Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Зизунчееее, подписа ти е веднъж. Heart Eyes Мн го харесвам Джоузеф. То нали ми е проф. изкривяване ,но акцента му е ...............оххх, ще припадам. Crazy
Само гледаш...и нема да пипаш Naughty че ще боцкам по палавите кунки... Joy Joy

Хъммм, ама ще се оплача ................... искам и аз да барвам . Crossing Arms Аз само малко  Blush
Чей ся....аз съм заета в събота, че менкам с Релакса един любовник...ама не знам Бад как е...ако мой те промушиме некъде...че ние сме мнооу сговорни и културни... Joy Joy

Щом е за Тинчето ще я вместим някъде в графика  Mr. Green Joy

# 691
  • в очите на дъщеря си
    Е, нощес най много да ударя насън един кекс с готиния  Joy Joy Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532 smile3532пич

Орехчета и стафидки да турнеш. Mr. Green

# 692
Здравейййтее  Hug Hug Hug Hug

Първо да кажа  welcome на бабчето и Деянира (може ли да ти викам така)

След това да честитя празника на Зизу и Тери   party023 Да ви е жив и здрав рожденика  cheers

Мн ме е яд,че днес не успях да ви навестя и да се включа в размислите и страстите  Mr. Green То сега ни в клин ни в ръкав да се изказвам  Rolling Eyes Само едно ще кажа: и аз като Зизу мисля,че след като Зейнеп разбере,че Дж и е баща ,ще намери отдушник в лицето на Керо.  PeaceНе знам по какъв начин ще разбере,кой ще и каже,но така ги усещам нещата. Дори си мисля,че и в този момент може да му се отдаде  Mr. Green ( ех,че културно се изказах),а след това ще разбере,че и той е знаел и ще има едно бягане,едно тичане  Crazy Мисля си,че Зейно ще стане пак лошата Зейнеп и ще прави всичко напук на всички...а Керо наранен от постъпките и ще стане пак лошия Керем,все пак тя беше единствената му светлинка. Но нещо ще се случи,при което и двамата ще се върнат един към друг.  Peace
 Аз като си мисля за тази ситуация и все се сещам за "Пленителката...",нали и там имаше такъв момент само,че с майката,и беше едно цупене,едно гонене  ooooh!

За Гюнеша ще се самоцитирам,да не се повтарям:
Цитат
Отначало ми беше голяма чуденка,особено когато дружките го свързаха със слънцето от заглавието на сериала   Thinking
 Но аджаба ако беше в основата на всичко,че чак и в заглавието да го има,що чакаха средата на филма,че да го покажат. Нещо ново са измислили май   ooooh! ама нещо,което няма да ни хареса.Нали бяха писали,че Жале напуска сериала...от къде сега дойде  Crossing Arms прикоткали са я ,за да развият сюжета с Гюнеш,ми се струва.
Като цяло аз си мисля,че е някой от миналото на Джихан и Жале! Не вярвам да има връзка с Керем и семейството му...на дали инъче щяха да дадат първо Дж как отива при него.  Peace От цели сериал до момента не съм забелязала Дж да е толкова близък със семейство Сайер,че чак и да се вкарва в някоя тяхна забулена тайна.Да,работи в колежа,но  доколкото помня Жале го е извикала.
Може и да е син на Жале...нали отначало нещо за неин развод/раздяла ли бяха споменали,още когато Демет се нанесоха. Но ако е син на жале що да го крият...само Дж да знае...абе едно ни се пече...та да видим.   ooooh!

И така ...

Пък те турците с техните разбирания дали наистина ще ни покажат кекс  Crazy те за едно са консервативни,ама за друго  ooooh! мн добре приемат по сериалите да гледат все преислугата да е в леглото на богаташите,ама айде...то това много хубаво и нормално за тях  ooooh!
Айде и аз да прикадя за един кекс ЗейКерски  bishop bishop bishop че да видим аджеба ще използват ли жълта възглавница или нема  Whistling

# 693
  • У Диспансера ...♥♥♥
    Е, нощес най много да ударя насън един кекс с готиния  Joy Joy Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532 smile3532пич

Орехчета и стафидки да турнеш. Mr. Green
Па само със съня ще си останеш  Joy Joy Joy

# 694
  • в очите на дъщеря си
Вани,  Hug Hug Hug

# 695
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунчееее, подписа ти е веднъж. Heart Eyes Мн го харесвам Джоузеф. То нали ми е проф. изкривяване ,но акцента му е ...............оххх, ще припадам. Crazy
Само гледаш...и нема да пипаш Naughty че ще боцкам по палавите кунки... Joy Joy

Хъммм, ама ще се оплача ................... искам и аз да барвам . Crossing Arms Аз само малко  Blush
Чей ся....аз съм заета в събота, че менкам с Релакса един любовник...ама не знам Бад как е...ако мой те промушиме некъде...че ние сме мнооу сговорни и културни... Joy Joy

Щом е за Тинчето ще я вместим някъде в графика  Mr. Green Joy
Ок! Peace Ама за малко, че да не го изтискаме Морганчо... Joy Joy Joy

# 696
Оф бе,не ми говорете за Джоузефчо,че след малко ще си вземам сънче  Joy

Лека ви вечер и спокойна нощ!  Hug Simple Smile

# 697

Бад сао да не земеш да прожектираш по таваня да сглобиш пожар, че изгоре маалата и трее да идва пожИрникарчетУ... Naughty Joy Joy

# 698

Альоооо Зарибената,ама какъв сладур е тоя Керем Бурчин-ако бях по-млада,щях да си го заплюя newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Шшшшшшштттттт.....да не те чуят Всеникнещите Джена и Нарцисчева... Joy Joy Joy

Едната жена,другата любовница  Joy
апа Диди тотално ша отка4и Mr. Green и ше ви раздаде метлите Joy Joy
Дааа, бееееее...ние не метеме, че сме простачки...не знаем от къде се пали метлата. Mr. Green Joy Joy
ние сме модерни и сме с прахосмука4ки Mr. Green
аз пък съм на робот...така, че грам не знам ко съ прай... hahaha hahaha hahaha
ааа, тарикатка Joy само ша въртиш о4ите по диска  Mr. Green
[/quote]
Я и аз да застана на опашката с newsm75 newsm79, с робот нема значение тук да съм, да си чакам реда с риск Диди да ме #2gunfire #2gunfire, ама ша рискувам може да намажа поне баклавата да барна Joy Joy hahaha

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 22:37 от nezabravka_y

# 699
Ани Hug добър ве4ер Heart Eyes

# 700

Бад сао да не земеш да прожектираш по таваня да сглобиш пожар, че изгоре маалата и трее да идва пожИрникарчетУ... Naughty Joy Joy

Тъкмо да дойдат пожарникарчетата,чувала съм,че били готЕни  Blush Joy

Вече наистина изчезвам  Mr. Green

# 701

Я и аз да застана на опашката с newsm75 newsm79, с робот нема значение тук да съм, да си чакам реда с риск Диди да ме #2gunfire #2gunfire, ама ша рискувам може да намажа поне баклавата да барна Joy Joy hahaha
пуста баклава бе Joy Joy Joy Joy

# 702
  • Керодиспансера
   Альоооо Зарибената,ама какъв сладур е тоя Керем Бурчин-ако бях по-млада,щях да си го заплюя newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
БАБЧЕ, всички ми казват ЕЛИ, приятно ми е!  И аз не съм първа младост , ама като видя хубаво и се оглеждам. Радвам се ,че имаш чувство за хумор , а и при нас е така  Joy Joy Joy

# 703

пуста баклава бе Joy Joy Joy Joy
Пусто баране начи...та ако ще и две парчета Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 704
Мимчо, Hug

Общи условия

Активация на акаунт