Домакини 27

• 35 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Валенце, днес именици са Валерия, Максим и Агнеса. Ама твоя ник нали е Валенце, та си има и той имен ден. Wink

Новата визия се вижда, когато не си се логнал и четеш по темите. Аз си чета и доста различни теми, освен тези , където пиша и малко по малко свикнах. При мен реклами не се виждат, аз съм с Мак и ИОС, може би затова. Но истинска алтернатива едва ли ще се появи в скоро време. Иска се не само един интернет адрес, ами и модериране, хостване, сървъри, защита и т.н. За да се прави това трябват и пари, и пак опираме до същия проблем.

Ма ко - имен ден на ника й!  Wink

# 616
  • София
Измъкна се, нЕма риза за менееее!

# 617
Марчева ЧИД на сина ти,да ти е жив и здрав.Понеже нямам фейсбук и немога да видя алтернативния форум,някой да ми го драсне на лични

# 618
Честит имен ден на Максим на Марчето, да е жив и здрав   bouquet
Честито и на всички празнуващи!
Преди малко се върнахме от личната лекарка на децата, аман вече!!! Всеки ден взехме да се виждаме, не е добра тая работа, ама хич. Ванко е добре, ръката не го боли. Дея обаче още не е съвсем здрава, и затова....Оспамокс  Confused Кофти, обаче след тоя смъртен случай и то на детенце баш, не смея да рискувам и ще си и го давам. Туй то. Ако не е Ванко, Дея ще е. И още поне 100 бели косъма в моята коса, мда  ooooh!
Новата визия на форума е ужасна и според мен. Ще се регистрирам и в алтернативния, и ако дружно се местим - с вас съм.
Коконче, свекървата много ти помага, браво на нея  Twisted Evil Моята от няколко дни взе да се занимава повече с Ванко (разбирай - чете му книжки), и оня ден я чух да му казва "Ми аз не мога да си почина от тебе бе, бабо"  Shocked Изморила се жената, какво да се прави. А на Дея внимание никакво, даже повтаря, че непрекъснато я забравя  Rolling Eyes

# 619
  • Sofia
Марчева ЧИД на сина ти,да ти е жив и здрав.Понеже нямам фейсбук и немога да видя алтернативния форум,някой да ми го драсне на лични
Копираш адреса на бг-мамма.ком и на мястото на бг слагаш "bul" - това е.

# 620
Вио - Оспамокса не е ли антибиотик? Какво й е на малката душичка?
То човек пишман да стане от такива помагачки като твоята и на Кокона свекървите!  ooooh!

# 621
Вио - Оспамокса не е ли антибиотик? Какво й е на малката душичка?
То човек пишман да стане от такива помагачки като твоята и на Кокона свекървите!  ooooh!
Смърфче, антибиотик е, да. Ами нали беше контактна с Ванко (какво контактна, не са се разделяли), и явно и тя е прихванала от неговата вирусна инфекция  Confused

# 622
  • UK
Копираш адреса на бг-мамма.ком и на мястото на бг слагаш "bul" - това е.
Аз го копнах, ама пак бгмамма ми се отваря newsm78  Thinking Вио Hug ооооо позната картинката, обажда се другия и син и явно я пита, какво прави отговора беше: ми какво да правя, гледам деца #Crazy Joy Joy Joy А де, наистина ги гледа, я пряк и преносен смисъл, легнала на дивана, опънала краците Whistling ииии през решетката на креватчето hahaha

Честит имен ден на Максим на Марчето, да е жив и здрав  bouquet и
Честито и на всички празнуващи! Hug  bouquet

# 623
Коконче, пратих ти го на ЛС, само че във фейса  Peace

# 624
  • UK
Коконче, пратих ти го на ЛС, само че във фейса  Peace
Hug

# 625
Какви свекърви имате.Аз моята много си я обичам(сигурно,защото е в Гърция,а не при мен) hahaha Но когато си е идвала,винаги ми е помагала.
Вио дано бързо да  и мине на малката ти беба.
Бети кашля много зле,утре пак ще я водя на док,за да сменим аб(този май не и помага ooooh!)много лошо кашля ooooh! страх ме е,дано да и мине бързо.
Иначе сега ще помързелувам с чаша бира,мм пак отиде на карти,а малката спи в нашата стая.После ще мина пак

# 626
  • UK
Тъйййй и аз се намърдах там в новото място Mr. Green ама, ние там, къде сме newsm78

# 627
  • Sofia
Тъйййй и аз се намърдах там в новото място Mr. Green ама, ние там, къде сме newsm78
Ми няма ни (не съм проверила преди да пиша де, ама не вярвам някой да е подхванал темата ни там)... нали ще сме тук докато не ни припари.  Wink

# 628
  • София
Честит имен ден на Максим на Марчето, да е жив и здрав, благополучие и късмет!!!

Аз не се набутвам повече в никакви форуми!!!

# 629
Марчева да ти е жив и здрав именника !
vio милото дете дано бързо се оправя  Hug до събота да са оздравяла  Wink
kokona20 страша е баба ви  ooooh!ами то днес бабинден решила е че ще е на почит.
Аз не помня разкарвах ли ви за моята свеки,  за изписването на големия отказа категорично да дойде заради големия студ.За малкия хич и не се обади да честити, и от тогава изобщо никаква връзка не поддържаме.Големия го е виждала 10-15 пъти, за гледане изобщо не може да се говори.Ама да са живи и здрави да си гледат внуците.
А сега моля някой да дава съвет, доста майсторки има.Решила съм торта Татяна да правя обаче ми хрумна да я покрия с "пламъци" ( белтъци и карамелизирана захар) дали ще се получи тя по принцип ще си е поела от сметаната между блатовете какво ще кажете .

Общи условия

Активация на акаунт