Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 216
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Момичета благодаря ви за подкрепата. Днес отново получих лъч светлина. Яйцеклетката с малкя шанс се е развила и вече имам ембрионче. Не спирам да се моля да оцелее до понеделник. Док иска да го гледат поне до 5 ден за да видвя дали ще се развие правилно. Стискайте ми палци: )
Стис силно от мен     Praynig  Praynig 

# 601
Пипи стикам ти палци.  Praynig Всичко ще е наред.  Hug

# 602
kateto_85 , колко мг DHEA  ти изписаха?

За М2ТОН видях, че някой е питал... Той е само на една фирам Charak Pharma - струва около 9 лв и го има в почти всяка аптека  Peace

Аз започнах от вчера Wheat grass - супер гадно е на вкус, но няма как  Sick
И Коензим Q 10 почнах - по 100 мг. на ден  Hug

Следващият месец пак ще пусна хормините на 3-ти ден да видим как са нещата  Hug
Заинатила съм се, че ще го сваля това ФСХ!!!  Twisted Evil

Пипи, стискам палци  Praynig

# 603
  • Пазарджик
Оххх момичета направо ще се побъркам. Днес пак ми се обадиха че ембриона се е влошил нещо не както трябва. Така се натъжих. Направи ми се скапа цялото настроение. Дано да имам едно Великденско чудо.Утре ще видим как са нещата. До колкото разбрах док. нещо май се развивал много бавно от обикновено. Аз пък се чудя дали ако се стабилизира утре ще има смисъл да правим трансфер. След като ембриона не както трябва. Ох направо ще се побъркам от размисли.

Момичета кой беше заедно с мен за пункция? При вас как са нещата? Мисля че имаше някой за четвъртък и петък.

# 604
Без да те отчайвам, но мисля, че не трябва да ти трансферират тоя ембрион.
Пари и надежди на вятъра.

# 605
Аз бях в четвъртък на пункция.=3 ембриона=3върнати.
 Голямото чакане започна! Praynig

# 606
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Да съумеем да приемем светлината, топлината и символиката на Светия огън вътре в себе си, за да огрее най-тъмните ъгълчета на нашата същност и да ни зареди с надежда и упование в Божественото начало и Доброто!

# 607
  • София
Аз бях в четвъртък на пункция.=3 ембриона=3върнати.
 Голямото чакане започна! Praynig

ili7372, от сърце ти пожелавам EFP

# 608
  • Пазарджик
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Да сме живи и здрави , и скоро всички да сме благословени с най - голямото щастие на света  Hug

ili7372 пожелавам си едно   ylinfant

# 609
Христос воскресе!
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви!
Много здраве и благополучие и сбъднати мечти момичета
!!! [/color] :bouquet

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 15:54 от BoDill

# 610
  • София
Воистина воскресе!
На този светъл празник си пожелавам Бог да дари всички нас, които имаме желание да даваме любов и създаваме живот с така чаканите дечица  Praynig.

# 611
  • София, Бургас
Момичета, последно колко обикновено се очаква да бъде естрадиола в една качествена яйцеклетка?

Michelle La Belle,пия 2 по 1 Дея от 50мг...

# 612
 Щастлив Великден !!!  Нека има МИР и ЛЮБОВ в сърцата ни !!!
 Two Hearts

# 613
Момичета, последно колко обикновено се очаква да бъде естрадиола в една качествена яйцеклетка?

Michelle La Belle,пия 2 по 1 Дея от 50мг...
Доколкото знам, нормалното ниво за зряла, годна яйцеклетка, е поне 200 (250) пикограма на милилитър за всеки фоликул, по - голям от 15 мм в диаметър. Обаче обърни внимание на мерните единици на изследването - pmol/l или pg/ml
Някъде имаше конвертор, нещо се делеше на 3,6 май...

# 614
  • Пазарджик
Е при мен не се случи Великденско чудо. Ембриончето ми спря да се раьвива. Сега ще подадем док. По фонда и ще започне голямото чакане. Пожелавам успех на всички. Няма спирам да ви следя и да ви стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт