Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 219
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
На мен също ми беше препоръчана физиотерапия заради срастванията от различна от споменатите софийска клиника. Но си взех направление и си направих един курс-преди две години мисля, че беше. Моята я правих в ИСУЛ, защото ми е близо до работата. Не мисля, че имаше някакъв ефект, но знае ли човек!

Ети, къде точно в ИСУЛ, помниш ли в кой кабинет (или поне етаж) и в коя от двете сгради? Какви процедури ти правиха?

Аз имам сраствания и искам на тях да въздействам.
Рабитче, не знам дали да ходиш там. Виж някъде по-свястна физиотерапия. На последния етаж на ИСУЛ се намира. Работи само една доцентка-може да са се променили нещата за две години. Ако решиш да ходиш там, ще ти изровя мобилен номер.

# 586
Рабитче, аз вчера се обадих в клиника "Дженерали" за физиотерапията /докато още не ми беше отпаднала като вариант/. Мила съфорумка ми каза, че там е правила физиотерапия  Hug
Те са на бул. "Дондуков" и ако ИСУЛ ти е удобно като локация, Дженерали също ще са ти!
Едно изключително любезно момиче ми каза, че, да, работят със здравна каса и просто да си взема направление от личната и да се обадя да си запиша час в удобно за мен време и да заповядам Hug

ivankaka, да, реших да ги инвестирам в по-смислени неща - или поне в неща, в които повече вярвам, че биха дали резултат - като рефлексотерапия, масажи, спорт / и музика  Laughing /
Ако не друго, то поне каква мацка ще стана  Flutter Flutter Flutter

# 587
Привет и от мен. Пункцията мина доста добре. Нямах и болки но за всеки случай ми пуснаха една системка. Извадиха 3 яйцеклетки от 5 фоликула. И сега съм в очакване. Утре сутринта ще ми кажат дали са се оплодили. Praynig

Пипи миличка имаш палци и от мен ...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover    bouquet

Мишел - и за теб едни ,  fingerscrossed moresmile cow  после ще кажеш дали е било ефикасно всичко на което се подложи ( поне е гимнастика , няма да навреди  Mr. Green )   bouquet

# 588
Момичета, страхотни сте  Hug
Аз бях решила да ходя чак в Кюстендил  Laughing Не че ще е лошо, една почивка с мъжа ми.

# 589
  • Пазарджик
Момичета днес нещата не са добри за мен. Май бях до тук. Док. каза че едната Я. е започнала нещо да се дели което не било добре и отпада, другата била с 3 пронуклеуса съответно и тя отпада, и третата била с 1 пронуклеус но можело да развие още един но не е много сигурно. Та явно до трансфер няма да се стигне. За сега щели да наблюдават тази последната но да не очаквам много от нея. Много се натъжих даже си поплаках доста  Cry Ще се окаже че Я. не са много добри на този етап. Не знам какво ще правя, има ли някаква възможност за подобряване качеството на Я. ? Ще звъня да питам док. какво може да се направи но все още съм много разстроена Cry

# 590
Уф, миличка Пипи...  spoko  Не това очаквах да прочета...  Confused

Да, има начини за подобряване качеството на яйцеклетките!   Peace
В нета има много информация по въпроса. Добавки - DHEA, Prim oil, Коензим Q10, Wheat grass и други! Спорт, повече двигателна активност като цяло... Де що чета форуми все на това се акцентира  Simple Smile

Говори с лекаря, виж какво ще те посъветва и той. Потърси и ти информация.
Но най-важното - не унивай!!!  Hug Hug Hug

# 591
Здравейте момичета, не пиша много често тук, но реших да споделя нещо което мисля,че ще бъде от полза на всяка от вас. Скоро помолих  гинеколожката ми да ми препоръча специалист за ин витро. Тя се обади на някакъв лекар и го помоли да препоръча специалист които няма да ме лъже. Каза че много често лекарите злоупотребявали и не правили качествени процедури,защото знаят че ако първата не е успешна ще направим още една и още една....реших да споделя не за да ви настройвам отрицателно, а защото знам колко пари и надежди отиват на вятъра след един отрицателен тест.Имайте едно наум

