Домакини 27

• 35 401
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Джейми, дано ви хареса!  Grinning  Hug
Ние от вчера сме на такъв (на снимките де Simple Smile ), днес не знам дали ще се наложи да правя, пак ще е такъв, но ръжен. Имах една половин малка кофичка заквасена сметана и я вложих, усеща се определено, душичка стана хлябът - тип "заводски".  Grinning

Скрит текст:

Ще готвя телешко варено днес.

Iced Tea, ето тук разгледай, има теми по въпроса.

# 376
  • София
Добър ден, момичета!

Контеса, благодаря за кафето!   Hug

Добре дошла, Iced Tea! Чудесно е къпането в морето сутрин.  Peace
Относно качването:
Скрит текст:
Намираш картинката в нета. Натискаш дясното бутонче и избираш опцията - копиране на адреса на изображението. После в отговора натискаш - вмъкни изображението - натискаш поставяне на това което си запомнила и... готово. не знам дали съм писала разбираемо. Peace

Кака Дака, да оздравява малката. Аз правя 1 лъж мед + 1 лъж масло стайна температура - разбърквам и давам. На Петьо помага. Като се закашля - веднага давам половин кафена лъжичка. За Миленка слагам и малко ванилия - така е по рецептата, но Петьо с ванилия не ще.

Фортуна, как е малката? Smile

Морена, уж обещават сняг... И аз го чакам. Не сме обули досега новите ботушки. Петьо най-е разочарован, че лично ги избирал... Joy И новата шейна не е сефтосана...

Коконка, как е Теичката? Почна ли да похапва по-добре? Имаш ли достатъчно кърма?

Марчева, феичка - дали спомняш хлябът на Смърфи на коя страничка е написан в миналата тема? Ако не ти е трудно прати ми на лични Praynig

Джейми, благодаря за следобедното кафенце. Хубава е темичката - Баба каза така, благодаря ти Peace

Ние днес излязохме да купим един плакат или голям календар в синьо за стаята на Петьо. Купихме на ММ колан, на Миленка - обувки, на Петьо играчки, хапнахме сладолед, Петьо и ММ хапнаха кой какво поиска.... Плакат не сме намерили Joy Joy Joy

Стискам палци бързо да се оправят всички боледуващи...  Praynig

# 377
  • София
Людачка, ей сега го правя.  Joy Joy Пращам ти го на ЛС , веднага
Когато съм готова с фурната + хляба окончателно , веднага идвам, чакайте мееееее  Heart Eyes

# 378
Благодаря ви,на мен доктора така ми каза и аз за тва се зачудих,да давам ракия на дете на 2 г и половина Shocked .Ще пробвам само мед и  олио.

# 379
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758011.msg27171969#msg27171969
Людачка, ето я оригиналната рецепта, изрових я. Втората половина на текста е на бълг. език.

# 380
  • UK
Теа хапва Люси, ама голям зор, примлясква, стиска зъби, и се плюнчи и така отиват минимум 2 часа Crazy ooooh!
 Как сте всички?

Народа спи (децата, де) и аз малко на компа, ей сега ще кача снимки из ФБ Mr. Green Мен, още не са ме снимали с бебетата, представяте ли си Crossing Arms

# 381
  • София
А и сега к`во, тук няма никой, къде сте бре красотнички??  Crossing Arms
Готова съм с всичко. Направих хляб, козуначени кифли  и друго... няма. Сега допивам кафето и отивам да гледам телевизия.
Теа хапва Люси, ама голям зор, примлясква,  стиска зъби, и се плюнчи и така отиват минимум 2 часа Crazy ooooh!
 Как сте всички?

Joy Joy Joy

# 382
  • София
Марчева, случайно да знаеш къде в София се продават сребърни прибори, кристална посуда, ама от качествен кристал, не от тези за 10 лева за чаша? Ама да ги видя, да ги пипна... Че не вярвам на тези по интернет...

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:05 от luss

# 383
Пратете ми малко положителна енергия, моля ви. Днес ми е не тройно, ами десеторно критичен ден  Confused Не е нищо фатално, а поредица от неприятности, обаче защо трябваше така наведнъж да се струпа всичко? А така хубаво започна денят, не е вярна оная приказка, че си личал от сутринта  Crossing Arms

