Домакини 27

• 35 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Благодаря, Марче, Мастерче, сватяHug
Мушкатова, вкара ми муха в главата с тази циганска баница...  Laughing 

На Джейми и аз много неща му харесвам, ама и не малко - не.

# 541
  • Fort Worth, TX
Марче, айде с мен на фитнес:-) С глад не става:-) Аз поне не мога да гладувам вече, а и файда няма.После всичко тройно се връща с пълна сила.Аз тая вечер изкарах на салата от китайско зеле, домат и краставица с една филия Вита-класик.Чакам с нетърпение другата седмица да се видя с момчето, което трябва да ми изготви режимите:-)
Много наясно ми се вижда с нещата.

# 542
  • София
Марче, айде с мен на фитнес:-)

На фитнес....а, не! На мен тези и едни други такива неприлични движения са ми забранени. Ти ходи, ще станеш фина.  Simple Smile Можеш ли да си представиш аз след почти две кутии на ден цигари ....на фитнес. Ще си ..издухам дробовете. Бъде жалостива към мен, моля.

# 543
И аз да се появя за нощната смяна.
Как ми се спи две не виждам, след обяд не ми остана време да полегна, нощес спах само 2,5 часа и съм като парцал, ама сега ще живна, това е моето време.

Марчева, тук съм ама дремя.
Мушкатова я му скръцни със зъби на това кръвно, кво си позволява  Mr. Green
Ма Ко вие не сте ли малки за тая красавица, май ще ви я краднем  Laughing
А за змийската класация се разбери с Мари и Марчелота, аз съм само фен, от друг вид животни съм аз  Joy
Морена как ти дава сърце да я отрежеш таз коса разкошна, кукла е тя, май ще преварвам Ма Ко
Валенцето като те слушам - добре че не слушах мама като ме възпитаваше и израснах една лошотия, сега съм за другите лоша за себе си добра  Mr. Green
Мастерче, с тия мишоци направо ме разбиваш, ще пускам котката май. Ама може ли такова нещо - сложили са ми куче, прасе, крава, пиле, летящ слон и ..., а котка няма. Размина ти се тая вечер ама утре ще я намеря и ще видите с мишоците
Вио дано да няма повече проблеми Ванко, а количката какво и се счупи, давай да я ремонтираме, нали съм на вълна ремонти  Joy
titi888 тоя Емо е страшен, браво на детето взело е страха на питката  Joy
Смърфиетка разкажи повече за тоя полет, само ни държиш в напрежение  Hug
Kaka Daka сега ти ли си на ред  ooooh!, какво ви е подкарало  Hug, бързо оздравяване и на малката и на теб
Поли и вас ли е подкарало, ама и ти с температура и ще шеташ, я лягай и почивай, гледай тв, чети  книжка, работата няма да избяга
Лусс голям образ е Петьо, ама знаеш ли колко е трудно да отделяш думите, я виж и така се разбира какво е написал  Laughing
pisenxeto нямаш проблем, ще ги оправим и колата ще оправим, ще си доведа помощника и ще им видим сметката, пък и той е скромен, яде малко, не пие, ама пуши много  Joy
Гледах ти мартеничките някъде, вчера се набутах незнайно как в някаква тема за мартенички и май там ги видях или във ФБ  newsm78, забравих вече, ама са готини. Браво за инициативата.
Да снимаш градината като покарат цветята, после като цъфнат пак, искам снимки да знаеш иначе ще те намеря и .... ще си ги наснимам сама  Mr. Green
Рали добре дошла  Hug
Мари честита ти нова длъжност, ама аз не видях почерпката по случай случката.
Не ви изброих всички ама отивам да си нагледам пак пералнята, пуснах я пак да пере. Полудях днес ама и се радвам като малко дете на нова играчка. Най се радвам че стана тази, а не се наложи да купуваме нова. Не ща нова искам си тая вярна дружка. Имам я от 1998 края, а частите и са от 1986 г.  ooooh!, яка машина се оказа, тогава я взех втора ръка. Сега е малко пообелена, няма вид, ама ММ ми обеща да ми я боядиса в жълтичко. Обожавам тоя цвят - луд на жълто се радва  Joy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Аз докато ви изчета и си напиша писането 5 нови отговора, ама няма да ги чета преди да публикувам че скоро няма да го пусна това, а и ще стане двоен чаршаф

# 544
Аз се освестих, канелата май подейства. А циганската баничка, ммммм! Моренке, хапни си, да не ти стане нещо Joy Joy Joy. Покрай мото кръвно, премерих и на ММ - 105/65 , пулс 64. Железен е, така бързо му се възстановява пулса след натоварване, признала съм го. Моя от дете си е 95-100.
Връщам се сега да видя вече не от телефона Гушкан и мишоците.