# 592
Момичета днес нещата не са добри за мен. Май бях до тук. Док. каза че едната Я. е започнала нещо да се дели което не било добре и отпада, другата била с 3 пронуклеуса съответно и тя отпада, и третата била с 1 пронуклеус но можело да развие още един но не е много сигурно. Та явно до трансфер няма да се стигне. За сега щели да наблюдават тази последната но да не очаквам много от нея. Много се натъжих даже си поплаках доста  Cry Ще се окаже че Я. не са много добри на този етап. Не знам какво ще правя, има ли някаква възможност за подобряване качеството на Я. ? Ще звъня да питам док. какво може да се направи но все още съм много разстроена Cry
Понеже ти е първи опит не бързай да си правиш заключения.Все пак качеството на яйцеклетките зависи и от стимулацията Peace

# 593
  • София, Бургас
Момичета, виждам, че обсъждате хормоните АМХ и Инхибин. Аз да си кажа моето мнение, че има смисъл да се изследват. И аз като вас се чудех за какво ми е, но като установихме, че са много ниски и това е причината за кухото яйце и малкото Я(2 броя), които изкарвам със зверска стимулация, докторката ми препоръча да пия Дея и М2тон за 3 месеца. Ами, да ви кажа има ефект при мен. Сега стимулацита ми не е толкова силна и имам 6 равномерно растящи фоликула. Досега не ми се е случвало толкова добре да вървят нещата. Така, че има смисъл да се изследват преди процедура, защото ако проблема е там, по-добре е няколко месеца терапия, отколкото провеждане на опит, който още от началото е обречен. Това е моето мнение, след като вече видях резултата от тримесечното пиене на Дея-та...

# 594
В клиниката, в която си правих процедурата, първо ми дадоха един списък с изследвания, които трябва да направя-не е от меркантилна гледна точка, защото знаеха, че няма да ги правя при тях, Инхибин Б и АМХ бяха сред тях, после коментар и терапия и чак тогава пристъпване към процедурата. На мен ми изписаха DHEAB и други неща, но нали коментираме конкретно тези показатели.

# 595
Момичета, виждам, че обсъждате хормоните АМХ и Инхибин. Аз да си кажа моето мнение, че има смисъл да се изследват. И аз като вас се чудех за какво ми е, но като установихме, че са много ниски и това е причината за кухото яйце и малкото Я(2 броя), които изкарвам със зверска стимулация, докторката ми препоръча да пия Дея и М2тон за 3 месеца. Ами, да ви кажа има ефект при мен. Сега стимулацита ми не е толкова силна и имам 6 равномерно растящи фоликула. Досега не ми се е случвало толкова добре да вървят нещата. Така, че има смисъл да се изследват преди процедура, защото ако проблема е там, по-добре е няколко месеца терапия, отколкото провеждане на опит, който още от началото е обречен. Това е моето мнение, след като вече видях резултата от тримесечното пиене на Дея-та...
Кате,
напиши ми моля те, коя точно марка пиеш от Дея и М2тон,
ако искаш на лични,
благодаря предварително  Hug

# 596
  • Sofia

+ 1 - и при мен има ефект от тези две добавки, независимо, че ги пия от един месец  Peace

# 597
Да се отчета и аз! От утре започвам стимулация с фемара /2х1 таблетка за 5 дни/
Ще ми бъде първа стимулация изобщо...ще видим каква ще я сътворим!
Пипи  Hug

# 598
pipilota, от тази стимулация не може да се прави генерален извод че яйцеклетките са ти недобри. при една моя лека стимулация с фостимон, преминала през тримата лекари в надежда заради летните отпуски изкараха три яйцеклетки - казаха ми че нищо не се оплодило и аз приех че яйцеклетките ми не са ок.Но отидох при ембриолозите и поисках да ми дадат информация за яйцеклетките, оказа се че двете яйцеклетки не били узрели но те все пак ги наболи, само третата била в метафаза 2; на следвашата стимулация ми биха два последователни дни прегнил и двете яйцеклетки които се оплодиха стигнаха до 5 ден

# 599
  • Пазарджик
Момичета благодаря ви за подкрепата. Днес отново получих лъч светлина. Яйцеклетката с малкя шанс се е развила и вече имам ембрионче. Не спирам да се моля да оцелее до понеделник. Док иска да го гледат поне до 5 ден за да видвя дали ще се развие правилно. Стискайте ми палци: )

Общи условия

Активация на акаунт