# 384
Аз съм тук, Марче ,но пиша по други фундаментални Simple Smile теми ..
Почивам днес ,юпиии и тази седмица ще съм през ден . По нормални смени ще съм тази седмица от 11-4 ,и една от 8-1 в събота.
Оздравявайте болните  !  Praynig
Детето покашляше тези три седмици, но само сутрин и вечер легнала, без температура или други екстри и давах витамин Ц, чайове с мед, хомеоптаичен сироп за кашлица Стодал и много киви, портокали, лимони и авокадо. Оправи се и вече не кашля от 3-4 дни и спи през нощта без да се буди или да буди и нас. Но се изхитри първите дни и като се събуди за тоалетна към 4-5 и пак покашля силно за да ни събуди и да й дадем мед или сироп .Но вече говорих с нея, че нарочното кашляне се разпознава и не е това начина да ни привлече вниманието. Просто я нагушквах и лягах пак ,добре ,че заспивам веднага ,че с тези чести ставания щеше да е трудно. Разбра ме детето като й обясних двата пъти ,че така мама ще е изморена и 'grumpy ' и никой не иска да съм такава и вече спря.  Hug
 Сега съм й взела един комплект за низане на мъниста и изработка на гердани и гривни с буквени и обикновени мъниста, пуснали сме си джаз и нижем ,а аз и пиша,а баща й учи за изпита си за лиценз . Реши да направи и две гривни за приятеля й Маркъс и приятелката й Китти също.
До ей сега се въртя да танцува балет на Шопен (сама си намери един канал с класическа музика и тъй като била бавна и успокояваща й харесвала и само я търси ) и досаждаше на баща си,когато той си правеше закуска , за втора закуска с неговите бекон, яйца и гъби и набра енергия за танци  .
Писахте за маникюра предните страници ,но нали чета и пиша спорадично чак сега ще напиша. Аз съм с ноктопластика от 2000 година и на всеки 2 седмици ходя да се попълни гела и да се слага нов лак и детето ми е свикнало .Само в България за една година не можах да си намеря читав салон и бях без, но тогава и бебето беше новородено и все си ме помни с малък маникюр т.е. не реагира на цветовете .

Хортензия, благодаря ти , много ме трогна ,че ме мислиш за борбена натура и силна, но се съм  . Hug

Кокона ,големи сладурки са двете принцеси  Heart Eyes

Лусс, добре сте си прекарали. Да ви пратя ли малко сняг за радост на  Петьо ? Simple Smile

Заминавам, че са ми направили вана със соли / кристали , но ще изстине ако се помотавам още Simple Smile)

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:43 от Анонимен

# 385
  • София
Марчева, случайно да знаеш къде в София се продават сребърни прибори, кристална посуда, ама от качествен кристал, не от тези за 100 лева за 6 чаши? Ама да ги видя, да ги пипна... Че не вярвам на тези по интернет...
Зная, разбира се. На гърба на "Св Седмочисленици" на ул "Шишман"  има една хубава къща  Gourmet Hause. Там съм им клиент и до добър. Виж дали нещо ще ти хареса и после сподели.
/ Вървиш по Графа и стигаш Шишман, веднага в дясно свиваш. Първо има някакви магазинчета за обувки, минаваш ги и после на няколко стъпала /4-5 / е къщата./

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:15 от marchеva14

# 386
Вио- пращам. Hug
Какво става, ако ти се споделя..

# 387
  • София
Марчева, случайно да знаеш къде в София се продават сребърни прибори, кристална посуда, ама от качествен кристал, не от тези за 100 лева за 6 чаши? Ама да ги видя, да ги пипна... Че не вярвам на тези по интернет...
Зная, разбира се. На гърба на "Св Седмочисленици" на ул "Шишман"  има една хубава къща  Gourmet Hause. Там съм им клиента и до добра. Виж дали нещо ще ти хареса и после сподели.
/ Вървиш по Графа и стигаш Шишман, веднага в дясно свиваш. Първо има някакви магазинчета за обувки, минаваш ги и после на няколко стъпала /4-5 / е къщата./

Благодаря ти, че сме на гости и трябва да купя хубав подарък...

Ще погледна и за мен... За себе си ще подновя всичко след няколко години... Преди да стане Петьо на 2-3 годинки имах чаши за всичко, вази, салатиери донесени от Русия... И за 2-3 години се преполовини... Sad Като се преместихме - всичко оставих на свеки. Но засега вкъщи има само кристални чаши за шампанско и за червено вино. Всичко останало ми е стъкло... И за година и малко не е счупил нито една!!! Mr. Green Калпазанин с калпазанин такъв. Все пак, ако ми хареса нещо...

# 388
  • София
Людка има  много хубави неща. Погледни чашите за вино. Гладки са, без нарези, за бяло, червено...ракиени и има много хубави лъжици за сервиране. Сервизи за кафе....ммммда. Покривки за маси, също. Приготви и пари....  Simple Smile
Контеска, много ми е хубави да те чета. Не, ти не си намусена, сръдлива, просто не си такъв човек. Аз зная.  Hug Продължавай да ни разказваш, какво правите, как се справяте изобщо, къде са ви трудностите, а ние ще ти стискаме палци за успех.
Вио, веднага да се разкаже всичко!  Няма да се ядосваш!  Naughty

# 389
  • при късмета
Здравейте,
ВиоHeart Eyes какво става миличка? Пращам ти всичко което пожелаеш  Hug
Луси, у нас е същата работа със сервизите и детето, вече нямам цял. Слава богу досега не се е рязал, на стъклариите м..ната им, па били и кристал
Контеса ще си поотпочинеш тази седмица
А, Смърфи защо избяга, хукна се по винарни и изчезна.
Детето днес е добре, има малко хрема, сополите даже не са зелени, ама утре при докторката и другата седмица вкъщи.
Марче пак си омесила всякакви теста.
После пак ще дойда

Общи условия

Активация на акаунт