Този ужасен грип

• 65 880
  • 432
  •   1
Отговори
# 420
  • 1st floor
Още си влача кашлицата, а се разболях в последните дни на януари. Но вече е много по-слаба, надявам се скоро съвсем да изчезне-...

# 421
Благодаря за отговорите ! Аз днес точно попаднах на това
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/dojde-pyrvata-vylna-ot-v … bylgariia-6007390

Между другото съм си забъркала от сутринта настърган джинджифил с мед и си хапвам. Ужасно ми е люто ,но ми казаха че страшно помага освен за имунитета и за кашлица. Също така и сок от черна ряпа в съотношение 2:1 и мед ,пие се по 1 супена лъжица  поне 30 мин. преди ядене.  Също и равни количества коняк ,зехтин и мед - това поне е вкусно  Grinning.

# 422
Момичета моля кажете ми много съм се паникьосала да си направя ли снимка на бял дроб ? Имам силна влажна ,не спираща кашлица дори и през нощта и силна болка не постоянна в областта около сърцето.На слушалки лекаря нищо не чува.

# 423
  • В тъмната гора.
Момичета моля кажете ми много съм се паникьосала да си направя ли снимка на бял дроб ? Имам силна влажна ,не спираща кашлица дори и през нощта и силна болка не постоянна в областта около сърцето.На слушалки лекаря нищо не чува.

Направи си снимка на бял дроб. Ако състоянието ти е следствие на грип, което е вирусно заболяване, няма начин началото на вирусна пневмония да се чуе на слушалка. За твое успокоение отиди и си направи снимка.

# 424
Здравейте. Аз започнах с болки в гърлото, после хрема и днес на третия ден вече започнах и да кашлям, температура засега нямам, но хремата ми е кошмарна и вече ме болят гърдите. Исках да попитам като си правите снимка на бял дроб, после ходите ли на пулмолог да ви я разчете или разчитате на това, което е написано на снимката?

# 425
Мдам,аз съм с вируса май , глас нямам ...

# 426
Аз също изкарах грипа, но ми мина много бързо.
Единственото нещо, което пих беше прополисова (клеева)тинктура (3 по 25 капки разтворени във вода) и пробиотик ( аз пия Лактофлор от доста време)! Повече фрешове и салати!
Само това и ми мина много бързо, но все пак всичко си зависи и от имунната система.
Бързо оздравяване на всички Hug

# 427
Кажете нещо за оправяне на гласа ,сумати фитолор изпих

# 428

Защо не пробваш с прополисова тинктура като си правиш гаргара? Нали не си алергична към мед?
Разтваряш 25 капки в малко вода и си правиш гаргара няколко пъти на ден, на мен лично ми помага!

# 429

Защо не пробваш с прополисова тинктура като си правиш гаргара? Нали не си алергична към мед?
Разтваряш 25 капки в малко вода и си правиш гаргара няколко пъти на ден, на мен лично ми помага!
Благодаря,не не съм,не ми пречи да пробвам ,благодаря  Peace

# 430
Бързо оздравяване  Hug

# 431
  • 1st floor
http://apteka.framar.bg/09001331/%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0-%D0%BC … B0%D0%B1%D0%BB-30
Това са ми изписвали за пресипнал глас...

# 432
На мен ми изписаха синувитал форте за кашлицата-така ми обясни лекарката от синусите тръгват секрети и затова кашлях жестоко.
И помогна ли Ви?

Общи условия

Активация на акаунт