# 545
Моренка, голЕм бонбон!

# 546
  • София
...........
.......
Ама как нова длъжност  newsm78 Вие май ми правите преврат, задкулистно действате.   Mr. Green  Ще дойдат танковете , ей!! Власт се взима с кръв и с кръв се дава.!! Ура!! Кой каквото си е взел, негово си е. Не пущам нищо.  Simple Smile

# 547
...........
.......
Ама как нова длъжност  newsm78 Вие май ми правите преврат, задкулистно действате.   Mr. Green  Ще дойдат танковете , ей!! Власт се взима с кръв и с кръв се дава.!! Ура!! Кой каквото си е взел, негово си е. Не пущам нищо.  Simple Smile
Марчевааааа  Hug  Heart Eyes споко, няма преврат, имаш вече зам. домоуправител, подпомагащ демек  Mr. Green Ма аз четох по диагонала малко и не видях почерпка. Другите се скътаха, голям страх си всяла с тая зелена красавица от снощи  Joy

# 548
  • при късмета
Марче, виж какво намерих случайно

http://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE--%D0%B1%D1 … BD-news13931.html

# 549
  • София
Марче, виж какво намерих случайно
...........
Много ти благодаря. Изключително полезно нещо си ми пуснала. Утре отивам да си купя плоско шнурче, пък да видим, какво ще направя.
Бабче, зелена, зелена ама блещЯ чак от красота.
Отивам да гледам филм
Сега ще ви пусна един, който е много приятен, хем е драма, хем малко усмивки има, хем хубави и богати къщи...Кандидат Кейт Бланшет за главна женска роля за Оскар.
http://www.imdb.com/title/tt2334873/

пп оф.. забравих да споделя за онези наши кифли, дето си ги правим ден през ден. Та, онзи ден като ги замесих, прибавих им стафиди, даже не съм ги и накисвала предварително в ром, а ей така ги хвърлих две шепи и добавих и 2 с.л. ром за разкош. След като втасаха доволно, започнах да ги правя на кифлички, ама стана прекалено меко тестото. Нищо. Заформих им там някаква форма, ама направо си беше грозна форма,  и ги пратих във фурната да се печат. Станаха точно както едно време козуначените макови кифли, дебелички, пуФкави , подутички,  мекички .... ммммда. Та, да споделя само се върнах.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 01:14 от marchеva14

# 550
Скофти ми се настроението.
 Марчето опасна може да изръси някой лаф и да ме накара да се смея с глас.
Баба яка А така:добре че не слушах мама като ме възпитаваше и израснах една лошотия, сега съм за другите лоша за себе си добра.Хареса ми тая сентенция.
Аз не се карам на мъжа ми.Карам се директно със свекървището.Лошотия съм в това отношение.
Ама кво да правя като са ме създали пряма и директна.Каквото мисля рано или късно си го казвам право в очите.
Гушкан е голям сладур.Ама какви са все красиви тея деца в тая тема.
А много сте лоши!
Колко много почерпки ви сложиха днес вие пак си просите още.
Мари напълни им очите та да спрат да си искат сладичко.  Joy

# 551
Това не е ли с връзка за обувки?
Мен пръстена на клипа ми се видя широк.

# 552
  • София
Това не е ли с връзка за обувки?
Мен пръстена на клипа ми се видя широк.
Връзки за обувки    ... newsm78 , да може и да си права. Зная, че някъде имам такива, отивам да търся.  Hug  Да, на клипа е широк пръстена но ни показват , как може да се справим при неприятна ситуация.  
Защо си с лошо настроение?? Винаги се смея с теб.

# 553
Мм ме идоса .Нищо сериозно ама ми скофти настроението.
Хи хи ти като едно време в София в общежитието имах съквартирантка.
Много готина,нон стоп лъчезарна,винаги пуска шеги.Изеднъж я виждам да плаче и се ошашках.
A тя милата казва:Е и аз съм човек. Simple Smile
Отивам да си издиря нещо сладичко.

# 554
Марчева, студени ръце, цял ден глад  без сол и кафе да се обезводня малко и след това напъни със зехтин и сапун . Болеше много и трудно излезна ,но го прекарах някак си и спасих пръстена от рязане.УСПЕХ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт