Добро утро!Много нови попълнения, браво! Добре дошли и от мен на Iced tea, Onna и Master!
Не знаех, че темата ни е споменавана из форума, ндявам се винаги с добро!

Откъде да започна сега...
Вио, какво стана с ръчичката, как е днес Ванко?
Ангелче, дано девойката не се разболее!
Смърфи, какви са тез проблемни пътувания при теб, я да не се повтарят повече!

Коконче, ти при мама ли си, нали имаше идея там да си денем? Видях снимки във фейса на девойките, пу пу, страхотни!

Тите, що не се получи тая питка, м, не се отказвай! Аз ползвам жива мая , но никога замразена, пробвала съм, недобър резултат ми дава. Аз и суха не харесвам, признавам си. Макар че има една, френска мисля е, суха, Саф инстант пише на нея, държа си в чекмеджето за всеки случай, тя е добра. На Йоткер сухата не ме кефи. Няма кой зае каква философия при месенето, щом хляба ти се получава в машината знаеш как трябва да изглежда доброто тесто. От маята ще да е.
Аз искам да зопачна да правя хляб с квас и все се каня и все се отказвам, много ми се струва трудоемко, щото май после в машината не става да се пече, така прочетох...ще видим дали ще се наканя.
Мари, чудничко кафенце, благодарско!
Фортунче, да ходи смело девойката и да не пада, а като пада бързо да става..и в живота да е така!

Контеса, детето си расте и все повече такива работи ще ви учудват, колкото по-голяма става.
Аз с малката съм във фаза просвещаване на тема секс. Преди ми се струваше рано, ама такива въпроси задава това дете, че ум да ви зайде. Направо снвощибяхме подложени с баща и на кръстосан разпит що е то презерватив и как се ползва. Уау, тръпки ме побиват, расте ми девойката.
Морена, браво на малката книголюбка, браво! Все по-малко деца обичат да четат и това е тъжно. Моята мъничката също много чете, даже в момента чете. Аз и татко и също обичаме книгите.
Ще пусна една прахосмукачка , ще позамия пода, прахта изчистих преди малко и те така. За обяд има сарми, за вечеря ще направя картофена яхния, пък по нощите ще направя за утре за закуска едни пълнозърнести сиренки.
Мари, благодарско за кафенцето! 

)

ей, кое време стана, а от нея ни вест
Ми тъй де