та набързо тая ми обяснява, че печеля еди си какво и замеси и мтел и теленор. Стана ми още по-съмнителна работата. Пита ме после как искам да си получа наградите. Дали да ида до офиса в София или да ми ги пратят по куриер, при което аз пак я питам, понеже не ми стана ясно, какво в крайна сметка печеля, защото си мислех, че не съм разбрала правилно. Отсреща мълчание и веднага ми се затвори. Стана ми ясно. Грешката ми е, че не се обадих на 112. Телефонът е 0882074270. Бях чувала и за такива измами, но до този момент не се бях сблъсквала за щастие, както и никой от моето семейство.
та набързо тая ми обяснява, че печеля еди си какво и замеси и мтел и теленор. Стана ми още по-съмнителна работата. Пита ме после как искам да си получа наградите. Дали да ида до офиса в София или да ми ги пратят по куриер, при което аз пак я питам, понеже не ми стана ясно, какво в крайна сметка печеля, защото си мислех, че не съм разбрала правилно. Отсреща мълчание и веднага ми се затвори. Стана ми ясно. Грешката ми е, че не се обадих на 112. Телефонът е 0882074270. Бях чувала и за такива измами, но до този момент не се бях сблъсквала за щастие, както и никой от моето семейство.Препоръчани теми