Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 506
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Елена, добре дошла!!!  Hug

Всички анализи на Irin са много интересни. Simple Smile
А тя къде се подвизава/коментира сега?

... а ако е сън и се събудят преди да скъсят разстоянието  Grinning

ако Фериде го целуне и то преди годежа даже, значи окончателно ще потресат праволинейните последователи на старата версия  Joy
 dancing

Диди,  Sad  точно това ли трябваше сега да казваш, уби всички надежди в мен  Wink
 Joy Joy Joy Joy
Ако не сега, то в последния епизод задължително ще ни зарадват с целувка  Joy Joy Joy
Само да не е след 2 години, че сигурно ще съм забравила, че чакам за такава  Joy Joy Joy

Скоростта е толкова голяма, че и да се събудят, по мои изчисления срещата е осъществена Peace Тъй, че заснела, незаснела камерата, мисията е изпълнена Joy Joy Joy

# 361

Себи, Бесиме е гОООляма работа!  Grinning
Не ѝ се сърди, един син има да жени жената, побърка се, аз пък толкова се забавлявам с нея, особено като направи физиономията  Shocked

Мами, като преглеждах темата назад, на едно клипче, което си качила днес цъкнах пауза, че звънна телефона и без да искам от раз получих преливане между кадрите с обличането и намятането на палтото (от два различни епизода Simple Smile).... но твоите от новия фрагман са много сполучливи  Heart Eyes

# 362
Лили Hug може би така излежда, но не Grinning По-скоро, че наистина обикваме тези талантливи, непознати млади хора и искаме да се чувстат добре и да са щастливи Wink

Диди,добре заварила Hug Аз я чета там,може би по-рядко пише.

# 363

Диди,  Sad  точно това ли трябваше сега да казваш, уби всички надежди в мен  Wink
 Joy Joy Joy Joy
Ако не сега, то в последния епизод задължително ще ни зарадват с целувка  Joy Joy Joy
Само да не е след 2 години, че сигурно ще съм забравила, че чакам за такава  Joy Joy Joy

първо сме навити, ако не е наяве, да е насън; после кандисваме и за последния епизод, значи има малка вероятност и двегодишно търпение  да проявим  Laughing  Wink

Лили, и аз досега изчислявам скорости, Ф. е бърза, ама и Ч. хич не е бавна  afwitch  като нищо ще се мушне в последния миг  Grinning

( шегувам се, изглежда ще има целувка в 17-ти)

В Королек нали заключиха темата на Ирин, после не съм влизала ....

# 364
Чучулигата / Çalıkuşu 16. Bölüm 2. Fragman bg subs
Превод: gphilipova

http://youtu.be/gSF8rtXDGJU
Благодаря.  bouquet

Браво на Фер.  Wink Ученичката надмина учителя си. Mr. Green

# 365
Фериде -            От една страна ми иде да изтичам при Кямран и да го прегърна,
                        да му се извиня..

За какво да му се извинява? Дали в болницата се е случило нещо,да го е изгонила?
На снимката са в едно легло,значи са се били сдобрили или не?
Дават снимки ,за да ни объркват повече.
Според мен Кямран не направи нищо грешно.Фериде все бяга ,крие се ,на всяка втора дума
му казва "глупак". Нормално е да се почуства несигурен. Опитва с добро ,с шега ,с игра и все
глупак и бегом. На 20г. да се вдетиняваш непрекъснато...е все ще получиш нещо неприятно.
Не може винаги ,всички да се съобразяват само с нея. Тя също трябва да подскаже поне ,чувствата си.

# 366
  • Враца
В Королек нали заключиха темата на Ирин, после не съм влизала ....

Диди, писала е в коментарите след 14 серия в королек

http://korolek.com/korolek-ptichka-pevchaya-smotret-onlajn-vse-s … chka-pevchaya.htm

# 367
Кямран хич да не ми се прави на ощипана госпожица, ами да прощава. Wink Mr. Green

# 368
  Аз не зная какво повече чака един зрял мъж от момиче като Чучулегата?

Та тя му каза в прав текст  вечерта когато я загърна с палтото си -

-Надежда моя!
    - Наслада на душата ми!
    - Мое утро!
     -Частица от душата ми!

Еееееее......  какво друго да му каже Фериде и колко пъти ....Като смахната ли да му повтаря едно и също?Та тя е сериозно и образовано момиче  , а ни държанка като Нериман!/Добър ученик на покварена жена!/

# 369
Озета:

Feride yol ayrımında
        İhanete uğradığını düşünen Feride, Kamran'ın açıklamalarına inanmıyor ve aşkı ile gururu arasında kalıyor.

İhanete uğradığını düşünen Feride, Kamran'ın açıklamalarına inanmaz. Yol ayırımındadır. Bir yandan aşkı, diğer yandan gururu.

Konaktaki misafirler nişanlıları bekler durur. Gelen olmaz. Ne Feride ne de Kamran görünmez. Seyfettin Bey ve Besime Hanım mahcup ve üzüntülüdür. Kimse, nişanın olmayışına bir anlam veremez. Dedikodular başlar.

Besime Hanım, Feride'nin, bu evliliği  zaten en baştan beri istemediğini düşünür. Onu suçlar. Seyfettin Bey ise, bu ayrılığın gerçek sebebini öğrenmek için hem Kamran hem de Feride ile konuşmaya karar verir.

Ayrılık acısı Feride'yi çok üzer, hastalanır. Aceleyle hastaneye kaldırılır. Bu kötü haberi alan Kamran, telaşla hastaneye koşar.

Read more: http://www.kanald.com.tr/CaliKusu#ixzz2qfj7aCQk

Фериде е изправена на кръстопът

Фериде си мисли,че е предадена и не вярва на обясненията на Кямран,
изправена е между гордостта и любовта й към Кямран.
В имението гостите стоят и чакат.
Но никой не идва.
Не се мяркат нито Фериде,нито Кямран.
Сейфеттин  и Бесиме са посрамени и измъчени.
Никой не може да си обясни,защо годежът не започва.
Клюките плъзват.
Бесиме си мисли,че Фериде още от самото начало не е съгласна с тази женитба и я обвинява.
Но Сейфеттин решава да поговори с двамата,за да разбере истинската
причина за раздялата им.
Фериде я мъчи болката от раздялата и тя се разболява,
приемат я в болница.
Щом разбира това,Кямран загрижен се втурва натам.

# 370

НАГНАГ  bouquet

Ако може да ги разбере човек тия хора newsm78

Всеки мисли ,че прав  и най-лошото , че може и да е прав hahaha hahaha hahaha

# 371

Според мен Кямран не направи нищо грешно.Фериде все бяга ,крие се ,на всяка втора дума
му казва "глупак". Нормално е да се почуства несигурен. Опитва с добро ,с шега ,с игра и все
глупак и бегом. На 20г. да се вдетиняваш непрекъснато...е все ще получиш нещо неприятно.
Не може винаги ,всички да се съобразяват само с нея. Тя също трябва да подскаже поне ,чувствата си.

Момичето показа чувствата си, дори и му каза - 43мин. от 14 епизод. Кямран ги оцени така - по детски влюбена. Ами по детски ще е. Момичето е расло основно в пансиона, прибира се за ваканцията и за почивен ден. Общува основно с деца. Много ясно си каза какво и липсва - да бъде посрещната у дома от родителите си. Sad  Явно не е почувствала леля си достатъчно близка. Може би затова е груба към Кямран и Неджмие - те си имат мама и татко, тя не.
Кямран има основание да се чувства несигурен, защото Фериде не е момичето, което ще му козирува и стои мирно. Тя има мечта и най вече иска да я смятат за личност, а не нечии придатък. Може би вече си дава сметка, че Фериде може да го обича, но няма да се грижи единствено за неговото щастие.

Кямран и Бесиме го побъркаха това момиче

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 22:41 от Snake777

# 372
Марти, а според теб изневерил ли е или не? И нормално ли реагира във фрагмана?

не, не мисля, че и е изневерил. Не знам аз на негово място какво бих направил, но за разлика от него, имам нещо наум и ми е супер странно и не го разбирам това да си легнеш с жена толкова по-голяма от тебе. Аз това не бих го направил. Ако обаче жената,която харесвам се дърпа 15 серии като Фериде, не знам дали няма да й изневеря... малко е сложно тук вече. Не съм се влюбвал чак така и затова ен мога да кажа. Но пък,ако съм наистина влюбен до уши ще трая, ко да се прави. Въпроса е ,че ние мъжете малко не можем постоянно да си тикаме оная работа в гащите и от време на време излиза на грешното място  Mr. Green  
Иначе за фрагмана - да, аз също бих постъпил по същия начин. Все пак всеки човек си има достойнство и в даден момент ще ми писне да се моля за всичко !!!!!!!!

Работата е там,че ВСИЧКИ искат да видят целувка, това 14 епизода от по почти 2 часа да няма една целувка,едно докосване по лицето... супер тъпо разбирате ли. Тея сценаристи не обръщат внимание на тея неща. Еми да се посъвземат малко, какво ще правим . едва накрая ли ще се целунат двамата ? Ядосва ме,че в цялата работа Фериде взе да ме изнервя страшно много и не знам.. не зная до къде ще стигне това.

# 373
Момичето показа чувствата си, дори и му каза - 43мин. от 14 епизод. Кямран ги оцени така - по детски влюбена. Ами по детски ще е. Момичето е расло основно в пансиона, прибира се за ваканцията и за почивен ден. Общува основно с деца. Много ясно си каза какво и липсва - да бъде посрещната у дома от родителите си. Sad  Явно не е почувствала леля си достатъчно близка. Може би затова е груба към Кямран и Неджмие - те си имат мама и татко, тя не.
Кямран има основание да се чувства несигурен, защото Фериде не е момичето, което ще му козирува и стои мирно. Тя има мечта и най вече иска да я смятат за личност, а не нечии придатък. Може би вече си дава сметка, че Фериде може да го обича, но няма да се грижи единствено за неговото щастие.

newsm10

Нагнаг,  Hug благодаря за превода на резюмето,  bouquet  както и за всички преводи, които правиш за нас. Hug
На Бесиме пък все Фериде й е виновна.  #Cussing out Ако има начин, в устата ще го храни тоз нейният син.  ooooh!

# 374
Ако обаче жената,която харесвам се дърпа 15 серии като Фериде, не знам дали няма да й изневеря... малко е сложно тук вече. Въпроса е ,че ние мъжете малко не можем постоянно да си тикаме оная работа в гащите и от време на време излиза на грешното място  Mr. Green  
Иначе за фрагмана - да, аз също бих постъпил по същия начин. Все пак всеки човек си има достойнство и в даден момент ще ми писне да се моля за всичко !!!!!!!!

Работата е там,че ВСИЧКИ искат да видят целувка, това 14 епизода от по почти 2 часа да няма една целувка,едно докосване по лицето... супер тъпо разбирате ли. Тея сценаристи не обръщат внимание на тея неща. Еми да се посъвземат малко, какво ще правим . едва накрая ли ще се целунат двамата ? Ядосва ме,че в цялата работа Фериде взе да ме изнервя страшно много и не знам.. не зная до къде ще стигне това.

newsm10

Без да имам предпочитание към  Кямран , но поставяйки се на мястото му ,също бих се триумила.

Да кажем ,че го е целунала. Представете си ,ако той я беше целунал по този начин? #Crazy
Не може да забравяме ,че тя е на 20г. и ако не иска да се сгодява е трябвало да каже.
През цялото време се оплаква ,че я пришпорват ,саботира ги ,но не отказва твърдо.
Дразнещо е!

Общи условия

Активация на акаунт