Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 302
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • близо до брега на морето
Тая вечер явно,ще има затишие Simple Smile-друга вечер не мога да ви смогна с четенето-но сте супер готини слънчеви момичета Hug

# 601
 Sorry Зейкерчета,бях малко заета-трябваше 3 тъпанарчета да ги понауча на математика,но вече съм ваша! Joy Joy JoyСофи,миличка,безкрайни благодарности за упътването- Hug Hug HugЧатнах всичко и вече се надявам да нямам проблеми.  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПочвам да чета,че много изтървах!

# 602
Sorry Зейкерчета,бях малко заета-трябваше 3 тъпанарчета да ги понауча на математика,но вече съм ваша! Joy Joy JoyСофи,миличка,безкрайни благодарности за упътването- Hug Hug HugЧатнах всичко и вече се надявам да нямам проблеми.  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПочвам да чета,че много изтървах!
Hug

# 603
  • Керодиспансера
Най- накрая Ви изчетох всички и сега в главата ми е пълна каша  #Crazy #Crazy #Crazy
Но за едно нещо сме единодушни , че ЗЕЙКЕР ще има Peace , независимо по какъв начин, и на каква цена .Това ще го разберем като изгледаме серияла . Rolling Eyes Rolling Eyes  Дано да пуснат фрагман , че поне малко нещо се проясни или още повече да ни обърка  Thinking Thinking

# 604
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тери,  Hug
Много хубав пост за силата на химичните реакции при Зейкер  Hug

Вера, прочетох поста ти (и пак ще го прочета заради детайлите  Grinning) и съм съгласна с повечето неща.  
Предположението ти за Гюнеш е интересно, аз още не съм измислила концепцията си за него.
Мислите, дето са се посъбрали, са малко кьопави  Joy Joy Joy

Момичета, имам един въпрос:
Какво точно казва Керем на Демет във фрагмана? Питам, защото дебна детайла  Heart Eyes
свърши ли ??? Пита я дали е свършила с конското Mr. Green

Нарцисчева, благодаря  bouquet
Хади бакалъм Laughing

# 605
Пък кой говори за разваляне на ЗейКер,даже не ми и минават такива мисли през главата.Аз сега виждам една много уверена и силна Зейнеп,след като разбра за любовта си към Керо,и докато ме дразнеше преди с невежеството си ,сега много и се радвам,даже виждам,че е по смела и от Керо,а и по решителна от него .Той мисли 20 серии за неговия брат,а ето тя сече и отсече ,так-так.Каза му колкото пъти се опита Глиста,няма да стане и край ,за което направо ми легна на сърце ,а и от там виждам,че са си лика прилика с Керо.
За Гюнеша,да измислен е в последствие,защото Жале в туитър си каза довиждане и успокои феновете си,че била добре ,да не се притеснявали за нея.И как да вмъкнат Гюнеша,праз чрез Жале,иначе нямаше да се вържат нещата,защото те го споменаха още преди Жале да се махне,когато Джихан отиде при него,няма как да го оставят да виси във въздуха,но не съм съгласна и ,че ще е пълнеж.Прекалено тайнствено ми се вижда за пълнеж,а и Жале имат планове ,както се разбра,за да се върне и да се подсмихва така не ми се вързва с пълнеж.Пликове с името на Зейно,чертежи на къщи ,близки отношения с Джихан,скрит от всички .
И си мисля,че тъкмо ще се изяснят с всички и ще почнат да вървят нещата ,и Мела в пристъп на психоза ще изтрещи и разкрие за Керо,че от самото начало заради нея е крил името на истинския баща на Зейно.От там очаквам големи катаклизми,един път научила всичко ще е бясна,че всички знаят,а само тя е в неведение,бясна за Керо,знае че са сестри ,а я оставя да причинява такива мъки на сестра си ,като се влюбва в гаджето и .Зейно ще приеме нещата точно така,като голяма измяна ,и докато чуе всички гледни точки ,няма да иска да го вижда Керо.А той от тая мъка ,която тя ще му причини с нейната повлияна от ярост омраза,не знам на къде ще го тласне,но няма да е на добро  Peace
Ето и аз се изказах  Mr. Green
Ами аз мисля, че Керо направи всичко по силите си за да я държи настрана. Peace

# 606
  • Плевен
Сладурковци, какво пише тук?

# 607
  • В света на мечтите... ❤

'
Доколкото разбрах с 2 думи фрагман няма да има,да чакаме отговорите в неделя  Peace
Но,ако Зиз е тук нека тя да ни светне,че може и да бъркам  Hug

Казва,че за тази седмица,магазина за фрагмани вече е затворен Joy

# 608
  • Керодиспансера

# 609
Еми в общи линии така е ....дюкяндъ капандъ... Joy Joy Joy Joy Joy

# 610

'
Доколкото разбрах с 2 думи фрагман няма да има,да чакаме отговорите в неделя  Peace
Но,ако Зиз е тук нека тя да ни светне,че може и да бъркам  Hug

Казва,че за тази седмица,магазина за фрагмани вече е затворен Joy
Е....нема що, хубава работа са. Тази седмица с един фрагман ли ще си останем  newsm78
Тея ни взеха за мезе #2gunfire

# 611

Капандъ бе, капандъ ша му дам едно капандъ. Да пуска фрагмана, че #2gunfire #2gunfire #2gunfire fight

# 612

Капандъ бе, капандъ ша му дам едно капандъ. Да пуска фрагмана, че #2gunfire #2gunfire #2gunfire fight
Нема! Магазина затвори... Joy Joy Joy Joy
У пазара ше разбереш ко шЪ станИ Joy Joy Joy

# 613
 HugВерче,браво! HugИ аз мисля като теб,че тази любов не може никой да я срине.Има обаче още някои интересни неща от миналото на всички родители,които не са ясни.Каква вина има бащата на Керем за смъртта на родителите на Баръш.Ще има май да изскачат скелети от гардероба Sick Sick Sick Mr. Green

# 614
  • Керодиспансера

Ето на това какво му казвате ?  Химия , магия та чак нас омагьосаха #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт