Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 530
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Момичето показа чувствата си, дори и му каза - 43мин. от 14 епизод. Кямран ги оцени така - по детски влюбена. Ами по детски ще е. Момичето е расло основно в пансиона, прибира се за ваканцията и за почивен ден. Общува основно с деца. Много ясно си каза какво и липсва - да бъде посрещната у дома от родителите си. Sad  Явно не е почувствала леля си достатъчно близка. Може би затова е груба към Кямран и Неджмие - те си имат мама и татко, тя не.
Кямран има основание да се чувства несигурен, защото Фериде не е момичето, което ще му козирува и стои мирно. Тя има мечта и най вече иска да я смятат за личност, а не нечии придатък. Може би вече си дава сметка, че Фериде може да го обича, но няма да се грижи единствено за неговото щастие.

newsm10

Нагнаг,  Hug благодаря за превода на резюмето,  bouquet  както и за всички преводи, които правиш за нас. Hug
На Бесиме пък все Фериде й е виновна.  #Cussing out Ако има начин, в устата ще го храни тоз нейният син.  ooooh!

Абсолютно! Като се е захванала с тия приготовления, като че не са за децата й, а за  хората. Достойна снаха за нейния син няма да има, май ooooh!

И как пламенно защитава сина си , че познава мюсюлманските ценности, а набеди Фериде, без дори да я попита, че има връзка със Селим. Mr. Green

Нагнаг  smile3525

# 376
  • Враца
Нагнаг   Hug Hug

Аз не зная какво повече чака един зрял мъж от момиче като Чучулегата?
Та тя му каза в прав текст  вечерта когато я загърна с палтото си -
     -Надежда моя!
    - Наслада на душата ми!
    - Мое утро!
     -Частица от душата ми!

Еееееее......  какво друго да му каже Фериде и колко пъти ....Като смахната ли да му повтаря едно и също?Та тя е сериозно и образовано момиче  , а ни държанка като Нериман!/Добър ученик на покварена жена!/

Момичето показа чувствата си, дори и му каза - 43мин. от 14 епизод. Кямран ги оцени така - по детски влюбена. Ами по детски ще е. Момичето е расло основно в пансиона, прибира се за ваканцията и за почивен ден. Общува основно с деца. Много ясно си каза какво и липсва - да бъде посрещната у дома от родителите си. Sad  Явно не е почувствала леля си достатъчно близка. Може би затова е груба към Кямран и Неджмие - те си имат мама и татко, тя не.
Кямран има основание да се чувства несигурен, защото Фериде не е момичето, което ще му козирува и стои мирно. Тя има мечта и най вече иска да я смятат за личност, а не нечии придатък. Може би вече си дава сметка, че Фериде може да го обича, но няма да се грижи единствено за неговото щастие.
Кямран и Бесиме го побъркаха това момиче

newsm10

">#t=34[/video]

# 377
Ако обаче жената,която харесвам се дърпа 15 серии като Фериде, не знам дали няма да й изневеря... малко е сложно тук вече. Въпроса е ,че ние мъжете малко не можем постоянно да си тикаме оная работа в гащите и от време на време излиза на грешното място  Mr. Green  
Иначе за фрагмана - да, аз също бих постъпил по същия начин. Все пак всеки човек си има достойнство и в даден момент ще ми писне да се моля за всичко !!!!!!!!

Работата е там,че ВСИЧКИ искат да видят целувка, това 14 епизода от по почти 2 часа да няма една целувка,едно докосване по лицето... супер тъпо разбирате ли. Тея сценаристи не обръщат внимание на тея неща. Еми да се посъвземат малко, какво ще правим . едва накрая ли ще се целунат двамата ? Ядосва ме,че в цялата работа Фериде взе да ме изнервя страшно много и не знам.. не зная до къде ще стигне това.

newsm10

Без да имам предпочитание към  Кямран , но поставяйки се на мястото му ,също бих се триумила.

Да кажем ,че го е целунала. Представете си ,ако той я беше целунал по този начин? #Crazy
Не може да забравяме ,че тя е на 20г. и ако не иска да се сгодява е трябвало да каже.
През цялото време се оплаква ,че я пришпорват ,саботира ги ,но не отказва твърдо.
Дразнещо е!

не знаеш колко много се радвам, като знам,че нее мисля само аз по тоя начин  Mr. Green То че е на 20 лошо ли е,не е на 15 малка, какво толкова бяга и се дърпа от тая въпросна неосъществена целувка ?? Аз ако бях щях да я приклещя хубаво в единия ъгъл и да я накарам да ми се реваншира до сега за всичко  Naughty То един път почне ли се,тя ще отвърне, ще и стане хубаво и не се знае кога ще се спрат  Joy Не знам вие какво имате предвид под романтика,но това да я докосне лекичко, да и помилва косичката, не ме устройва мене. Това си е нищо в сравнение с други неща. Наистина се ядосвам вече. То сигурно Джумали е по-романтичен от Фериде   Joy

# 378
Ако обаче жената,която харесвам се дърпа 15 серии като Фериде, не знам дали няма да й изневеря... малко е сложно тук вече. Въпроса е ,че ние мъжете малко не можем постоянно да си тикаме оная работа в гащите и от време на време излиза на грешното място  Mr. Green  
Иначе за фрагмана - да, аз също бих постъпил по същия начин. Все пак всеки човек си има достойнство и в даден момент ще ми писне да се моля за всичко !!!!!!!!

