да се оправи бързо - и той паднал от кон и си счупил две ребра !  ooooh! Баща и син - какво да кажа повече !  Crazy

# 47
Дами,добър вечер!SERDAR GOKHAN участваше в Каква е вината на Фатмагюл и беше моята слабост-много го харесвах.Радвам се,че ще участва в Курт и Шура и много съжалявам,че и той като Къванч е пострадал.Потрошиха хубавите мъже покрай този сериал. Joy

# 48
Аз го знам от *Бащи и синове*

# 49
Много ми харесва актьорът, мисля, че е много подходящ за ролята на Мирза бей !  Peace
Дано се оправи по- бързо !  Praynig

Как няма да се контузват при тези каскади !  ooooh!

# 50
Те и професионалисти се контузват, но дано му минава и да продължава с филма!  Praynig

# 51

Тръгваааааааат !  newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря ти, джанъм !  newsm51  love001 newsm51

И аз благодаря!  bouquet Блазя им на рускините ...

# 52
# 53
http://vk.com/video203854107_167080467

# 54
# 55
  • БГ
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Като гледах снимките със снежния Киво,направо ми затракаха зъбите от студ! ooooh!
Добре ,че го гримират здраво,че какъвто си беличък като нищо ще му измръзне нослето Tired
Не е лесно!
Госпожата Hugмного хубава новинка - харесвам Сердар - точен си е за ролята на баба Мирза! Peace
Фенче  bouquetдано са му осигурили подобаваща охрана на Киво,че са големи змеици подругите има за пищят и да припадат като го видят

# 56
Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Serdar Gökhan, a veteran actor in Yeşilçam [old Turkish film industry], participated the Kurt Seyit ve Şura cast.
In the series, officer Kurt Seyit's father 'Mirza Bey' to portray.

Много съм доволна от  избора, изглежда ми много благ този човек !

Dimeto_М,  Hug писали сме заедно !  Peace Абсолютно споделям мнението ти - наш левент трябва да има денонощна охрана, че иначе го е загазил в мирно време !  Laughing

# 57
# 58
Dimeto_М,  Hug писали сме заедно !  Peace Абсолютно споделям мнението ти - наш левент трябва да има денонощна охрана, че иначе го е загазил в мирно време !  Laughing

Госпожата, Hugмила моя,стари познайници сме с теб,ама и мен втресе манията да си сменям ника-може и без официалности - само Дими или Диме - това важи за всички дружки Peace
Скрит текст:
всъщност познаваме се още от Забранения плод,че даже и името ти знам с празник през м.август smile3503,а аз бях di-ni

# 59
  • София
Момичета благодаря за снимките и информацията!   bouquet

Терзи, специално за теб!  newsm51

И аз се радвам, че този актьор ще играе в сериала и то точно бащата на Сеит. Добър избор.  Peace
Гледала съм го във "Фатмагюл" и много го харесах.

Преди време, имах съмнения относно работата на Хилял Сарал по този проект. Въпреки, че харесах режисурата и в ЗП и КВФ, в "Север Юг" не ми хареса. От това което видях във втория фрагман обаче, мисля че ще остана доволна от нея.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт