Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 201
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
За сьомгата си купувам май недива, но разбрах, че и скумрията била богата на омега 3, затова ще започна да ям и скумрия, нея май не я отглеждат в развъдници. Пипилота, много е важен спорта. Аз ходя на аеробика, ако няма в твоя град можеш да правиш лек джогинг. Спорта много помага за кръвоснабдяването на матката и за укрепване на тазовите мускули. Дори при жени, които си забременяват по естествен път се препоръчва. За витамин Е, разбрах, че не е мастноразтворим и трябва да се внимава с него.

# 631
  • София, Бургас
Аз само да се отчета, че днес изкарахме цели 7 яйцеклетки:) много съм доволна и сега остава и да се оплодят...Wink

# 632
  • Пазарджик
 kateto_85 Браво стискам палци дано все добри новини да ни съобщаваш и накрая едно   ylinfant

# 633
Аз само да се отчета, че днес изкарахме цели 7 яйцеклетки:) много съм доволна и сега остава и да се оплодят...Wink
Браво, Кате! Стискам палци всичко да върви по план Simple Smile

# 634
  • София, Бургас
Браво, Кате! Стискам палци всичко да върви по план Simple Smile

Още не мога да го асимилирам,че са толкова много, но не смея да се радвам преди да видя колко са качествени...

# 635
 Браво ! Отново на старта !
 Аз вече съм в очакване.Трансфер на 3  3дневни ембриончета... Praynig
 Всичко ще  е наред ! Дано този път вървим заедно Кате Praynig

# 636
Кате с какво те стимулираха този път?
Стискам палци всички да се оплодят  Peace

# 637
Подарявам лекарства
Prednol 16 mg срок на годност 07/2014 г
Меtfogamma  500 mg срок на годност  12/2016 г
Parol 500 mg срок на годност 10/2016 г
Дехидрокортизон 5 mg. срок на годност 03/2015 г

# 638
  • София, Бургас
Пак с менопур...предния път имах и елонва за първите 2дни и пак с големи дози менопур и изкарах 2Я...разликата е сега,че пих 3 месеца дхея..явно действа при мен..

# 639
  • София, Бургас
Браво ! Отново на старта !
 Аз вече съм в очакване.Трансфер на 3  3дневни ембриончета... Praynig
 Всичко ще  е наред ! Дано този път вървим заедно Кате Praynig
Този път няма да се измъкнем..в жегата лятото ще сме с коремчета:)...ама ще се прежалим Wink

# 640
Пак с менопур...предния път имах и елонва за първите 2дни и пак с големи дози менопур и изкарах 2Я...разликата е сега,че пих 3 месеца дхея..явно действа при мен..

То и аз пия DHEA но успях да посваля само фсх-то, антимюлеровия не мръдна Sad

# 641
  • София, Бургас
Аз не съм го изследвала пак..февруари беше 0,60, инхибина 25...направо трагични..но важното е, че сега стимулацията ми подейства и хич не ме вълнува колко е в момента..важното е да имаш антрални фоликули, които със стимулация да развиеш..аз след първия месец имах около 10, което си беше рекорд..сега преди стимулацията бяха 8..

# 642
 Не е много в жегата.В големите месеци точно по хладно ,наесен.Баткото ми е точно по това време Simple Smile

# 643
Аз не съм го изследвала пак..февруари беше 0,60, инхибина 25...направо трагични..но важното е, че сега стимулацията ми подейства и хич не ме вълнува колко е в момента..важното е да имаш антрални фоликули, които със стимулация да развиеш..аз след първия месец имах около 10, което си беше рекорд..сега преди стимулацията бяха 8..

Кате, искам да те попитам със стимулацията се развиват само антралните фоликули ли. Тоест ако имаш 11-12 след стимулацията ще дадат толкова яйцеклетки. Или по време на стимулацията се образуват нови антрални фоликули. Това не го разбирам. Имам и още един въпрос, тези антрални фоликули които след стимулацията са се спукали после пак могат ли да образуват яйцеклетка? Tired

# 644
  • София, Бургас
До кокото знам всеки месец тялото си произвежда антрални фоликули, които са много малки и един от тях се развива като доминатен, а другите претърпяват обратно развитие..Със стимулация караме колкото може повече от антралните да се развият...Пукнат ли се веднж фоликулите, вече край с тях., т.е при пункцията, ако ги пукнат да проверят дали има Я, вече не претърпяват обратно развитие..

Аз да си кажа, все пак Simple Smile Имаме 5 оплодени, но трансфер на 3ти ден..не знам защо не изчакваме до 5ти, но вярвам на ембриолозите..

Общи условия

Активация на акаунт