Работата е там,че ВСИЧКИ искат да видят целувка, това 14 епизода от по почти 2 часа да няма една целувка,едно докосване по лицето... супер тъпо разбирате ли. Тея сценаристи не обръщат внимание на тея неща. Еми да се посъвземат малко, какво ще правим . едва накрая ли ще се целунат двамата ? Ядосва ме,че в цялата работа Фериде взе да ме изнервя страшно много и не знам.. не зная до къде ще стигне това.

newsm10

Без да имам предпочитание към  Кямран , но поставяйки се на мястото му ,също бих се триумила.

Да кажем ,че го е целунала. Представете си ,ако той я беше целунал по този начин? #Crazy
Не може да забравяме ,че тя е на 20г. и ако не иска да се сгодява е трябвало да каже.
През цялото време се оплаква ,че я пришпорват ,саботира ги ,но не отказва твърдо.
Дразнещо е!

не знаеш колко много се радвам, като знам,че нее мисля само аз по тоя начин  Mr. Green То че е на 20 лошо ли е,не е на 15 малка, какво толкова бяга и се дърпа от тая въпросна неосъществена целувка ?? Аз ако бях щях да я приклещя хубаво в единия ъгъл и да я накарам да ми се реваншира до сега за всичко  Naughty То един път почне ли се,тя ще отвърне, ще и стане хубаво и не се знае кога ще се спрат  Joy Не знам вие какво имате предвид под романтика,но това да я докосне лекичко, да и помилва косичката, не ме устройва мене. Това си е нищо в сравнение с други неща. Наистина се ядосвам вече. То сигурно Джумали е по-романтичен от Фериде   Joy

Тя,  Фериде, затова и ще ги освободи от присъствието си, за да се забавляват после, пък ако ще й с Джумали hahaha hahaha hahaha

# 379
ЛилиHug  bouquet

# 380
ако сценаристите са толкова брутални колкото съм и аз, си мисля,че може да направят така,баба ви Нера /Нериман/, да забременее от някой друг, а разбира се като света вода ненапита, да твъди, че детето е от Кямрунчо.. Дали ?!  newsm78

# 381

Тя,  Фериде, затова и ще ги освободи от присъствието си, за да се забавляват после, пък ако ще й с Джумали hahaha hahaha hahaha

ами айде да ги освобождава вече, че

1. не искам да го разтягат за 2 сезона
2. последната серия си беше скучна и сериозно си куцаше от към сюжета

# 382

Май така като гледам ,как мисли Марти Laughing най- подходяща за ергеня е  Нериман.

Няма да я гони , няма да я моли , няма и целувка да чака -направо от вратата  в кревата hahaha hahaha hahaha

# 383

Май така като гледам ,как мисли Марти Laughing най- подходяща за ергеня е  Нериман.

Няма да я гони , няма да я моли , няма и целувка да чака -направо от вратата  в кревата hahaha hahaha hahaha

не,не бабата да я остави той.. да се насочи към Фахрие и да направи всичко по силите си, че да останем удовлетворени най-сетне

# 384
Като ви чета остава Фериде да облече червената рокля от Кямран и да врътне ключа на неговата стая  Joy

Шегата на страна, аз я разбирам Фериде, тя много добре обясни на Кямран в 15 епизод какви са и страховете и мисля, че той я разбира, заради това я остави тя да си поиска. Според мен майка му е виновна той да се чувства не сигурен, постоянно му натяква, че тя не се интересува от годежа и той се сдухва.  

# 385
ако сценаристите са толкова брутални колкото съм и аз, си мисля,че може да направят така,баба ви Нера /Нериман/, да забременее от някой друг, а разбира се като света вода ненапита, да твъди, че детето е от Кямрунчо.. Дали ?!  newsm78

Може и да си прав, но ми се струва, че тая врата я затвориха, смятам, че новото момиче ще е другата любов на Кямран( поредната, на иначе идеалния Кямран Mr. Green)

Снежка , кой може да му устои на Кямран, хем му се ядосвам, а като погледна как я гледа отново, ми става едно драго на душата Heart Eyes

# 386

смятам, че новото момиче ще е другата любов на Кямран

какво ново момиче бе ?????????????????????

# 387

Тъкмо сега ще има равновесие между новата и войника, въпреки, че аз предпочитам униформените Joy Joy

# 388
Като ви чета остава Фериде да облече червената рокля от Кямран и да врътне ключа на неговата стая  Joy

Шегата на страна, аз я разбирам Фериде, тя много добре обясни на Кямран в 15 епизод какви са и страховете и мисля, че той я разбира, заради това я остави тя да си поиска. Според мен майка му е виновна той да се чувства не сигурен, постоянно му натяква, че тя не се интересува от годежа и той се сдухва.  

за мен не си съвсем права... Кямран не е малък и не мисля,че трябва да слуша някой и приказките, който този Някой говори.. дори и тоя някой да е майка му. Най-добре и важно за него е да слуша само гласа на сърцето си и толкова.. какво се оставя на Бесиме да му влияе,няма смисъл това нещо.

# 389

те явно не ги избират по красота вече тея третостепенни актриси.

Общи условия

Активация на акаунт