Този ужасен грип

• 65 953
  • 432
  •   1
Отговори
# 330
  • В тъмната гора.
Абе този грип поразява де що има слабо място в организма. Наистина трудно пуска.
Сина ми пък сега е с дребна шарка, целия град пламна след като грипа започна да утихва. За шарката грипа не е виновен, просто явно непреболедувалите са много и се сега си взимат данта.

# 331
  • София
Ами януари-февруари - нормално за варицелни епидемии...

# 332
Мишел моята щерка се обрина уж от антибиотика ама сега ме караш да се замисля... Не е била контактна с рубеола... Но пък беше контактна с приятелче, дето в градината имаше скарлатина... Педиатърката изключи скарлатината като ходихме. А и обрива не е типичен за скарлатина.

Но факт е, че спря антибиотика преди 6 дни, а обрива си го има още  и не е завяхнал. Ще видим какво ще кажат като отида да и видят лимфните възли.
Angel, забравих да ти благодаря миналия път за отговора.   bouquet Извинявай.

# 333
За отхрачване всеки път ни помага следното:
- семки от дюла накисвам в малко вода за 2 - 3 часа. Определено отхрачва, за това не давам вечер,
- от плода правя нещо като компот, което пие за сокче,
- проспан (по лекарско предписание).

# 334
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета и аз от неделя съм с грип.Вчера пожелание си направих рентгенова снимка.Беше чиста.Нямам температура,с кашлица и хрема съм.Нали не може за един ден да слезе надолу инфекцията?То пък не може всеки ден да ходя на снимка.Много ми е притеснено, особено след случаите на умрели.

# 335
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета и аз от неделя съм с грип.Вчера пожелание си направих рентгенова снимка.Беше чиста.Нямам температура,с кашлица и хрема съм.Нали не може за един ден да слезе надолу инфекцията?То пък не може всеки ден да ходя на снимка.Много ми е притеснено, особено след случаите на умрели.
Аз си направих 3 снимки за една седмица.Последната беше миналия четвъртък.Уж всичко беше наред,приемах вече втори АБ,но от събота съм с пневмония.Много вномавайте и търсете лекар при най-малкия симптом.Пожелавам здраве на всички.

# 336
avdiHug, а какви бяха твоите симптоми, че се е наложило 3 снимки да правиш? При мен нещо мн странно, уж се оправям, но ребрата и мускулите около тях адски ме болят/от дясно/, направо не мога да кашлям, такава болка. И мисля, че точно от бухане се получи newsm78.

# 337
  • София
Принципно и за часове може да слезе в дробовете...според зависи.

# 338
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета много ме е страх,да не умра от пневмония.Вчера си правих снимка,утре пак ли да ходя да си правя.Не знам вече.Температурата ми е 36.6,кашлям,имам сополи бистри.Но адски ме е страх.Лекуват ме с антибиотик Цефпотек на 12 часа.И пия сироп Флудитек.

# 339
  • Hisarya, Bulgaria
Е добре тогава всеки ден ли да ходя на снимка?Кажете ми.

# 340
Здравейте ще се включа и аз в темата защото от два дни съм на легло...не ме подмина и мен  Sad Всичко започна когато миналата нощ се събудих със ужасни болки в гърлото преглъщането беше адски трудно,на следващия ден купих да смуча Ефизол,защото нищо друго ми нямаше нооо вечерта вчера вече имах почти всички екстри запушен нос,температура 38 и половина,болките в гърлото си продължават.Днес през деня ми беше по добре но сега отново втриса и температурата пак се покачва.Имате ли някаква практика от нурофен стоп колд днес си го купих ,а току що изпих две хапчета дали е ефикасно  newsm78.Снощи много трудно свалих температурата наложи се да изпия доста парацетамоли а те са и много вредни за това днес реших да опитам с нурофена,надявам се да получа от някой ползвал продукта отзиви за него....И бързо оздравяване на всички болни...  bouquet

# 341
  • София
Момичета много ме е страх,да не умра от пневмония.Вчера си правих снимка,утре пак ли да ходя да си правя.Не знам вече.Температурата ми е 36.6,кашлям,имам сополи бистри.Но адски ме е страх.Лекуват ме с антибиотик Цефпотек на 12 часа.И пия сироп Флудитек.
Не разбрах за какво точно пиеш антибиотика. Лекувай си носа, прави си инхалации... ако имаш нужда от още снимки - прави си...

hrisi90_pln - нурофен стоп колд съм пила, с гнойна ангина като бях, добре ми действаше и на Т и на общото състояние. Иначе парацетамола  чак много вреден не е, нито нурофена е по-малко вреден.

# 342
Благодаря ти много за бързия отговор Heart Eyes Дано и при мен да е добър резултата,защото ми писна вече.Колкото тази зима никоя друга не съм боледувала толкова много пъти..... ooooh!

# 343
  • Plovdiv, Bulgaria
avdiHug, а какви бяха твоите симптоми, че се е наложило 3 снимки да правиш? При мен нещо мн странно, уж се оправям, но ребрата и мускулите около тях адски ме болят/от дясно/, направо не мога да кашлям, такава болка. И мисля, че точно от бухане се получи newsm78.
Имах единствено бодежи в плешките и ребрата.Всичко друго беше отминало,дори кашлица почти нямах.Не знам какво е това чудо,но направо вече ще откача.

# 344
Хайде и аз в темата, да не остана по-назад.
Вече 3-ти път ме повтаря  newsm78. Писна ми  ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт