Ключът към стабилна връзка е...

• 13 442
  • 236
  •   1
Отговори
  • Kопенхаген
...чашa горещ чай, а не секс!

Цитат
Жените вярват, че тайната на стабилната връзка се крие в поднесената от партньора чашка топъл чай или кафе, а не в горещите креватни страсти.
Цитат
И макар романтичните жестове да са високо ценени от партньорите, те не подхранват връзката в такава степен, както приготвената и поднесена от любимия човек чашка горещ чай или кафе или съвместното гледане на телевизия.
Цитат
Проучването разкрива още, че двойките без деца се радват на по-щастливи бракове от тези с деца, тъй като партньорите разполагат с повече време един за друг.

Аз съм склонна да приема тези твърдения. Предоставям трибуната първо на вас  Grinning

# 1
...чашa горещ чай, а не секс!

Цитат
Жените вярват, че тайната на стабилната връзка се крие в поднесената от партньора чашка топъл чай или кафе, а не в горещите креватни страсти.
Цитат
И макар романтичните жестове да са високо ценени от партньорите, те не подхранват връзката в такава степен, както приготвената и поднесена от любимия човек чашка горещ чай или кафе или съвместното гледане на телевизия.
Цитат
Проучването разкрива още, че двойките без деца се радват на по-щастливи бракове от тези с деца, тъй като партньорите разполагат с повече време един за друг.

Аз съм склонна да приема тези твърдения. Предоставям трибуната първо на вас  Grinning

Мадам , бихте ли била така любезна да посочите източника си на черпене на информация.Защото представените факти и наблюдаваната реалност .....леееееко се разминават. Благодаря ! Simple Smile

# 2
С последното съм съгласна. С първото не съм. Първо секс, после чай.

# 3
Доверие,общи интереси,общи цели в живота и много хубав секс.

# 4
С последното съм съгласна. С първото не съм. Първо секс, после чай.

Добре че го написа жена , че ако го напише това същото някой мъж.Аууууу няма да има по голямо прасе от него.

# 5
Не знам къде е ключът от палатката... Не знам и какво е стабилност. Абе, май нищичко не знам.

# 6
От изброените предпочитам горещ секс, романтични жестове и къща пълна с деца, а иначе ключът е взаимност, отдаденост и компромиси и много други неща ...

# 7
Дотук съм най съгласен с това :

# 8

То ако това го няма за каква връзка говорим, камо ли стабилна.

# 9
Не беше ли мусаката?!?

# 10

Използваческа , как за каква ?

# 11
Индивидуалната свобода и общите забавления  Peace

# 12
  • ...на безопасно
....емоционална зрялост на близко ниво.
....и .... противоположностите не се привличат за повече от секс-два Mr. Green

# 13

Ще се учудиш в колко много връзки липсва не само едно от изброените...и го замаскират с ''компромиси''.Компромис ''Хич не ми е супер хубаво като ме люби,ама иначе е супер съпруг'',''Не обича нищо от което аз обичам да правя'' или ''Той не иска деца,ама аз ще го накарам,като види сладкото бебешко личице'' и прочие подобни...''компромиси''

# 14
 tartelette, ако правилно съм те разбрала, изразяваш и моята позиция относно компромисите. Много погрешна за мен е представата, че се живее само с компромиси.   Компромисът е ключ към огорчението и усещането за липси.  Peace
Ако това може да бъде основа за нечие щастие, ок.

Общи условия

Активация на акаунт