Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София, Бургас
Момичета, последно колко обикновено се очаква да бъде естрадиола в една качествена яйцеклетка?

Michelle La Belle,пия 2 по 1 Дея от 50мг...
Доколкото знам, нормалното ниво за зряла, годна яйцеклетка, е поне 200 (250) пикограма на милилитър за всеки фоликул, по - голям от 15 мм в диаметър. Обаче обърни внимание на мерните единици на изследването - pmol/l или pg/ml
Някъде имаше конвертор, нещо се делеше на 3,6 май...

Ami,аз не съм ги гледала мерните единици. Тя само докторката ми каза, че очаква утре да стигне 2000..Аз я питах дали да се надяваме на 4-5 и тя каза, че се борим за 5...Дано да е права де Simple Smile

# 616
Този естрадиол не ми е много ясен защото на последната пункция в деня на прегнила имах  естрадиол 1808 pg/ml , а фоликулите ми бяха 6, два от които по 13мм. В крайна сметка излязоха 5 зрели яйцеклетки.

# 617
  • София, Бургас
Не знам и аз..Явно си е различно при всеки..В четвъртък ще видим...Дано наистина се окажат 5. Иначе имам 7 фоликула, но винаги имам кухи..

# 618
Стискам палци! Praynig

# 619
  • София
Здравейте.
Моля посъветвайте ме  Praynig. Към края на май ще започваме стимулация за ин витро- за първи път.
В момента съм на инжекции Золадекс.
Дали е добре да започна да приемам някакви добавки, които да повишат качеството на яйцеклетките или заради приема на Золадекса няма смисъл  newsm78?
Удачно ли е да пускам някакви имунологични изследвания, какви и кога? Резултатът изкривява ли се от този Золадекс или не би следвало?
Ще си питам и лекаря естествено де, но ми се иска да имам информация и преди това.
Благодаря   bouquet

# 620
Христос Воскресе, момичета!   bouquet

zazu1, най-добре попитай лекаря си. Не те съветвам да пиеш нищо на своя глава при положение, че си на инжекции  Naughty

kateto_85, аз пия по 1 DHEA 50 mg на ден, въпреки че ми е изписано по 2  Blush

Пипи, много съжалявам...  spoko

# 621
Здравейте.
Моля посъветвайте ме  Praynig. Към края на май ще започваме стимулация за ин витро- за първи път.
В момента съм на инжекции Золадекс.
Дали е добре да започна да приемам някакви добавки, които да повишат качеството на яйцеклетките или заради приема на Золадекса няма смисъл  newsm78?
Удачно ли е да пускам някакви имунологични изследвания, какви и кога? Резултатът изкривява ли се от този Золадекс или не би следвало?
Ще си питам и лекаря естествено де, но ми се иска да имам информация и преди това.
Благодаря   bouquet
На тези въпроси ще ти отговори лекуващия лекар.

# 622
 Един месец е твърде малко ,за да има ефект. Аз пиех ДХЕА и Бабини зъби 3-4м преди това.

# 623
  • София
Ами аз Бабини зъби пиех месеци наред, но по няколко дни - и ми регулираше много добре цикъла.

# 624
  • Пазарджик
Момичета да ви питам за качествено омега 3. Мисля да започна да го пия , а също така мисля и някакви комбинирани витамини. Докато чакам заповедта от фонда да взема малко да подобря Я. Вие нещо др бихте ли ми препоръчали.

# 625
Момичета да ви питам за качествено омега 3. Мисля да започна да го пия , а също така мисля и някакви комбинирани витамини. Докато чакам заповедта от фонда да взема малко да подобря Я. Вие нещо др бихте ли ми препоръчали.

За забременяване и по време на бременност е по-добре рибеното масло да е повече с   DHA .

# 626
Аз ще ти препоръчам да ядеш качествена храна-авокадо, плодове, зеленчуци и тн. Това правя аз, пия фолиева к-на, ям ядки и сега ще си купя и витамин Е. Нещо ми се струва, че след овулация ми е тънка лигавицата 11мм и малко. Народа прави лигавици по 14-18мм. Tired
А за омега 3 яж сьомга, не ти трябват химии. Още повече, че изксутвените витамини и минерали често не се усвояват от организма. Аз ям сьомга 3 пъти в седмицата-котлети, в преразход съм, ама какво да се прави. Hug

# 627
Аз само да допълня, че сьомгата трябва да е дива, не от развъдник. Къде, обаче, в България се продава такава Thinking

# 628
  • Пазарджик
Благодаря ви за съветите. Ще се опитам да променя някой неща в храненето си да имам по здравословен начин на живот. Въпреки че на БГ пазара  трудно да се намери качествена храна - особено тук в Пазарджик. За това искам да допълня менюто си с малко витамини. Ще си взема натурални а не синтетични.И се надявам малко да си върна НОРМАЛНИЯ вид че след последната година съм като парцал.

# 629
Навсякъде.....сьомга в бг не живее, всичко е от Норвегия.....Или може би ти имаш предвид пастърва, не съм виждала дива в интерес на истината, всичко е от развъдник и блъскано с фураж и хормони, все едно пилешко ядеш  Tired

Общи условия

Активация на акаунт