Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 480
  • 743
  •   1
Отговори
# 495

За да сме честни на другата се виждат някакви хора, да се катерят по стълба отстрани...

Е, разбира се, че има хора, едва ли хора на възраст се натискат пред камери и колеги Hug,
но това не пречи да си фантазираме, нали? Blush,
а и галят окото подобни снимки, щото има и такива:
 Joy Joy Shocked

# 496
Виждат се, ама са заети с друга работа и са бая далечко. Всеки с работата си - едни репетират, други се катерят по покривите. hahaha

# 497
Туитърът е затрупан с новите снимки на Фахрие, всички много я харесват и обичат, а и няма как да е другояче, не е нужен час, за да я разпознаят след магията  Joy на фотошопа, визирам Чапа

mama_an_ji, благодаря за снимките  bouquet

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 00:32 от lilitoKoleva

# 498
Братовчедката и тя хубава...

А тук на премиерата на филма на Селим, как си личи че Чапа нещо не е доволна...
http://vk.com/video-57194412_166974295?hd=2&t=9s
Не ми се получава влагането на видеото нещо...извинете Embarassed

# 499
  • Враца
Виждат се, ама са заети с друга работа и са бая далечко. Всеки с работата си - едни репетират, други се катерят по покривите. hahaha

Кате,  Joy Joy Joy Joy

Е, разбира се, че има хора, едва ли хора на възраст се натискат пред камери и колеги Hug,
но това не пречи да си фантазираме, нали? Blush,

Joy Joy Shocked

newsm10

Лили,  от тази снимка нощес кошмари ще сънувам   ooooh!  Laughing Laughing Laughing

# 500
Братовчедката и тя хубава...

Много, и ролята й е такава Simple Smile

# 501
mama_an_ji, не ги знам откъде са тия снимки, абонирана съм и ми отвличат вниманието от ценностите във филма. Не мога да се съсредоточа.  Joy

Няколко пъти гледах фрагмана и ми направи впечатление, че Фериде е почти без червило за целувката, докато на сцената, когато помоли Кямран да я целуне, червилото й е тон, никой не може да я целуне с толкова червило.

Демек, чакам целувка Hug

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 00:44 от lilitoKoleva

# 502
mama_an_ji, не ги знам откъде са тия снимки, абонирана съм и ми отвличат вниманието от ценностите във филма. Не мога да се съсредоточа.  Joy

Няколко пъти гледах фрагмана и ми направи впечатление, че Фериде е почти без червило за целувката, докато на сцената, когато помоли Кямран да я целуне, червилото й е тон, никой не може да я целуне с толкова червило.

Демек, чакам целувка Hug

Може, може ама Савджи не дава... hahaha Joy Joy

Още преводи -Урок по танци

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaja?z=video159088040_16706396 … 9a50e08caa8dd5758

# 503

Демек, чакам целувка Hug

Може, може ама Савджи не дава... hahaha Joy Joy

Може, ама виж го днес, наказан с тигъра

Сутринта го видя на снимката от репетицията Joy Joy и набързо го изпрати да си уплътни деня, нали знаеш кой не мислел за глупости- който нямал време Joy Joy Joy

# 504
  • Враца
ЛилитоHug Hug

Ето още веднъж братовчедката

# 505
  • Враца

Терзиева,  Hug

Ама и Фериде е хитрушана - щом Кямран не иска, то кавалер ще и бъде пъпчивия брат на Мари. Кямранчо веднага скочи  Joy Joy Joy

Лека нощ, момичета! Hug

# 506

Мерси Hug  bouquet

Çalıkuşu'nun güzeli karavanından dışarı çıkmıyor! http://gecce.com/magazin/haber/fahriye-evcen-karavanindan-cikmiyor
http://gecce.com/magazin/haber/fahriye-evcen-karavanindan-cikmiyor

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 01:17 от lilitoKoleva

# 507
# 508
Добро утро. Hug Hug Hug

Пак започнаха с капризната Фахрие... стояла само в караваната по време на почивките.  ooooh! Айде, айде, видяхме я ние къде стои в почивките. Wink Mr. Green

Спокойна неделя.  bouquet

# 509
Добро утро, чучулиги!  Hug
Ех... че провокации сте натворили нощес.  Laughing
Терзи, на тая премиера присъстваше и Фахрие - сама и фина като статуетка беше, разбира се и чаровно усмихната. Та Ч.... няма как да е била концентрирана в събитието.  hahaha А и не знам доколко и как такива събития я интересуват. Като гледам - Бурак отговаря надълго и широко (не е като в ресторанта  Laughing), кофти е да стоиш отстрани и само да правиш муцки на един или друг въпрос, направо като фикус ... се чувства човек в такива ситуации. Демек - разбирам я. bowuu
Цитат
Демек, чакам целувка

Лили, погледът ти е направо като радар.  Grinning
Ама аз - друг демек имам. Демек - много репетиция е имало. И правилно. И без това не спазиха традицията - в 15 еп. Трябва да се постараят.Joy
Обаче ме загложди от руския превод на танца и ретроспекцията още нещо - танцуват на една и съща музика. Значииии Мюжгян не може да знае тоя факт, той си е интимен спомен на двамата. От което, ако има някаква логика - подготовката (поне частично) е направена от Кямран. newsm78
Цитат
Пак започнаха с капризната Фахрие... стояла само в караваната по време на почивките.
Никакви капризи не виждам аз тук.  #Crazy Къде да стои, като е зима все пак. Хайде на репетицията с одеало, ама постоянно навън - да си гледат работата.  Naughty Освен това, ако е навън, непрекъснато ще мерят разстоянието между нея и Бурак. Като нас де... hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт