Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 263
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
защо  възможно  най  невероятния начин  , по малък ли  е шанса с 1 яйцеклетка = 1 ембрион . при кой доктор ти  е опита . на нас ни  е първи опит . Hug

Ами защо... Защото 1<2<3... Но пък други фактори бяха налице.
При д-р Юнакова в клиника Щерев.

# 91
Добре де, усвоява се за 4 минути. Но докато стане в усвояем вид, минават може би 15-20 минути. Нищо не може да се усвои от капсулата във вида, в който си я слагаме, но от телесната температура тя се разтапя и става усвояема. Ето това време колко е и изобщо - трябва ли да се лежи след поставяне на утрогестан?

При мен обикновено сутрин няма време - взимам душ, слагам утрогестана и отивам на работа. Вечер е по-различно, душ, утрогестан и веднага си лягам, гледам да не се размотавам много-много след слагането му.
Ако работата ти е седяща, можеш да слагаш утрогестана преди да си седнеш на бюрото Wink
На мен ми се наложи нялоко пъти да вървя по 30 минути, първия път си беше изтекъл, но вторият път, просто изчаках до съответното място и там го сложих Wink

# 92
Ако работата ти е седяща, можеш да слагаш утрогестана преди да си седнеш на бюрото Wink
На мен ми се наложи нялоко пъти да вървя по 30 минути, първия път си беше изтекъл, но вторият път, просто изчаках до съответното място и там го сложих Wink
Делюжънче, утрогестана ми стои в банята. Ако не го сложа сутрин преди да изляза, сматай че съм го пропуснала. Случвало ми се е спешно да търча до аптеката и да се моля да ми го дадат (защото естствено не си нося рецептата)... След като се усвоява за 4 минути, значи всичко е наред Simple Smile

За протокола: в момента не слагам утрогестан, питането ми беше принципно Wink

# 93
Делюжънче, утрогестана ми стои в банята. Ако не го сложа сутрин преди да изляза, сматай че съм го пропуснала. Случвало ми се е спешно да търча до аптеката и да се моля да ми го дадат (защото естствено не си нося рецептата)...
Laughing това все едно аз съм го писала  Laughing
Колежката скоро ми се смя, като видя как си вадя от дамската чанта едно несесерче от бабешки стил, пълно с хапчета - ама пусто като забравям, и фолиевата даже забравям

Peace Peace

# 94
Като стана дума за утрогестана, има ли някой който го е приемал през устата вместо вагинално? 
Според моите доктори, през устата се усвоявал по-добре.  Не се и оплаквам, разхождам се по цял ден леко сънлива и еуфорична Simple Smile

# 95
  • София
Като стана дума за утрогестана, има ли някой който го е приемал през устата вместо вагинално? 
Според моите доктори, през устата се усвоявал по-добре.  Не се и оплаквам, разхождам се по цял ден леко сънлива и еуфорична Simple Smile
Точно обратното- усвоява се по- добре вагинално, и е доста по- щадящо за черния дроб.
Да не говориме за чувството на сънливост, замаяно ст и гадене..

# 96
Аз го приемаха малко повече от месец перорално, защото кървях и нямаше друг начин. Видими странични ефекти-сънливост, гадене не съм имала, но също знам, че вагинално се усвоява по-добре от организма и се избягват скритите странични ефекти. Като спрях да кървя, веднага започнах отново вагинално да го поставям, без и да питам докторите.
Сега имам проблем с окосмяване по лицето Cry Не, че е голяма жертва на база случилото се, но е неприятно и знам, че ще ми съчувствате. И пигментни петна по брадата имам, но тях с един крем май ще ги преборя.

# 97
Здравейте момичета, днес ми е 4-ти ден от стимулацията. Вкарала съм се в един филм от вчера, защото забелязах, че патрончето на пурегон (писалката) седи си сякаш почти пълно, а уж трябваше да ми стигне само до утре сутрин. Не съм пропускала да се бода сутрин и вечер по 100 единици. Но възможно ли е да съм объркала нещо и да не съм си го инжектирала ами да съм се бола напразно повечето пъти. Това фатално ли ще е? Гледам да съм стриктна и да спазвам всичко. Уж с писалка било по-лесно а то... Божеее, как може да не забележа по-рано, дано не съм съсипала всичко още в началото. Утре съм на преглед, направо не знам как ще спя от притеснение.  Confused

# 98
Спокойно, и аз веднъж бях изпаднала в паника, но дали  имало достатъчно количество в писалката. В писалките Пюрегон има най-малко 400 единици препарат, нищо, че пише 300 единици. В самата листовка също някъде го пишеше.

# 99
Охх дано да си права Eti*, Hug  моята е от 900 единици, но въпреки това ми се вижда прекалено много останалото количество. Днес гледах разни клипчета как се поставя, ми правя уж същото, което и доктора ми показа всъщност. Охх голяма съм шматка, ама в случая хич не е шега работата. Много ми е притеснено.

# 100
Това и докторът и акушерката ми го казаха, че в Пюрегона има "бонус", макар и да не го афишират. Писалките са наистина направени много лесни за употреба и за това ни се струва, че не изтича количество. Защо, за твое успокоение, не си маркираш до къде ти е сивото бутало и след като си поставиш количеството, погледни до къде е стигнало.

# 101
Това ще го направя тази вечер, яд ме е че не бях по-внимателна още от първия ден и ме е страх да не съм провалила всичко още в началото заради това невнимание.

# 102
Спокойно, това напрежение и притеснение ти е от хормоните. Сигурна съм, че си направила нещата както трябва!

# 103
  love001  Благодаря ти за успокоението. Утре ще разбера какви съм ги надробила. Надявам се да мога и да стигна до клиниката в това заледено време.

# 104
Помня, че и аз бях влезнала в същия филм, макар да не помня подробностите. Накрая се оказа, че съм си правила всичко както си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт