. Попитах, какво имат предвид - дали да имало глоби за тези, които хвърлят отпадъци, не почистват след кучетата си и т.н. После ми зададоха и други въпроси, като накрая започнаха да настояват, че трябва да им кажа в кой квартал на София живея и как се казвам. Това е събиране на лични данни, които явно ще бъдат използвани по-късно с някакви користни намерения. Смятам да сигнализирам Комисията за защита на личните данни да провери случая.
) но със сигурност е съмнително - никоя уважаваща себе си фирма за проучвания не би тръгнала да иска имена и адреси..... Съвета ми е да затворите учтиво телефона ако получите аналогична покана за анкета.....

на разни други компании и те тормозели клиентите им ). След това ми звъняха още два - три пъти , предупредих ги , че незаконно са ми взели личните данни и престанаха да се обаждат. Скоро след това започнаха с разни проучвания , анкети ... Е смених си интернет доставчика , а после и телефона , защото ми писна от тъпите " Ще ни отделите ли 5 мин . ..." Въпросната компания беше " Мегалан".
на разни други компании и те тормозели клиентите им ). След това ми звъняха още два - три пъти , предупредих ги , че незаконно са ми взели личните данни и престанаха да се обаждат. Скоро след това започнаха с разни проучвания , анкети ... Е смених си интернет доставчика , а после и телефона , защото ми писна от тъпите " Ще ни отделите ли 5 мин . ..." Въпросната компания беше " Мегалан".Препоръчани теми